"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Nazardan mıdır yoksa uçuk mu ?Tedavi ve teşhis fikri olan

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Semar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Semar

Kayıtlı Üye
Ekli dosyayı görüntüle 7110

Nazardan olabilir mi ? Doktora götürdük uçuk kremi verdi. Gecen haftalarda dudağının altında cenesinde vardı o gecti geçmedi hatta hala çok az iz var bu çıktı. Emin olamıyorum. Gören nazardan diyor fokurdamış resmen göz göz :(
 
Uçuk gibi mi gözüküyor yani ? Vectavir cream diye bir ilaç verdi günde 4kere sürüyoruz
 
Geçmiş olsun. Çocuğun bağışıklık sistemi ile alakalı doktorunuzla görüşün. Çocuğa kesinlikle ama kesinlikle uçuklu bölgeye dokunmamasını, dokunduysa bile asla bedeninin başka yerine sürmemesini elini dezenfekte etmesi gerektiğini öğretin. Teknoloji ve tıp yeni bir şey çıkarmadığı takdirde, çocuk o virüsü hayatı boyunca taşıyacağından, ateşli hastalıklar, uykusuzluk, bağışıklık sisteminin her düştüğü durumda bu uçuklar tekrar çıkacak. Çinko (zinc) bazlı harici ilaçlar nispeten iyi gelir. En az 4 gün zaten pek gözle görülür bir etkisi olmayabilir ancak sabırla ve hijyen kurallarına uyarak tedavi devam etmelidir.
 
Sıcaktan olmuş olabilir,yazın bu tarz alerjiler çok oluyor,bence doktorun verdiği kremler işe yarayacaktır.

Vücudun bu kadar tepki vermesi iyileştirme hızını gösteriyor yani bağışıklık sistemi gayet düzgün demektir,bence endişelenecek bir şey yok tabi görmeden kesin bir şey diyemem,doktor bu durumu bizden daha iyi yorumlar diye düşünüyorum.

Nazar olduğunu düşünmüyorum, kremler ile hızla iyileşir diye düşünüyorum :)
 
Gecmis olsun tedaviye devam, ek olarak yastik kilifinida hergun degistirin gecer umarim hemencecik:(
 
Uçuk teşhisi koydu yani doktor.Doktor teşhisi üzerine söz söylemek bana düşmez .Sadece çok benzettiğim için yazmak isterim,şark çibanına benziyor.Oda çene ,boyun altı gibi olur olmaz yerde çıkar,izi zor geçer.Cilt hastalikları malesef ki birbirlerine cok benziyorlar.Kıl dönmesine çıban diyen,ilac yan etkisinden oluşan kuruluğa sedef hastalığı teşhisi koyanlarıda gördüm.
Allah çaresiz dert vermesin,bunlar olabilecek şeyler,ilaçlarına devam edin ,eğer ki geçmezse başka bir doktora götürürsünüz.Birde cilt temizligine dikkat etmenizi öneririm.Çok fazla yüzüne dokunmasın.Kuzuya geçmiş olsun,tez zamanda şifa bulsun.
 
Nazar beden enerjisini düşürebilir. Bağışıklık sistemini yavaşlatabilir. Uçuk da bağışıklık sisteminin düşmesi sonucu bedenin verdiği tepkimelerden biridir. Bu durumda uçuk sadece bağışıklık sistemi düştüğü için de çıkmış olabilir ya da nazardan dolayı beden enerjisinin düşmesi ve bağışıklığın yavaşlaması nedeniyle de çıkmış olabilir. Bunun için kesinlik veremeyiz bu anlamda. Ya bakım gerekir. Ama yaşı küçük bakım yapıp enerjisine dokunulmamalı diye düşünüyorum. Bu durumda mikrobik tedavinin yanı sıra nazar etkisini de ortadan kaldıracak küçük önlemler alınabilir. Nazar enerjisi çabuk temizlenir. Kurşun dökebilir ya da günlük tohumu ya da sakızı ile ev ve kişi tütsülenebilir. Ama bu durum sık oluyor ise ciddi bir nazar bağlama çalışması yapılmalıdır. Çok geçmiş olsun... Sevgi ve Işıkla...
 
Geri
Üst