Aslında dinlemeyi tercih ederim , çünki filmleri sonuna kadar izlicek kadar sabırlı değilim .. Ne güzel can alıcı taraflarını anlatır gerisini es geçerdinizBen size bir film anlatsam nekadar etkilenirsiniz yada aynı filmi sinemada izleseniz nekadar etkilenirsiniz fragmanından nekadar etkilenirsiniz![]()
Aslında dinlemeyi tercih ederim , çünki filmleri sonuna kadar izlicek kadar sabırlı değilim .. Ne güzel can alıcı taraflarını anlatır gerisini es geçerdiniz![]()
Tabiki anladım .. Ama imzanız daha çok ilgimi çekti , güzelmiş .. :smash:Oda bi bakış açısı tabi ki demek istediğimi anladınız değil mi
Arkadaşım zaten benim kasdettiğim müziğin içine gizlenen her hangi bir mesaj .. Bu arada modeli dinlemek için klibini izlememe gerek yokModel'in klibinde arada kaynak ustası kaynak yapıyor. Subliminal mi?
Tabiki anladım .. Ama imzanız daha çok ilgimi çekti , güzelmiş .. :smash:
Benimde yazarken aklımda Britney Spears vardı .Genellikle Rihanna ve Britney Spears' ın müziklerinde böyle teknikler olduğunu düşünüyorum. O müziklerden sonra insanın tavrı aniden başka hale bürünüyor. Bunu arkadaşımda gözlemledim ne kadar doğru bilemiyorum.