"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Müzik

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nesly
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

nesly

Kayıtlı Üye
Çok ilgimi çeken bir durum var . Bazen yeni çıkmış bir şarkıyı dinlerken hiç ilginizi çekmiyor beğenmiyorsunuz .. Sonra bir klip çekiliyor ve şarkı sihirli bir şekilde listebaşı oluyor. Acaba kliplerde subliminal telkinler kullanılıyor olabilir mi ?

Ben size bir film anlatsam nekadar etkilenirsiniz yada aynı filmi sinemada izleseniz nekadar etkilenirsiniz fragmanından nekadar etkilenirsiniz:)

Ben size bir film anlatsam nekadar etkilenirsiniz yada aynı filmi sinemada izleseniz nekadar etkilenirsiniz fragmanından nekadar etkilenirsiniz:)
Aslında dinlemeyi tercih ederim , çünki filmleri sonuna kadar izlicek kadar sabırlı değilim .. Ne güzel can alıcı taraflarını anlatır gerisini es geçerdiniz ;)

Genellikle Rihanna ve Britney Spears' ın müziklerinde böyle teknikler olduğunu düşünüyorum. O müziklerden sonra insanın tavrı aniden başka hale bürünüyor. Bunu arkadaşımda gözlemledim ne kadar doğru bilemiyorum.

Genellikle Rihanna ve Britney Spears' ın müziklerinde böyle teknikler olduğunu düşünüyorum. O müziklerden sonra insanın tavrı aniden başka hale bürünüyor. Bunu arkadaşımda gözlemledim ne kadar doğru bilemiyorum.
Benimde yazarken aklımda Britney Spears vardı .

Geri