"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Müsabakalar için yardım ?

furkan40

Banlı Kullanıcı
Arkadaşlar ben dövüş sporlarıyla ilgileniyorum yaklaşık bir 7 aydır ilk olarak boksörlükten başladım ve hocam maçlara çıkacağımı söyledi şubat ayında.BU müsabakalar için antrenman yaptım ama yinede size bir sorayım dedim önereceğiniz meditasyon olur mesaj olur varmı ? Konu açtığım yer için özür dilerim nereye açacağımı pek bilemedim şimdiden teşekkürler :)

Meditasyon gibi aktiviteler her zaman için insanı rahatlatır ancak fazla zamanın yok gibi. İdmanlarını güçlendirmen şimdilik senin için daha iyi olacaktır tabi ama boş vaktin kalırsa zaman ayrıp meditasyon da yapman enerjini toplamanı sağlayacaktır. İyi forumlar :)

Yönetici notu:Cümleye büyük harfle başlanır.

Zaman sorun değil de ringte hızlı düşünmem lazım daha çok çıkınca heyecandan hepsini unutuyorum bazen :D

O zaman meditasyon zihnini boşaltıp rahatlatıcağı için işine yarayacağını düşünüyorum.

İnandığın yerin doğruluğunu düşün sonra inan ve inandığın yere güven, O'ndan iste.
Yapman gerekeni yap.

Geri