"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

muhtesem sir

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan volvo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hatice hanimin uygulamadan 15 gun sonra esi gene herzamanki erzak getiriyor hatice hanim kapidan doner diye beklerken.hakki bey hanim diyor biraz iceri geleyim musade edersen konusacaklarim var.hatice hanim esidir buyur ediyor sofrasini kuruyor hatta esinin koltugunun altinda getirdigi rakisida sofrada yer buluyor...hatice hanim hakki beyin bir istegi yok ise yatmak icin musade istiyor,hakki bey hanim dur diyor otur hele sana diyeceklerim var,hatice caresiz oturuyor hakki rakisindan bir yudum daha aldiktan sonra bak hanim ben sana cok haksizlik etdi cok ahini aldim.hatice saskin dinliyor,hakki anlatiyor ben evime sana donmek cocuklarimi bir araya topramak istiyorum senin de musaden varsa benim yerim senin yanindir,hatice saskin aklindan yaptigi uygulama geciyor allahim diyen yuregiyle dinlemeye devam ediyor.hakki anlatiyor ben yanlis yaptim harama gunaha uzandim allah beni sarstti gafletden uyandim.hatice urkek soruyor nasil uyandin ,hakkinin gozleri doluyor hatice hayatinda ilk defa hakkinin gozlerinden yas geldigini anlatiyor.hakki haticenin yuzune bakamadan anlatiyor.ama rakisini da icmeyi ihmal etmiyor,hakki devam ediyor haticem helalim gozumu boyuyan beni kendimden utandiran kadinin gercek yuzunu gordum evimde senin yaninda bu dunyada ve ahretde senin yaninda olmak isterim .hatice hakkidan rakiyi terketmesi sartiyla kabulleniyor...paylasmaya devam edecegiz ..allaha emanet olun.

çok meraklandım ben.dayımın çocukken anlattıgı masallar tadında.uygulayacagımda ev ahalisinden yastıkaltı dertlerimi nasıl gizleyecegimi bulamadım:))
bizede anlatırmısınız Hatice hanım bunu nasıl öğrenmiş?

bencedee:):)allah büyük elbet bir kapı açıcaktır.şimdiye kadar hep allaha havale etmişimdir ve bana yalan söleyen canımı yakan insanlar kendi ağızlarıyla yüzüme bakamadan itiraf edip özür dilemek zorunda kalıyorlar.rabbim büyük hepsinin pisliğini tek tek yüzlerine çarpıyor hem de hiç unutamayacakları biçimde

İnsanlar çoğu şeyleri görmeyi bilmedikleri kaçırıyor.Bizim görmeyi ve seçmeyi bilmemiz gerekiyor....
demin sana bencede demiştim o ara erman yazmış.valla olumlu düşününce olacaktır inş.ben olumsuz ne düşünüp acaba olur mu diye korkudan ölüp hepsinide üstüme çekmişimdir.olumsuz düşününce başına geliyorsa olumlu düşününcede yoluna koymak için bir yol açılcağını düşünüyorum.zaten bu dua da bir araç istediklerimize olan inancımızı arttırıyor ve bir varlığa sığınıp her kötü şeye rağmen hala yardım isteyebilceğimiz bir yer olduğunu hatırlatıyor.allaha sığınmak her zaman motive etmiştir beni çünkü hala tutunabilcek bir dalım olduğuna inanırım o zaman.

herkes kendince bir şeyler görür herkese kendi gördüğü endoğrusu gelir benim bu uygulamadan bekldiğim başkalarıyla alakalı değil kendimde çözemediklerimdi zatenumutsuz dadeğilim sadece zaman ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum uygulamanında benimde

Ben bu zamana kadar yüzleşmekten korktuğum için kaybettim; ama artık eski ben yok korktuklarımla yüzleşicem ve hayatıma ben karar vericem...

yav arkadaşlar yapmayın etmeyin =) birincisi içinde yakma eylemi olan herşey büyüdür kendinize zarar vermek istemezsiniz değilmi? ikincisi sizin şer gördüklerinizde hayır,hayır gördüklerinizde şer vardır en iyisini Allah bilir... Hatice hanımın hayatı sizinkine benzemez sizinkide ona benzemez ayrıca siyonistler masonlar ya da illuminatiyle alakalı verdiğiniz bilgileri tekrar gözden gecirmenizi istiyorum. Seytan Allahla tovbe hassa savasırken yazmızsınız şeytanın kainatta ayak basmadıgı yer kaldımı acaba oda sizin benim gibi Allahın kulu nasıl bir savaş olabilir?

yav arkadaşlar yapmayın etmeyin =) birincisi içinde yakma eylemi olan herşey büyüdür kendinize zarar vermek istemezsiniz değilmi? ikincisi sizin şer gördüklerinizde hayır,hayır gördüklerinizde şer vardır en iyisini Allah bilir... Hatice hanımın hayatı sizinkine benzemez sizinkide ona benzemez ayrıca siyonistler masonlar ya da illuminatiyle alakalı verdiğiniz bilgileri tekrar gözden gecirmenizi istiyorum. Seytan Allahla tovbe hassa savasırken yazmızsınız şeytanın kainatta ayak basmadıgı yer kaldımı acaba oda sizin benim gibi Allahın kulu nasıl bir savaş olabilir?
degerli kardesim onlarin mitolojisindeki onlarin inandiklarini yazdim,yoksa seytan allahla savasmasi mumkunmu,yunan tanrilari nasil mitolojiyse,bu da illuminatinin mitolojisi,yaziyi herkesin alt yapi bilgisi oldugunu dusunerek yazdim...bir diger yanilginda allah rizasi icin niyetlenecen allahtan isteyecen, allahin ayetini okuyacan buyu olacak,allahtan istemek ne zamandan beli buyu oluyor,,,,buyu seytana niyet eder seytandan istersin...allaha emanet ol....

son duamıda okudum.kağıtlar kavanozun içinde kül olmuş vaziyette ve şimdi gidip bir tek denize atmak gerekiyor.volvo tekrardan teşekkür ederim.inşallah olur.gelişmeleri yazarım.attıktan sonra bir değişiklil olursa

Uygulamaya tekrardan başladım.Uykudayken gözlerimin önünden bir bayanın eşiyle arasının düzeleceği yazısı geçti ( rüya görmedim ondan eminim).Kağıda böyle bir şey yazmamıştım.
Volvo düşünceni öğrene bilir miyim?

arkadaşlar benim hayaımda çok güzel şeyler olmaya başladı, 24'ünde başladım, eşimle aram bozuktu şimdi süper, ummadığım yerden bir miktar para geldi, adam 7 yıldır vermiyordu 2 gün önce az da olsa verdi, gelişmeler olursa yazacam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri