ilhamikarako
Kayıtlı Üye
sende sagol var ol allaha emanet ol.
volvo bence sen salliyorsun ustam uzgunum ama madem ole deferin ciktisini al bu bolumlerin gorelim
sende sagol var ol allaha emanet ol.
allahin izniyle olacak hemde cok guzel olacak,gorecegiz hep beraber...Beklediğim birinden haber almak istiyordum (tlf bekliyordum dört gözle )şansıma tuttu beni gıcıklandıran biri aradı vardır bunda da bir hikmet....Heralde bende biraz tersten olacak olaylar![]()
inşallahhhumarım faydasını çarçabuk görürsün![]()
demin sana bencede demiştim o ara erman yazmış.valla olumlu düşününce olacaktır inş.ben olumsuz ne düşünüp acaba olur mu diye korkudan ölüp hepsinide üstüme çekmişimdir.olumsuz düşününce başına geliyorsa olumlu düşününcede yoluna koymak için bir yol açılcağını düşünüyorum.zaten bu dua da bir araç istediklerimize olan inancımızı arttırıyor ve bir varlığa sığınıp her kötü şeye rağmen hala yardım isteyebilceğimiz bir yer olduğunu hatırlatıyor.allaha sığınmak her zaman motive etmiştir beni çünkü hala tutunabilcek bir dalım olduğuna inanırım o zaman.İnsanlar çoğu şeyleri görmeyi bilmedikleri kaçırıyor.Bizim görmeyi ve seçmeyi bilmemiz gerekiyor....
degerli kardesim onlarin mitolojisindeki onlarin inandiklarini yazdim,yoksa seytan allahla savasmasi mumkunmu,yunan tanrilari nasil mitolojiyse,bu da illuminatinin mitolojisi,yaziyi herkesin alt yapi bilgisi oldugunu dusunerek yazdim...bir diger yanilginda allah rizasi icin niyetlenecen allahtan isteyecen, allahin ayetini okuyacan buyu olacak,allahtan istemek ne zamandan beli buyu oluyor,,,,buyu seytana niyet eder seytandan istersin...allaha emanet ol....yav arkadaşlar yapmayın etmeyin =) birincisi içinde yakma eylemi olan herşey büyüdür kendinize zarar vermek istemezsiniz değilmi? ikincisi sizin şer gördüklerinizde hayır,hayır gördüklerinizde şer vardır en iyisini Allah bilir... Hatice hanımın hayatı sizinkine benzemez sizinkide ona benzemez ayrıca siyonistler masonlar ya da illuminatiyle alakalı verdiğiniz bilgileri tekrar gözden gecirmenizi istiyorum. Seytan Allahla tovbe hassa savasırken yazmızsınız şeytanın kainatta ayak basmadıgı yer kaldımı acaba oda sizin benim gibi Allahın kulu nasıl bir savaş olabilir?