"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

muhtesem sir

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan volvo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam dediklerini yaptıktan sonra denize atmamız gerekiyor ama deniz yok. Bunu nasıl yapıcaz??
Ben şuan bir çok şeyi bu uygulamaya bağladım. En azından kuantum :D Çok inandım yani :D:party:
allahin izniyle inancin bosa gitmecek .ben kuantum falan anlamam.ama uygulamadan sonra hayatindaki olumlu degismelere cok olacak,deniz yok deredemi yok goldemi yok,olmadi bir insatin temel deki suyuna at...allaha emanet ol.

allahin izniyle inancin bosa gitmecek .ben kuantum falan anlamam.ama uygulamadan sonra hayatindaki olumlu degismelere cok olacak,deniz yok deredemi yok goldemi yok,olmadi bir insatin temel deki suyuna at...allaha emanet ol.

Benim atmam şartmı. Denize yollayabilirim ev arkadaşım deniz olan bir ilde yaşıyor ve yollayabilirim. Bu bayram gidiyoruz ama ben eskişehirli olduğum için yinen mümkün değil. Eskişehirde porsuk var gerçi?

Benim atmam şartmı. Denize yollayabilirim ev arkadaşım deniz olan bir ilde yaşıyor ve yollayabilirim. Bu bayram gidiyoruz ama ben eskişehirli olduğum için yinen mümkün değil. Eskişehirde porsuk var gerçi?
aklinla bin yasa arkadasina vekalet ver benim iznim ile bunu falanca denize dereye at diye.tebrik ederim pratik zekani allaha emanet ol.gercekten tebrik ederim eskiler ne demis akil akil dan ustundur,ayni yone giden akillar her seyi yapabilir,inanki cok mutlu oldum,lutfen paylas bu fikrini ,tekrar allaha emanet ol

degerli arkadaslar benim cocuklukdan beli biir hayalim bir dag evinde robinson gibi kendi ektigim kendi tavugumdan kendi avladigim av etiyle teknolojiden insandan uzak uzun bir tatil boyle bir hayatda mutlu olursam bunu daim etmek evi aldim herseyin planini yapttim ama sizleri hesaba katmadim sizlerle paylasimdan allah boyle istiyor olsa cok keyif aliyorum.ne yapmam lazim sizlerin haberlerini basarililarinizdan haberdar olmak istiyorum ,bir iki degisiklik yapacam planlarimda..... hatice hanima gelerim uygulamadan onceki hatice hanimin dertlerinden birkacini yazayim hatice hanimin bir kumasi var kocasi kumayla beraber baska bir evde yasiyor arasira hatice hanima kumanya getiriyor onu sokaga atmadigi ona sahip ciktigi icin sukur etmasi gerektigini soyluyor,3oglu 2 kizi var cocuklarinin hepsinin gozunde baba super hepsi babaya itaatkar,hatice hanimi bazen 5 dakika ziyaret ediyorlar hatice hanim ac tok kimsenin umurunda degil cok zaman sobayi yakacak odunu yok ,sebeb esinin 2. esinin mal varligi herkes cici anneyi ve babayi mutlu etme pesinde ,,devam edecegiz....unutmayin hepiniz kendi hatira defterinizi tutmaya baslayin hayatinizdak onemli olaylari ozellikle uygulamadan sonraki hayatinizi muhakkak hatira defterine kendiniz ve gelecek nesiller icin paylasin,belkidei sizin defterinizede yeni volvolarin yeni insanlarin ihtiyaclari olabilir.allaha emanet olun....

hatice hanimin bu metodu nasil ogrendigini pisipisi ye ozelden attim ilgilenenler kendisinden bilgi alabilir.

Sevgili volvo aklıma takıldı ben kağıda yazdıklarımla ilgili şeyleri rüyamda görüyorum (insanların sözlerini tepkilerini ) 1 defa olan bişey değil bu .Görüşünü öğrene bilir miyim?

yazdıklarınızı yakın demişsiniz,bu kadın yazdıklarını yakmadıysa nasıl mutlu olmuş?konuyu açan arkadaş günlüğü bulmuşsa demek ki yakmamış .

bugun defterden bir alinti daha paylasacam...hatice hanim kotu gunlerinde yalniz ve istenmedigi zamanlarda cinlerde musallat olmus..bundan kurtulusunu da soyle anlatiyor bu uygulamayi yaptim ve evimin bir odasinda sedcadem tesbihim ve cin suresinin acik oldugu kurani kerimim ozel kurani kerim masamda acik durdu.cin musallatida bitti allahima sukur diye yazmis...allaha emanet olun..

yazdıklarınızı yakın demişsiniz,bu kadın yazdıklarını yakmadıysa nasıl mutlu olmuş?konuyu açan arkadaş günlüğü bulmuşsa demek ki yakmamış .
degerli kardesim bu soruya cok cevap verdik lutfen yazilanlar bir daha okuyunuz.degerli arkadaslar geceye ait veya pisipisi yle temasa gecerseniz onlardanda detayli bilgi alabilirsiniz.allaha emanet olun.

bazi arkadaslar soruyor hatice hanim dindarmiydi namazinda abtestindemiymis diye.benim defterinden anladigim kadariyla hatice hanim uygulama oncesi ve sonrasi uzun bir sure inancli fakat namaz kilmiyormus lakin hayatindaki muzicelerin ardi arkasi kesilmeyince icindeki allah coskusu allah aski kalbini kaynatinca,namaza baslamis.namaza gec basladigi icin de allahtan af diliyor degisik sayfalarda....tekrar baska bir soruya cevap vereyim arkadaslar soruyor defterin tamamini yayinlarmisin .bin sayfalik bir defter ve pek cok ozel anilari var allah rizasi icin olanlari disinda ozel sayfalari kesinlikle paylasmam ....allaha emanet olun...

bu ara ormanda yuruyus yapiyorum ava cikiyorum hep de eve bos donuyorum,bol bol kitap okuyorum .dusundum hayatim boyunca en az 600 kitap okumusumdur fakat bu kadar kitapdan 600 sayfalik kurani kerimden ogrendigimin binde birini ogrenmedigimi farkettim.

• Beğendim
Tepkiler: AJA
Tam tamına yazdığınız gibi uyguladım ama olmadı. :hang:
bol yildizli kardesim sen ne vakit geldin uyguladin olmadi.allahima bin sukur .ben bu uygulamaya ihlasla inandim sayesinde hayatimi kurtaldim,allah rizasi disinda ne menfatim var.san sohret pesinde degiliz araba markasi volvo nun reklamini yapma pesinde hic degiliz,tek amacim allahin rizasini kazanmak...

evet, bir de kuranı kerim'i her okuduğumda yeni okuyormuşum hissine kapılıyorum size de öyle geliyor mu
sadece siz degil milyonlarca insan her okudugunda ayni hisse kapiliyor,bir okudum anladim sandim birdaha okudum ilkinde yeterince anlamadigimi anladim .bir daha okudum gene doymadim...allaha emanet olun.

bence bu yöntem müthiş bir yöntem paylaşandanda daha önce uygulayandanda Allah razı olsun, kişisel gelişimle ilgiliyseniz hiç bir şey olmasa bile, ki ben volvo'ya katılıyorum inanınca her şey olur ve de Allah'ın izniyle tabi,bütün dertlerinizi bir kağıda yazmak, onlarla yüzleşmek suçluluk duyguları belki pişmanlıklar bunları madde madde sıralamak bile insanı acayip hafifletir üstüne birde Ayetel kürsi gibi değerli bir sure okumak etkiyi mükemmelleştirir, ben herkese bunu yapmasını tavsiye ederim naçizane, çünkü insan yazamadan önce bile bir geriliyor, o unutmak bilinçaltına gömmek istediği sıkıntı ve acıları çıkaracak tozlu raflardan sonra onları yazacak bu bile zor, kısaca bunu yapabilmek ve bunu dua ile perçinlemek mükemmel bir yöntem bence, tekrar teşekkürler volvo emeğine sağlık

degerli arkadaslar hatice hanimla ilgisi yok ama bu ara her yerde karsima cikiyor illuminati ...bu konuda kendi fikrimide burada paylasmak istedim...bilindigi gibi illuminati dunya hakimiyetini mumkunse kainatin hakimiyetini istiyor,aydinlanma yalaniyla 3 buyuk dini cagdisi ger kalmislik gosterip.seytanin hakimiyetini kurmak istiyorlar .bunlara gore seytan yuce allahla savasirken tek gozunu kaybediyor geriye kalan tek gozuylede herseyi goruyor kontrol ediyor.amac peygamberler doneminden onceki seytanin hakim oldugu onlara gore aydinlik donemi geri getirmek firavun donemide oldugu gibi.basit anlatimiyla ozeti bu...allah hic kimseyi kendi yolundan saptirmasin ,allaha inancimizi ibadetlerimiz eksik dahi olsa kaybetmeyelim...allaha emanet olun...

bence bu yöntem müthiş bir yöntem paylaşandanda daha önce uygulayandanda Allah razı olsun, kişisel gelişimle ilgiliyseniz hiç bir şey olmasa bile, ki ben volvo'ya katılıyorum inanınca her şey olur ve de Allah'ın izniyle tabi,bütün dertlerinizi bir kağıda yazmak, onlarla yüzleşmek suçluluk duyguları belki pişmanlıklar bunları madde madde sıralamak bile insanı acayip hafifletir üstüne birde Ayetel kürsi gibi değerli bir sure okumak etkiyi mükemmelleştirir, ben herkese bunu yapmasını tavsiye ederim naçizane, çünkü insan yazamadan önce bile bir geriliyor, o unutmak bilinçaltına gömmek istediği sıkıntı ve acıları çıkaracak tozlu raflardan sonra onları yazacak bu bile zor, kısaca bunu yapabilmek ve bunu dua ile perçinlemek mükemmel bir yöntem bence, tekrar teşekkürler volvo emeğine sağlık
sende sagol var ol allaha emanet ol.

Beklediğim birinden haber almak istiyordum (tlf bekliyordum dört gözle )şansıma tuttu beni gıcıklandıran biri aradı vardır bunda da bir hikmet....Heralde bende biraz tersten olacak olaylar:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri