"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

muhtesem sir

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan volvo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben uzun zaman önce yapmıştım buna benzer bir şey. Zor günlerdi ve toparlanmaya ihtiyacım vardı. Bende içimden geldiği üzere elime kağıdı kalemi aldım ve o güne kadar beni ne kadar inciten ne kadar acıtan şey varsa yazdım. O kadar zor oldu ki yazmayı bir günde bitiremedim. İnsan çok fena duygulara bürünüyor. Özellikle en çok incindiğim, utandığım ve kendimden sakladığım şeyleri yazınca. Yazarken aklımda hep şu duygu vardı evet bu böyle oldu ama ben hala ayaktayım evet bunları da yaptım ama hala yaşıyorum ve yaşadığıma göre tanrının benimle işi bitmemiş. Her ne olursa olsun beni öldürmeyen şey güçlendirir dedim. O zaman için çok zor olmuştu ama çok iyi geldi. İçimdeki pek çok yara -ki geçmişi değiştiremeyiz onunla yapacağımız en iyi şey olduğu gibi kabul edip önümüze bakmak- kayboldu. Çok alıngandım ve korkuyordum her şeyden. Tabi benim yaptığım sadece yazmaktı devamındaki uygulamayı yapmamıştım. Şimdi o yazıları bulup biraz daha ekleyip dediğinizi yapacağım. Tavsiyem herkese en azından bunu bir defa yapmalılar. Her şeyi olduğu gibi kabul etmek, yani ağızla değil kalp ile, bazı bazı yetişen hızır gibi dindiriyor zihni

allahin hep gordugu hep korudugu kulu olursunuz insallah...yarim kalmis uygulamanizi tamamlamanizi temenni ederim.allaha emanet olun

yahu güldürdün beni kavanozun azını aç
mubarek içine denizin suyu girsin
allah razi olsun gani sende beni cok guldurdun .allaha emanet ol.

Kağıda yazdığımdan biri oldu heralde kız bana rüyamda " senden ah aldım " dedi. Süre dolmadan etisini gösteriyor mu?

tam anlamışmıyım ... 7 gün 41 ayatal kürsi okuyacaz ve kagıda yazacaz bu kağıtları yastıgımızın altına koyup uyuyacaz ve son gün ayetel kürsi yazılı olan kağıtları kavanozun içinde yakaca ve okumaya başlarken , yakarken , denize atarken niyet edecez böylemidir .uygulama böyleyse SORU 1 arapçamı yazacaz ayetleri ... SORU 2 uygulamanın günü saati varmıdır .. aydınlatırsanız sevinirim sevgiler paylaşım için teşekkür ederim ...

SORU 3 herkagıda kaç ayet yazacağız 41 mi sabırsızlıkla bekliyorum ...

tam anlamışmıyım ... 7 gün 41 ayatal kürsi okuyacaz ve kagıda yazacaz bu kağıtları yastıgımızın altına koyup uyuyacaz ve son gün ayetel kürsi yazılı olan kağıtları kavanozun içinde yakaca ve okumaya başlarken , yakarken , denize atarken niyet edecez böylemidir .uygulama böyleyse SORU 1 arapçamı yazacaz ayetleri ... SORU 2 uygulamanın günü saati varmıdır .. aydınlatırsanız sevinirim sevgiler paylaşım için teşekkür ederim ...
kardesim kagida sadece dertler hayatin boyunca yasadigin dertlerini yaziyorsun tum detaylariyla,arabca neyi yazacan yok arabca,ayetel kursiyi okuyacaksin,saygilarimla,

peki bu bir dua yöntemi mi yoks abir çeşit büyümü
ben buyu niyetiyle yapmadim allah rizasi ile allahtan istedim bin sukur olmek icin yalvaran ben rabbimin kabuluyle herseye sahib oldum.bu metodu allah rizasi icin bencillik yapmadim paylasdim.uyguluyanlar allahin izniyle faydasini gorecek.allahtan istemek varken buyu niye.

Kağıda yazdığımdan biri oldu heralde kız bana rüyamda " senden ah aldım " dedi. Süre dolmadan etisini gösteriyor mu?
daha baslangic devam edin allah rizasi icin.allaha emanet olun

enteresan bir uygulama ama neden olmasın ki dedirten aynı zamanda.Allah razı olsun paylaştığın için ama 1-2 sorum var yanıtlarsan sevinirim
1-kavanozun ağzını kapatıp denize atacaksın demişsini başka biryerde de
kavanozun ağzı açık olacak denmiş hangisi doğru.
2-ayetel kürsiyi kağıdamı okuyacağız yoksa yalnızca niyetlenerek okusak yeterlimi yani kağıda mı okunacak. bir de yaktıktan sonramı okuyup denize atacaz yoksa yakmadan öncemi okuyacaz.
teşekkürler.

enteresan bir uygulama ama neden olmasın ki dedirten aynı zamanda.Allah razı olsun paylaştığın için ama 1-2 sorum var yanıtlarsan sevinirim
1-kavanozun ağzını kapatıp denize atacaksın demişsini başka biryerde de
kavanozun ağzı açık olacak denmiş hangisi doğru.
2-ayetel kürsiyi kağıdamı okuyacağız yoksa yalnızca niyetlenerek okusak yeterlimi yani kağıda mı okunacak. bir de yaktıktan sonramı okuyup denize atacaz yoksa yakmadan öncemi okuyacaz.
teşekkürler.
ben kapatip atmistim defterde oyle yaziliydi varsin yuzsun varmi bir sakincasi..yazin yastigin altinda dursun niyetlenip okumaniz yeterli..kagitlari kavanozun icinde tamamen kul oluncaya kadar yakin dertlerinizi de yakip kul ediyorsunuz.sonra denize atin .iste o andan itibaren yeni dogmus bir bebegin duasinin kabulu gibi allah dualarinizi kabul edecek insallah.inanin ben denedim dualarim kabul gordu.. deneyen her arkadasim da bana duaci oldu.allaha emanet olun.

Allah senden razı olsun volvo ben süresi dolmadan etkisini görmeye başladım.Dilerim rabbimden elini uzattığın her işten hayırlarla dönersin....

okuyamazlar çünkü abdest alıp temiz olmanız gerekiyor.ve dinimiz gereği nasıl bayanlar özel gününde namaz kılıp,oruç tutamıyor ve başka bir dua okuyamıyorsa bu duayı da okuyamaz.az sabredin başlarsınız Allah'ın izniyle inşallah.ben şahmeran duasına başlamıştım ama bazı sebeplerden 2.gününde kesmek zorunda kaldım duayı.şimdi buna başladım ama Allah'tan bir mani çıkmadığı sürece bırakmaya niyetim yok.Bugün 2.gün ama olumlu olaylar yaşıyorum hayatımda ve bu bitincee inanıyorumki dilekleri tek tek kabul olacak,sıkıntılarım bitecek.Volvo Allah senden razı olsun.Allah her şeyi gönlüne göre versin.
Eğer bu duadan beklediğim sonucu alırsam.Yakınımdaki sıkıntıda olan insanlara bunu tavsiye edeceğim.

okuyamazlar çünkü abdest alıp temiz olmanız gerekiyor.ve dinimiz gereği nasıl bayanlar özel gününde namaz kılıp,oruç tutamıyor ve başka bir dua okuyamıyorsa bu duayı da okuyamaz.az sabredin başlarsınız Allah'ın izniyle inşallah.ben şahmeran duasına başlamıştım ama bazı sebeplerden 2.gününde kesmek zorunda kaldım duayı.şimdi buna başladım ama Allah'tan bir mani çıkmadığı sürece bırakmaya niyetim yok.Bugün 2.gün ama olumlu olaylar yaşıyorum hayatımda ve bu bitincee inanıyorumki dilekleri tek tek kabul olacak,sıkıntılarım bitecek.Volvo Allah senden razı olsun.Allah her şeyi gönlüne göre versin.
Eğer bu duadan beklediğim sonucu alırsam.Yakınımdaki sıkıntıda olan insanlara bunu tavsiye edeceğim.
allah sizdende razi olsun,mutlu olun mutlu edin cevrenizdekileri formul elinizde.

Allah senden razı olsun volvo ben süresi dolmadan etkisini görmeye başladım.Dilerim rabbimden elini uzattığın her işten hayırlarla dönersin....
sizdende allah razi olsun.allah rizasi icin insanlarin mutlulugu icin calismak dunyadaki en buyuk mutluluk,allaha emanet olun

teşekkür ediyorum böyle bir bilgi için. ancak bir sorum var günde 41 ayetel kursimi yoksa 7 güne yayacakmıyız 41 ayetel kursiyi ?

degerli arkadaslar allahin ve hatice hanimin affina siginarak sizlerle defterden bir ani daha paylasiyorum,,kadinin ismi hatice .hatice hanimin bir oglen saatinde kapisi caliniyor kapiyi aciyor,yasli bir kadin ve yasli bir adam,ikiside cok ihtiyar,komsu kizin annesiyle babasi olduklarini soyluyorlar ,kizlarini evde bulamadiklarini 5 dakika istirahat etmek icin izin istiyorlar ,hatice hanim eve davet ediyor brseyler ikram etmek istiyor ,fakat onlar sadece birer bardak su istiyorlar,sohbet hatice hanimin okudugu ayetel kursiye geliyor,ikiside bu ogretiyi kizlarina ogretmesini allah rizasi icin istiyorlar hatice hanim soz veriyor,onlari yolcu ediyor,aksam komsunun kapisinin kapandigini duyuyor komsuya gidiyor genc kadin kapiyi aciyor .hatice hanim anna ve babasinin ziyaretini anlatiyor ,genc kadin yuzu degisiyor hatice hanimin yuzune kapiyi kapatiyor.hatice hanim aglamakli ve saskin eve donuyor 15 dakika sonra kapisi caliniyor gelen genc kadin kabaligi icin ozur diliyor,elindeki anne ve babasinin resimlerini gosteriyor hatice hanim evet bunlardi diyor genc kadin aglamaya basliyor iceriye giriyorlar genc kadin annesinin ve babasinin oldugunu ve onlari cok ihmal ettigini soyluyor.. hatice hanim inanamiyor onlari dibdiri gordugunu hatta su verdigini sohbet etdiklerini kizlarinada ay parcam diye hitap etdigini anlatiyor genc kadin daha cok sasiriyor ve daha cok agliyor cunku ay parcam diye ona anne ve babasindan baska hitap eden olmamis,ve genc kadinin allaha inanmadigini ama bu olaydan sonra allaha iman etdigini inandigini ve hatice hanim in ogrettigi bu ogretiyi uyguladigini hatice hanim gunlugunde anlatmis,.allaha emanet olun

tekrar izah edeyim gunlugun sahibi olan kadinin ismi hatice,allaha emanet olun

hatice hanim komsu kadininda hayatindaki olumlu gelismeleride detayli anlatmis,

hatice hanim komsu kadininda hayatindaki olumlu gelismeleride detayli anlatmis,

komşu kadındaki değişiklikleride anlatabilirmisin

senden gelen yazıları okuyunca çok heyecanlanıyorum

off meraktan ölecem:) bayılırım böyle orjinal şeylere..bu defteri kitap olarak bastırabilirsin eminim çok ilgi çeker

bugün yazdım tüm eski dertlerimi yazının en altına artık istediklerimi de yazdım akşam okucam 41 ayetel kürsi. 1 hafta sonra gelişmeleri yazarım :)

dertlerinizi tüm ayrıntılarıyla yazın demişsiniz. ben çoğu kez isim vermedim yada aşırı ayrıntılara girmedim... tesiri değişir mi ? sadece beni derinlemesine etkileyen olayların gidişatını vs anlattım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri