Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Canım benim arabi ay her ay aslında Sadece bizim takvime göre bu ayın başlangıcı bizimkinden farklı oluyor.Mesela bugün safer ayının 27 si canım bak bu linki kullnarak ceviri yapabilirisn.
Kolay gelsin canım saygılar.. Editör Notu : Başka bir siteye ait link vermek yasaktır sayın üyeler.Ayrıca imla kurallarını defalarca hatırlattık.Site olarak imlaya dikkat ediyoruz,dilimizin doğru kullanılmasını destekliyoruz.Lütfen Özenli Olalım.
Akeldan o linki derhal siliyorsunuz ve bir daha da cnm vs gibisinden kısaltma ve küçük harf yazmıyorsunuz.Tüm üyelere de buradan bu ikazı yapıyorum akeldan üzerinden çünkü aynı tarz hatalar sürekli yapılmakta ve uyarı vereceğim!
Anlayışınıza teşekkür ederim şimdiden.
Aşağıdaki linkten bakarak SİTE KURALLARI'nı da lütfen okuyunuz!!!
Akeldan o linki derhal siliyorsunuz ve bir daha da cnm vs gibisinden kısaltma ve küçük harf yazmıyorsunuz.Tüm üyelere de buradan bu ikazı yapıyorum akeldan üzerinden çünkü aynı tarz hatalar sürekli yapılmakta ve uyarı vereceğim!
Gerekli düzenlemeyi yaptım Sayın AkeLdan.Gerektiği zaman kendi yazınızı düzenlemek için Edit seçeneğini kullanabilirsiniz.Veya hangi bölümde yazmışsanız,o bölümün Moderatöründen talep edebilirsiniz.