Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tencerede yakılması hiç hoş değil iyi de olsa o tencereyi de atmanız gerekebilir, külleride inşallah toprakla buluşturmuşsunuzdur .ünkü eninde sonunda toprakla buluşmalıdır her element.
yule sana da çok teşekkür ederim, alışkanlık terimsel ibareler kullandım.
Hiç hatırlamıyorum sonrasını... Ama üzülmüştüm onlar bana iyi niyetle yapılmıştı, hoca tutturunca kötü bunlar kötü diye, annem de inandı ve mecbur sinir ola ola yakmıştım :banghead:
eğer öyle bir korkun varsa korunma dairesi yap her sabah ve akşam. O daireyle gez, davet haricinde yapılan daireler kişiyle beraber gelirler. Forumda ki her hangi bir daireyi kullanabilirsin
Çok teşekkürler tavsiyelerin için.. Yani biliyor musun istesem şimdi öyle muska yaptıramam.. Çünkü dedem yapmıştı onları bana. Adam sürekli bizi korumak için uğraşırdı ama, birileri hallettirdi onları bize işte Tekrar teşekkürler..
Her kim bu tılsımı temiz bir kağıt üzerine safran mürekkebiyle 3 adet yazıp her gün bir gece saatinde ateşe atıp yakarsa o kişinin sabrı kalmaz gelir veya arar.
tabi kişinin anne ismi ve kendi ismi de arapça olarak tılsıma eklenmeli diye düşünüyorum..
Ben Arapçayı Osmanlıca bildiğimden Osmanlıca el yazısı yöntemiyle yazıyorum.Elim artık ona alıştı.Harflerdeki hafif değişiklilikler bir şey yapmaz değil mi?
Ben hazır bulmuştum ama hazırı tavsiye etmezler pek.Çok basit kardeşim.Safranı alıyorsun az birşey al.Sonra Gül suyunu alıyorsun.Kokuculardan veya aktarlardan siyah veya beyaz misk alıyorsun.Miski bir çay kaığının en ufak ucu kadar çok çok çok az birşey koyuyorsun.Sonra gül suyu sonra safran.Eze eze karıştırıyorsun.Bir yarım saat karıştır.Sonra beklet.Rengi kırmızıysa tamamdır.
ben sıvıyla yapmıştım kardeşim.Ama tozda olur mu bilmiyorum.Ama burda miskin işlevi kokusu.Ama ndikkat et çok çok çok az olucak.Yoksa rengi kırmızı olmuyor.Zağferan mürekkebinde önemli noktalar şunlar;
1.Rengi kırmızı olucak, kan rengi gibi(kimi zagferandan tasarruf için çok az zaferan koyup gıda boyası atıyorlar)
2.Kokusu olucak yani misk.
^.Aşırı yoğun oluyacak, yoksa kağıda yağ gibi yayılıyor, yazılmıyor.Bunuda miski mümkün olabildiğince az koyarak sağlarsın.
Her kağıt oluyor.Ama daha güçlü olması için özel kağıtlar olduğunuda duydum.Fakat genelde normal kağıtlar kullanılır.Çok eskiden daha teferruatlıca hazırlarlarmış.İyi işlerde miske bulanmış kokar kağıt, kötü ilerde soğan kabuğu suyunda bekletilmiş kağıt vs, daha güçlü olması için.Ama normal bir kağıt yeterli.
Her kim bu tılsımı temiz bir kağıt üzerine safran mürekkebiyle 3 adet yazıp her gün bir gece saatinde ateşe atıp yakarsa o kişinin sabrı kalmaz gelir veya arar.
tabi kişinin anne ismi ve kendi ismi de arapça olarak tılsıma eklenmeli diye düşünüyorum..