"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Mucize Yöntem E. F. T.

Urum abi çok karışık anlatmış açıkçası,nerede hangi noktayı uyaracığoızı tam kestiremiyorum.Açladığım kadarıyla 2-3 kere farklı günlerde yaptım.Ve sonuç şaşırtıcı bir şekilde tatmin ediciydi.Ama biri bana tekrar anlatabilir mi acaba :)

Netteki videolara bakmadıysanız bakın dilerseniz.Vuruş noktaları rahat anlaşılıyor.Sonra tekrar dönüp Sayın Urum'un anlattiğı gibi yaparsınız.

2 gündür seyrek aralıklarla uyguluyorum. Yüzümdeki bazı damarların pıt pıt attığını hissediyorum bu olumluya sanırım.
Bir de ben kodlama yapmıyorum, önce hayalkırıklarına rağmen ... diye başlıyorum sonra olumlama ile bitiriyorum.
Yeni başlayan biri olarak doğru yoldayım değil mi?

2 gündür seyrek aralıklarla uyguluyorum. Yüzümdeki bazı damarların pıt pıt attığını hissediyorum bu olumluya sanırım.
Bir de ben kodlama yapmıyorum, önce hayalkırıklarına rağmen ... diye başlıyorum sonra olumlama ile bitiriyorum.
Yeni başlayan biri olarak doğru yoldayım değil mi?

Eft ile ilgili okuduğum bir kitapta olumlamaların sorun 1-2 puana düşmeden yapılmasının uygun olmadığı yazıyordu. Sorundan tamamen arınmadan yapılan olumlu eft'nin etkisi az olabiliyormuş. Yani önceliğiniz üzerinde çalıştığınız sorundan tamamen arınmak olsun. Daha sonra ise yeni oluşumlar için olumlulara geçmeniz daha etkili olur.

Eft ile ilgili okuduğum bir kitapta olumlamaların sorun 1-2 puana düşmeden yapılmasının uygun olmadığı yazıyordu. Sorundan tamamen arınmadan yapılan olumlu eft'nin etkisi az olabiliyormuş. Yani önceliğiniz üzerinde çalıştığınız sorundan tamamen arınmak olsun. Daha sonra ise yeni oluşumlar için olumlulara geçmeniz daha etkili olur.
Okuduğunuz kitabın ismini paylaşabilirmisiniz ? Kimi yazılarda sorun puanlarında düşmeden olumlama yapılması gerektiği söyleniyor kimisinde ise sorun düşmeden eft yapılırsa faydası az olabilir deniliyor kafam karıştı bu konuda bir bilen bilgilendirir umarım bizi.

Okuduğunuz kitabın ismini paylaşabilirmisiniz ? Kimi yazılarda sorun puanlarında düşmeden olumlama yapılması gerektiği söyleniyor kimisinde ise sorun düşmeden eft yapılırsa faydası az olabilir deniliyor kafam karıştı bu konuda bir bilen bilgilendirir umarım bizi.

Kitabın ismi EFT ile Mucizevi İyileşme - Nick Ortner.

Derin sorunlarda meydanda olan ilk sıkıntı tedavi edildiğinde o sıkıntıya sebebiyet veren başka başka sorunlar açığa çıkıyor genelde. Sorun puanları düşmeden olumlama yapılması da sanırsam tedavi edilen sıkıntının tekrar açığa çıkmaması için yapılan bir koruma görevi görüyor. Çünkü derindeki sorunlar tedavi edilmeye devam edilirken ilk tedavi edilen sıkıntı olumlama yapılmadığı için tekrarlanabilir. Bu yüzden bazı uzmanlar arınma sırasında olumlamaları uyguluyor olabilir.

ben bu teknık öyle cıddı panık atağımdan kurtuldum ve ılac kullanmıyorum kıtabını aldım uyguladım basta ınanmamıstım kıtaptada ınanmayacağınız yazıyodu ama nedense sonra kendı kendınıze ıtıraf edıcek duruma gelıceksınız ve kabullenıceksınız yazıyodu. Hepsı oldu mucıze gıbı bısey bu kaldıkı ben panık ataktan gece gunduz hastaneye kosan ınsandım cok sukur halıme denemenızı önerırım paylasım ıcın teşekkürler.

Bende fazlası ile faydasını gördüm 1 haftada 3 sorunumdan kurtuldum ve nisanlimada yaptiriyorum gayet iyi :)

Tek kelime ile anlatamıcağım kadar çok harikulade bir yöntem bu teşekkürler Urum iyiki varsın..

Sizlerden ricam genel anksiyete için bi cümle kalıbı yazabilecek varsa lütfen yazsın ,yani anksiyetem var kurtulmak istiyorum ,Ama vuruslarda ne söyleyeceğimi bilmiyorum,Teşekkür ederim

aa noktaşara parmak uçlarımızla vuruyormuşuz yahu ben masaj yapar şekilde noktaşarı ovalayarak yapıyordum bunu yararlı da oluyordu aslında :biggrinjester:

bazen okuduğum değişim hikayelerinin uydurma olduğunu falan düşünüyorum. eft ile vitiligosunu geçiren mi dersin, panik atağı son bulan mı, saçkıranı iyileşip kafasında saçlar biten mi... napıyor bu insanlar, hangi kilidi açıyorlar ve benim kilidim nerede merak ediyorum hepsi o

Hayatımı değiştiren bir yöntemle sizi tanıştırmanın zamanı geldi

E.F.T’yi öve öve bitiremem kilo alıp vermeden aşk hayatınızın düzene girmesine sinirlerinizin geçmesine sigarayı bırakmaya düzenli uyumaya yeni bir insan olmaya kadar her şeyi yapabilirsiniz

E.F.T yukarda gördüğünüz noktaları uyarma sonucu yapılır.

Basitçe ben bunu yüksek majide anlattım maşallah kimseden ses çıkmadı.

Dedim bunları kafasına vurarak anlatmak lazım buyurun buradan dinleyin.

Önce sorunuzu tespit edin.

Sonra sorunuzu bir kâğıda yazın ve 10 numara verin.

Sonra sorunuzu tekrar ederek yukarıdaki noktaları uyarın parmak ucunuzla.

Sonra şifre belirleyin bu şifre uydurma olsun. Örneğin duygusal sorunlardan dolayı çok yemek yiyorum ve kilo alıyorum. Sorun bu şifresi cad olsun.

Sonra şifreyi tekrar ederek noktaları uyarın.

Sonra göz çevresini ve el noktalarını uyarın.

Sonra şifre ile tekrar noktaları uyarın.

Sonra olumla yapın.

Yani yeni bir olumlu duygu için eft yapın.

Kendi kendime mutluyum gibi.

Bunu söyleyin ve noktaları uyarın.

Sonra buna şifre verin bildiğiniz bir şey olsun şifre su gibi kırmızı gibi.

Sonra şifre ile noktaları uyarın.

Sonra el ve göz çevresini uyarın sonrada.

Şifre ile tüm noktaları uyarın.

Ve tamamlayın.

Her konuda yapabilirsiniz.

Örneğin aşk açısı çekiyordum ben 70 kilodan 50 kiloya düştüm yediğimi kusuyordum hiç uyumuyordum sürekli onu düşünüyordum.

Sorunlarımı tespit ettim.

Onu affedemiyordum onu sürekli düşünüyordum onu kıskanıyordum vsvsvs.

Çok çok eski bir olay bu.

Sonra eftyi keşfettim.

Her sorunum için eft yaptım birde olumlama yaptım.
Kendimi seviyorum.

Kendi kendime mutluyum gibi.

1 hafta içinde yeni bir insanım 2 içinde eski kiloma kavuştum.

Uyumaya başladım vsvs.

Bu yöntemle her sorunuzdan yarım saat en geç 2 haftada kurtulursunuz.

Hadi sizde yenilenin.

http://www.flipsnack.com/AECAEC86AED/964c6f87c8a4a43dde9744a8bq416643
mükemmel bir teknik bu, teşekkürler @URUMHAMATAHAYİL

Geri