"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

mp3 Bilinçalti temizleme ve enerjinizi yükseltme meditasyonu

çok teşekürler gerçekten çık sık dinlediğim bi temizlenme arınma enerji yükseltme huzur veriyor insana

Bahar ile yapılabilecek arınma ve temizlenmelere meditasyon olarak eşlik edebilir. Meditasyonda uyumam nadirdir ve o kadar huzur doldum ki o güzel kuşlar ve kokular arasında,güvende hissederek kendimi uyumuşum :=) Teşekkürler,
Konu günceldir.

Sevgili Urum; bu mp3' ün içinde subliminal mesaj var mı ? yoksa konuşan adamın sesi haricinde başka ses yok mu ?

merhaba daha önce sevgili embriyo meditasyon metini paylaşmıştı. Burayı tıklayarak bulabilirisniz. Benden seslendirmem için ricada bulundu. Mp3 formatında siteye yükledim. Keyifle dinlersiniz umarım. İllaki duyacağım diye çok zorlamayın kendinizi olayın akışına bırakın. İster dinlerken uzanın, ister lotus duruşunda durun ister oturun. omuriliğinizi mümkün olduğu kadar dik tutmanızı tavisye ederim.

Videoda başka bir kişinin remi ve ismi var. Fakat ben hazırladım, hazırladığım meditasyonu alıp videoya dönüştürmüşler. indirme siteleri hata verdiği için şimdilik bu videoyu koyuyorum. daha sonra düzelteceğim

[video=vimeo;35560210]http://vimeo.com/35560210[/video]

Hazırlyan: Urum
Sesiniz çok güzel teşekkürler.:hurray:

Ses mi ? Ses de sorun var sanırım. Müziğe eşlik eden garip sesler çıkıyor ,ama anlamlandıramadım...

İhtiyacı olanlar için güncelliyorum ve dinlemenizi tavsiye ediyorum :)
Bu tür konuların güncellenmesi gerçekten çok faydalı. İnsan bazen ihtiyaç duyduğu şeyi arama yaparak bulmaktansa ana sayfaya göz atarken raslaması ve uygulaması üyeler için büyük kolaylık ve şans. Hiç yapmadığım bir uygulamaydı, bahçeden çıkarken aniden ve hiç farkında olmaksızın yepyeni beyaz elbiselerle gördüm kendimi.
İşin ilginci bahçeye girdiğimde de bir sürü kedi vardı ben çıkarken de :D

Ben mi telefondan göremiyorum yoksa video silindi mi? Ya yarın iş görüşmem var çok ihtiyacım vardı urum, ilk görüşmeme çok iyi gelmişti bu ikincisi olacak. Problem varsa gerçekten düzenler misin?

Her gün yapmayı planlıyorum normal meditasyon yerine geçer mi ? bir de 33 dakika ilk meditasyonlar için sanki biraz fazla 20. dakikada bitirsek bir sorun olur mu ?

Flood olacak özür dilerim ancak sorumun cevabını alamadım bilen birisi yardımcı olabilir mi ?

Geri