insallahbirgünastral
Kayıtlı Üye
Çok Teşekkürler Urum
İhityacımız Vardı

İhityacımız Vardı
Sesiniz çok güzel teşekkürler.:hurray:merhaba daha önce sevgili embriyo meditasyon metini paylaşmıştı. Burayı tıklayarak bulabilirisniz. Benden seslendirmem için ricada bulundu. Mp3 formatında siteye yükledim. Keyifle dinlersiniz umarım. İllaki duyacağım diye çok zorlamayın kendinizi olayın akışına bırakın. İster dinlerken uzanın, ister lotus duruşunda durun ister oturun. omuriliğinizi mümkün olduğu kadar dik tutmanızı tavisye ederim.
Videoda başka bir kişinin remi ve ismi var. Fakat ben hazırladım, hazırladığım meditasyonu alıp videoya dönüştürmüşler. indirme siteleri hata verdiği için şimdilik bu videoyu koyuyorum. daha sonra düzelteceğim
[video=vimeo;35560210]http://vimeo.com/35560210[/video]
Hazırlyan: Urum
Yoo ,Urumun sesi bende normal![]()
Bu tür konuların güncellenmesi gerçekten çok faydalı. İnsan bazen ihtiyaç duyduğu şeyi arama yaparak bulmaktansa ana sayfaya göz atarken raslaması ve uygulaması üyeler için büyük kolaylık ve şans. Hiç yapmadığım bir uygulamaydı, bahçeden çıkarken aniden ve hiç farkında olmaksızın yepyeni beyaz elbiselerle gördüm kendimi.İhtiyacı olanlar için güncelliyorum ve dinlemenizi tavsiye ediyorum![]()