"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

mp3 Bilinçalti temizleme ve enerjinizi yükseltme meditasyonu

Urum ben bunu işyerimde pc kolonlarından dinliyorum. Sesi fazla açık değil ve söylediklerinizi anlamasamda müziği hafif duyuyorum. Böyle de bir faydası olur mu acaba ?

Sevgiler...

Dün 45 dakikada dahi inmemişti bu program ama bugün kısa sürede indirdim..Çok sevdim bu programı..Çünkü seslendiren ses huzur verici ve çok iyi bir insanın sesi bence..Tam olarak konsantre olup dinleyemedim çünkü yazı yazıyorum hep ve yorum okuyorum nette..Vakit olsa konsantre olur dikkatle dinlerdim kesin..Müzikten çok konuşmacının sesi dinlendirici bence..

Üyelerimizin ve moderatörlerin isteğini kırmayıp, zaman ve emeğini esirgemeyen sayın Urum'a minettarım:) Herkese faydalı olacak bir çalışma, kaçırmayın derim!

Bu çalışmayı bir kaç gün önce bir sabah vakti, daha güneş doğmadan yaptım. O gün inanılmaz dinç ve hafif hissettim. Yönergeleri tam izleyemedim, bazen düşüncelere kapıldığım oldu ama sonrası çok iyiydi.

Tekrar teşekkür ediyorum, sevgiyle...

Bu kadar güzel bir çalışma yapılmışsa eğer bana da güncelleme yapmak düşer. Lütfen ilk sayfayı okuyunuz. Sevgi ve ışıkla... :)

bu calısmayı her cumar 23.00 da bırlıkte yapalım demıssınız bunun ıcın ısım vermeye gerek varmı? sıfa calısmasında oldugu gıbı:)

Ben de bunu düşünüyordum hatırlatmalı mı siteye diye. Sanırım site olarak karar verip, bir zaman belirleyip, haftada bir yapılabilir. Dosyayı dinlediyseniz şayet, orada ortak bir enerji çıkışı anından bahsediliyor ve o anı herkes aynı anda başlayarak yaptığında, inanıyorum ki farklı bir deneyim yaşanacaktır. Bunun için sanıyorum isime gerek olmayacaktır, herkes bir ötekinin ismini bilmek durumunda olacaktır çünkü böylelikle. O sinerjiyi deneyimlemek isterdim şahsen...

Ben de bunu düşünüyordum hatırlatmalı mı siteye diye. Sanırım site olarak karar verip, bir zaman belirleyip, haftada bir yapılabilir. Dosyayı dinlediyseniz şayet, orada ortak bir enerji çıkışı anından bahsediliyor ve o anı herkes aynı anda başlayarak yaptığında, inanıyorum ki farklı bir deneyim yaşanacaktır. Bunun için sanıyorum isime gerek olmayacaktır, herkes bir ötekinin ismini bilmek durumunda olacaktır çünkü böylelikle. O sinerjiyi deneyimlemek isterdim şahsen...

tek olarak yaptım ve enerjımı yukseltırken bıle degısık hıslere kapıldım eger ıstersenız belırlı bır saat belırleyıp ortak olarak yapabılırız katılmak ısteyen arklarımızda bıze katılabılırler ne dersıniz:)

İndirmiştim fakat dinleme fırsatı bulamamıştım. Ve arkadaşımla beraber loş bir ortamda dinledik :) Ve gerçekten öyle değişik duygular hissettimki Sayın Urum 3'e kadar sayacağım ve geri döneceksin diyene kadar başka bir alemde gibiydim. Ve kendi etrafımda dönüyor gibi hissettim. Muhteşemdi enerjinize emeğinize sesinize sağlık :) Teşekkürler.

güzel bir paylaşım şuanda indiriyorum netten kaynaklanan bir yavaşlamadan dolayı uzun sürecek sanırım ama buna değeceğine eminim. teşekkürler Sayın Urum.

sayın urum bu çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum ve emeğinize saygı duyuyorum. ama sanırım ses kayıtları sırasında sizde transa geçiyor olmalısınız ki sesiniz bir fısıltı haline geliyor ve kelimeleri seçemiyorum çoğunlukla söyledikleriniz anlaşılmıyor. birde ses kayıtlarından ikisini dinledim ve dinlerken sanırım meditasyon durumuna geçtim, ama her tarafım seğirmeye başladı acaba bu normalmidir?

Cevabınızı ben vereyim:) Meditatif duruma girmeniz ve bedeninizde oluşan değişik hisler, seğirme de normaldir. Siz sesi anlayamasanız bile bilinçaltınız algılar, merak etmeyin.
Urum okurken transa girmiyor, ancak ses dosyaları çok yüksek sesle veya hızlı okunmaz.

Cevabınızı ben vereyim:) Meditatif duruma girmeniz ve bedeninizde oluşan değişik hisler, seğirme de normaldir. Siz sesi anlayamasanız bile bilinçaltınız algılar, merak etmeyin.
Urum okurken transa girmiyor, ancak ses dosyaları çok yüksek sesle veya hızlı okunmaz.

sayın şifacı ablam her konuda bilginize güveniyorum ilgilendiğiniz için çok teşekkürler. ama ses kayıtlarında bazı şeyler imajine etmemiz isteniyor, bunları duymamız gerekmez mi?

Bu dosya ya telif hakkı iddiası nedeniyle veya yükleyen kişi tarafından silinmiştir.

tekrar yükleyebilir misiniz ?

Geri