Merhaba arkadaşlar, ben böyle şeylerden anlamam ama Periscope adlı bir platformda öylesine takılıyordum. Bir arkadaş yayın açmış ve yayın ismini "Cinlerle ilgili sohbet" gibi bir şey yapmış, ibranice konuşuyor ve saçma saçma şeyler diyordu. Arkadaş cin yanımda ve şu anda bağlı, o yüzden bir şey yapamıyor tarzında şeyler söylüyordu. İzleyiciler göstermelerini istedi ve dolabın aynasından bir yansıma gösterdi, bunun görüntüsünü aldım. Bana oldukça saçma ve tamamen yalandan ibaret geliyor, resim burada...
Yansımanın geldiği tarafta bir bebek falan olduğunu düşünen yayın izleyicileri, sol tarafa dönmesini istediler ve orada bir şey yoktu. Dolaba yaklaştı, dolabın içinde birkaç vazo vardı o kadar. Ne kadar doğru olabilir bilmiyorum ama merak ettiğim için bu soruyu soruyorum, cevaplarsanız sevinirim. İyi sabahlar, iyi eğlenceler ve hoş sohbetler.

Yansımanın geldiği tarafta bir bebek falan olduğunu düşünen yayın izleyicileri, sol tarafa dönmesini istediler ve orada bir şey yoktu. Dolaba yaklaştı, dolabın içinde birkaç vazo vardı o kadar. Ne kadar doğru olabilir bilmiyorum ama merak ettiğim için bu soruyu soruyorum, cevaplarsanız sevinirim. İyi sabahlar, iyi eğlenceler ve hoş sohbetler.