Bu soruyu ciddi olarak mı soruyorsunuz?merhaba ben rüzgara ve bulutlara hükmetmek istiyorum bunun için rüzgarave bulutlara latince ve arapça ve türkçe emredeceğim bir söz verirmisiniz? şöyle örnek : ey rüzgar serin ol ve hızlı es örnek2 : ey rüzgar sıcak ol ve yavaş es bunun gibi yardımcı olurmusunuz?
merhaba ben rüzgara ve bulutlara hükmetmek istiyorum bunun için rüzgarave bulutlara latince ve arapça ve türkçe emredeceğim bir söz verirmisiniz? şöyle örnek : ey rüzgar serin ol ve hızlı es örnek2 : ey rüzgar sıcak ol ve yavaş es bunun gibi yardımcı olurmusunuz?
çok teşekkür ederim aynı bunun gibi başka şeylerde verebilirmisiniz ne işe yaradığıyla beraber ? herkes faydalansın.Haganga hubamga zugamba hubamba hagabba dediğin zaman yer ile gök yer değiştirir
Yalnız sanırım o sözler ironi olarak yazılmış. Gerçek değil şaka ?çok teşekkür ederim aynı bunun gibi başka şeylerde verebilirmisiniz ne işe yaradığıyla beraber ? herkes faydalansın.
Gizlimabet sakinleri video hakkında ki görüşleriniz nelerdir?
çok teşekkür ederim...Aerokinezi çalışmaları yaparak rüzgara hükmedebilirsiniz diye düşünüyorum.
Allah'tan yardım almak için türkçe dua edersiniz. Mesela;
Allah'ım lütfen enerjim artsın,
Allah'ım aerokinezi de ustalaşmayı nasip edin, vebenzeri dualar edebilirsin.