"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Melek koruyucunuzu Çağırın

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mega_boy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mega_boy

Kayıtlı Üye
Evet Size Bunuda Anlatıcam.
İlk olarak Abdest li olmanız daha iyi olacaktır.
Daha sonra ışıkları kapatın loş bir oda olsun.
ve iyice gevşeyin 20 dakika gevşeyin rahatlayın
Ve Dışınızdan şöyle Seslenim.
Koruyucu Meleğimi Çağırıyorum
Koruyucu meleğimi Çağırıyorum
Koruyucu meleiğimi çağırıyorum
Sesime kulak ver ve meclisimize iştirak et (3 kere denilicek bu.)
Bana bir işaret ve Ses ver Koruyucu meleğim diceksiniz.
Size uğultu şeklinde veya beyninizin içinden birisi konuşur gibi ses gelecektir.
o sese kulak verin ve koruyucu meleğinizle konuşun.
ve ondan Yardım isdeyin tüm konularınızda yardım edecektir.

-Alıntı

insanları dogru koruyucu melekleri vardır bu allahın istemesiyle olur bunlarlarda konuşulması imkansız onlar sadece bizi korumakla görevli.
burda diyor 20 dk gevşeyin rahatlayın buda bir nevi trans zaten astrale cıkanlar iyi bilir astrala cıkmadan kulagına sesler gelir. bu gelende hubs ve habaistir. paylaşım güzel deneyin olur diyorum:)

hayır bu bir melek rehberlik çalışmasını anımsattı bana.. çalışır.

ben astral girmeden önce kulagıma bir kadın sesi gelmişti bana KORKUYORMUSUN KORKUYORMUSUN demişti:) kadının sesi cok güzeldi ve etkileyici şuan bile düşünüyorum keşke bidaha gelse ama nerde ben korkmuyorum demiştim hemen gözlerim acıp dua etmiştim ve korkmuştumda bu olacak şey arkadaslar melek olcagını sanmıyorum ve degildir de zaten bu bir cindir iyi cin gelme şansı %50 böyle şeylerde melek gelmez allah izin vermedikçede aten sizinle konuşmaz gelecek olan şey cindir

Benim tahminimce gelen bir cin olacaktır.Melekleri görebilmeniz için çok temiz bir kalbe, temiz bir imana sahip olmanız gerekir.

Başlıkta bi gariplik var.
Sanki melekleri koruyan bir varlığı çağrıştırıyor : )

dogrudur denemedımde melek gelcegınden emın olsam yaprım sonucta ıı varlıklar kotuluk yapma ıhtımalı yok bna :)

Ben bu koruyucu meleğe inanıyorum ve deneyerek varsayımlarımdan kurtulmak isterim, çok teşekkürler paylaşım için.

bence ağzımız başka bi tarafa döner kendi fikrim alıntı yapmadım =) bence yapmayın yinede siz bilirsiniz... iyi günler.

valla benim bildiğim gece yatarken ayetel kürsiyi okunur o cenneten bir melek iner yanımıza ve sabaha kadar şerlerden kötülüklerden korur.Tabikide Allah(cc)istemesiyle olur. Da öyle ruh çağrır gibi de olmaz sanırım koruyucu meleğimi çağrıyorum felan :D

Selamlar. Madem bizim koruyucu meleğimiz var tabii olabilir. Peki inle cinle bizim ne işimiz varki. Cinlerin yapabildiklerini "hayr" kapsamında, Koruyucu Meleğimiz Yapamaz mı ?

Geri