Sen biliyor musun nasil çagiricazDavetler ilki eksik veriliyor.Lakin ağır sonuçlar doğurabilir.Melek daveti ne gelince.Bir Melek geldi diyelim.Dicek Neden beni çağırdın ? .Bir Hacet istersen Fatihanın 5.Ayetini saymamış olursun .
Sen biliyor musun nasil çagiricazDavetler ilki eksik veriliyor.Lakin ağır sonuçlar doğurabilir.Melek daveti ne gelince.Bir Melek geldi diyelim.Dicek Neden beni çağırdın ? .Bir Hacet istersen Fatihanın 5.Ayetini saymamış olursun .
Bir hocada tılsımlar var lakin. Allah dilemez ise gelmezSen biliyor musun nasil çagiricaz
Anladım hüddam ilmi nasildir bende hüddam hadim sahibi olmak istiyorumBir hocada tılsımlar var lakin. Allah dilemez ise gelmez
Hüddam bir insanlar hadim ruhanidir dostum.Hüddam ilmi geniş bilr ilim.İnsanlara bakımlarda büyü bozmalar vs kullanabilirsin.Bİr Hüddamın sana hadim vermesi gerek.Hadim davetleri mevcut ama hocasız hadim daveti yapmak sıkıntı.İlmi bilmek gerek.Çübkü ben ulviyim diye kandıran çok sufli var.Anladım hüddam ilmi nasildir bende hüddam hadim sahibi olmak istiyorum
Bu ilmi araştırıp hocaliğa merak sardım ama kim öğretecek para istiyorlar hastayim bu ilme bulasmam engelHüddam bir insanlar hadim ruhanidir dostum.Hüddam ilmi geniş bilr ilim.İnsanlara bakımlarda büyü bozmalar vs kullanabilirsin.Bİr Hüddamın sana hadim vermesi gerek.Hadim davetleri mevcut ama hocasız hadim daveti yapmak sıkıntı.İlmi bilmek gerek.Çübkü ben ulviyim diye kandıran çok sufli var.
Hüddam bulman lazım.Yada forumdaki hocalarımızın izlemesiyle bir hadim daveti gerek.Hüddam bulamaz isen.Hastalığınız geçince İnşAllah başlarsınızBu ilmi araştırıp hocaliğa merak sardım ama kim öğretecek para istiyorlar hastayim bu ilme bulasmam engel
Hüddam nasil bulucam hadim daveti tehlikeli demistin benim hastaliğim gecmez hocaya gittim okudu su icirdi muska yazdiHüddam bulman lazım.Yada forumdaki hocalarımızın izlemesiyle bir hadim daveti gerek.Hüddam bulamaz isen.Hastalığınız geçince İnşAllah başlarsınız
ne yazdı bilmiyorum.Hüddam çağırılmazHüddam nasil bulucam hadim daveti tehlikeli demistin benim hastaliğim gecmez hocaya gittim okudu su icirdi muska yazdi
Tüm varliklarin birini sahip olmak isterim mümkün müne yazdı bilmiyorum.Hüddam çağırılmaz
Seni çağırabiliyor muyuz, izin var mı göklerden?Hangi meleğin gelmesini istiyorsun ve nedenini söyle bana ?
Sahip olunmap demeyelimde.Bu yolda ilerliceğimiz arkadaş diyelimTüm varliklarin birini sahip olmak isterim mümkün mü
Hoca olmadan olmaz mi? Bu dediklerini yapayim miSahip olunmap demeyelimde.Bu yolda ilerliceğimiz arkadaş diyelim.İmanını kuvvetllendir.Namazlarını aksatma tevhidi azından düşürme.Evet olabilir.Ama ginede hoca olsa iyi olur.
dene istersen başına neler geleceğini görelimSeni çağırabiliyor muyuz, izin var mı göklerden?
namazla falan alakası yokHoca olmadan olmaz mi? Bu dediklerini yapayim mi
Sence bu isleri birakiyim mi isin ehli hoca bulamadimnamazla falan alakası yok
Bırak yoksa basına bela alacaksın gibi duruyorSence bu isleri birakiyim mi isin ehli hoca bulamadim