whitedemon
Kayıtlı Üye
Evet baslıktanda anlasılabileceği gibi bir melekle tanışmak istiyorum.Herkes cinlere takmış kafayı ben kötülük değil iyilik yapmak için bir melekle tanışmak istiyorum bana yardım edebilecek olan varmı?
Sna bişey söyleyeyimmi whitedemon meleklerle buluşman için evliya gibi biri olman lazım çünkü gerçek melekleri sadece onlar görebilir gözlerimizde birçok perde vardır bazı perdeler kalktığında cinler bazıları kalktığında daha farklı şeyleri ve bazılarıda kalktımı evrenin gizemini çözersin.Şimdi sen meleklere fazla kafaya takma çünkü yapılabilcek birşey gibi gözükmüyor heleki normal bir insansan unut diyebilirim.
Hayır üstün ırk biziz.Ve pekde olumlu cevaplar alamadım nese en iyisi boşvermek heralde:willy_nilly:meleklerin geleceğini zannetmiyorum ama kötü niyetli cinler gelebilir ve sizi korkutabilirler bence buna kalkışmayın melekler üstün bir sınıf sonucda herkese görünüceklerini zannetmiyorum iyi forumlar
Hayır üstün ırk biziz.Ve pekde olumlu cevaplar alamadım nese en iyisi boşvermek heralde:willy_nilly:
Sna bişey söyleyeyimmi whitedemon meleklerle buluşman için evliya gibi biri olman lazım.
Meleklerin nasıl geldiğini biliyorum ama ben bir melekle tanışmak istiyorumInsanlarin üstün oldugunu Islami kaynaklardan ögrendiniz mutlaka,Peki Siz bu islami Kaynagi hic inceledinizmi? Kuran'i yani, incelerseniz melekler ile nasil irtibata gecilir ögrenirsiniz![]()
istemeyle birşey başarılamaz,hedefin o ise iyi bir olmak zor oldugu kadar kolay oldugunuda bilmelisin,farklı biri olarak yaşıyabiliyorsan hayallerin için mücadele verebiliyorsan dogru yoldasın demek
not geçerim bilgin yada professıoanl konustugumu sanan kişiler cıkıyor özelden yada konusmak içib yardımda bulunmak için yönetim ve bazı kişiler siz bizlere söyleyin araştıralım gibi tavırlar dökülüyor herkesten önce siz araştırın kimseye yol vermeyin acık cevaplar vermeyi sevmiyorum karsı cıkanlar oluyor acık konusmak isteyen olursa yardımcı olurum saygıyla
Merhaba Arkadaşım ilk önce melek ile Kast Ettiginiz seyin ne oldugunu merak etmekteyim melek dedigini iyi bir ruhani mi yoksa bilinen yuksek rutbeli görevli 4 büyük melek ve benzerlerimi eger 4 büyük melekten bahsediyorsak bunu mumkun olması için ilk önce ledun ilmine mutehassıs olmanız gerekir ama sunuda unutmayalım müslim hadimler vardır sizin elde edebileceginiz sey hadimdir fazlası insanın ne kadar üstün olursa olsun bir melegin davetine nail olamaz eger belirlenmiş bir mertebesi yok ise.. tşk ederimMeleklerin nasıl geldiğini biliyorum ama ben bir melekle tanışmak istiyorum![]()
Sna bişey söyleyeyimmi whitedemon meleklerle buluşman için evliya gibi biri olman lazım çünkü gerçek melekleri sadece onlar görebilir gözlerimizde birçok perde vardır bazı perdeler kalktığında cinler bazıları kalktığında daha farklı şeyleri ve bazılarıda kalktımı evrenin gizemini çözersin.Şimdi sen meleklere fazla kafaya takma çünkü yapılabilcek birşey gibi gözükmüyor heleki normal bir insansan unut diyebilirim.
yaşamın hayatın peygamber efendimizin yaşantısı gibi ise olabilir...aksi taktirde mümkün degil..Evet baslıktanda anlasılabileceği gibi bir melekle tanışmak istiyorum.Herkes cinlere takmış kafayı ben kötülük değil iyilik yapmak için bir melekle tanışmak istiyorum bana yardım edebilecek olan varmı?