"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

medyumluk insiliyesi 4

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
26/12/2008 saat 23:00 da

çalışmaya katılacak arkadaşlar

isimlerini ve anne isimlerini diber halaya özel mesaj atsın benim pm hesabımo kadar hızlı doluyorki sonra bir çok bilgi siliniyor o yüzden dilber halaya özel messaj atın ki oda benim aslında :D bilgiler kaybolmasın .

urumhamatahayile ve admine mesaj atmayın bu hesaba insiliye dışında da mesaj atmayın

çalışmaya katılacak arkadaşlar karanlık ve hiç bir elektronik cihazın çalışmadı bir oda da yerde yatsınlar ayaklar açık eller açık avuç içleri tavana bakacak şekil de dursun bu işlem sırasında cebrayil diye kendi duyabilecekeri şekilde durmadan zikir çeksinler

nefes teknikleri için siremizdeki nefes tekniklerini mutlaka okuyun

http://www.gizlimabet.com/showthread.php?t=1844

çalışmaya başlamadan önce kerimden geleni kabul ediyorum demeniz yeterli

deneyimlerinizi özel mesaj ile atmayın lütfen deneyimler bölümüne yazın herkez okusun bilgilensin . deneyimlerinizi
özel mesajları ben buraya yazmıyorum ama özel mesaj olarak atma konusunda israr eden olursa atılan mesajı deneyimlere yazacağım

hadi hayırlı olsun

ceren1 dün senin nickini gördüm rüyamda kim kim bu diye düşünüyordum. buraya cevap yazmak için açtım konuyu rüyamda gördüğüm nick bir konuda seni uyarıyordum ama hangi konuda hatırlamıyorum. bir yanlış adım atıyordun yanlış karar yanlış kişi onu engellemek için çabalıyorduum. hayırlara gelsin tabikimi ama şu sıralar verdiğin kararlarda 3 kere düşün derim

çalışma bu akşam arkadaşlar yolcu kalmasın

ben varım bu gece..son dakikada nete giremeyebilirim pc oğlumun odasında
urum beni unutma lütfen

nefes nefes al apnea..

evet bay urum ben de yeniyim o yüzden teyit ettirmek istedim ben de gönderdim unutulmam inşallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri