Medyum üzerinde büyü var dedi

dorayaki

Kayıtlı Üye
Üzerimde kısmet kapatma büyüsü olduğunu söyledi ve yaklaşık 20 bin tl dedi büyü bozma işlemi için,kesinlikle bu kadar param yok ve üstümde büyü olup olmadığından da emin değilim çok kendi halimde biriyimdir yani arkadaşım bile yok neredeyse kim bana büyü yapsın diye düşündüm açıkçası.üzerşmde gerçekten büyü olup olmadığını anlamanın bir yolu var mı ve varsa da bu kadar para ödemeden bundan kurtulmanın bir yolu var mı?

Büyük ihtimalle para için demiştir size siz zaten kendinizi açıkladınız burda ihtimal vermiyorsunuz bilincinizde açık büyü olan insanlar ne yaptığını bilmez genelde farkında olmazlar girdaba düşerler inanmayan bilinci açık insana büyü işlemez bence çok takılmayınız öyle hissediyorum bunun yanısıra sosyal olursanız kısmet açık olur kendi halinde insana hiç bişey gelmez şahsi fikrim.

Üzerimde kısmet kapatma büyüsü olduğunu söyledi ve yaklaşık 20 bin tl dedi büyü bozma işlemi için,kesinlikle bu kadar param yok ve üstümde büyü olup olmadığından da emin değilim çok kendi halimde biriyimdir yani arkadaşım bile yok neredeyse kim bana büyü yapsın diye düşündüm açıkçası.üzerşmde gerçekten büyü olup olmadığını anlamanın bir yolu var mı ve varsa da bu kadar para ödemeden bundan kurtulmanın bir yolu var mı?
Büyünün belirtilerini görmüyorsanız hemen 20 bin tl vermeyin. Bir de böyle bir büyü daima düşük frekanslı varlıklarla yapılır. Karşılığında tanrı ve tanrıçaya dua edin, onlardan bilgelik isteyin. Size bir şekilde cevap gönderirler ve anlarsınız büyü var mı yok mu. Bakım da o büyünün ne olduğu, kimden olduğunu öğrenmek için önemli. Ama büyü gerçekten tesir etmişse ve hiçbir şey algılayacak halde değilseniz, ki böyle olsaydı bu soruyu bile soramazdiniz gibi geliyor ama yine de söyleyim, direkt bakım yaptırın. Bu hicbir sey algılamama halinin bir sebebi mental hastalıklar da olabilir. Büyüye varmadan önce sorgulayacak cok sey var. Medyumunuza güvenseydiniz büyü var mı yok mu diye sormazdınız diye düşünüyorum o sebeple başka ihtimalleri de söyledim.

Büyünün belirtilerini görmüyorsanız hemen 20 bin tl vermeyin. Bir de böyle bir büyü daima düşük frekanslı varlıklarla yapılır. Karşılığında tanrı ve tanrıçaya dua edin, onlardan bilgelik isteyin. Size bir şekilde cevap gönderirler ve anlarsınız büyü var mı yok mu. Bakım da o büyünün ne olduğu, kimden olduğunu öğrenmek için önemli. Ama büyü gerçekten tesir etmişse ve hiçbir şey algılayacak halde değilseniz, ki böyle olsaydı bu soruyu bile soramazdiniz gibi geliyor ama yine de söyleyim, direkt bakım yaptırın. Bu hicbir sey algılamama halinin bir sebebi mental hastalıklar da olabilir. Büyüye varmadan önce sorgulayacak cok sey var. Medyumunuza güvenseydiniz büyü var mı yok mu diye sormazdınız diye düşünüyorum o sebeple başka ihtimalleri de söyledim.
kimmiş o tanrı ve tanrıça ?

Vay be enflasyon, büyücü medyum piyasasını da vurmuş, kapıyı 20 binden açıyorlar demek🤔
Ani öfke patlamaları, tam olacak olan olumlu şeylerin aniden saçma sebeplerle olmaması ve bunların üst üste olması, fısıltılar, rüyalar, canlı bir yaşamdan donuk bir hale bürünme gibi gibi belirtileri çok ama bunlar illa büyü olacak diye de söz konusu değil..
Onu biraz da hayatına bakarak, analiz ederek kendin keşfetmen gerek.

Hangi birini sayayım? Bazı saygısız ve kıt kafalılara inat 100 tane tanrı ve tanrıçaya inanıyorum. Hedefim daha da arttırmak 🤪
inanmanızda sakınca yok tabi ancak insanların neye inandığını bilmeden herkesin sizle aynı dine sahip olduğunu varsayarak tanrı ve tanrıçaya dua edin demeniz komik olmuş açıkçası.. ayrıca hakaret etme hakkını kimden alıyorsunuz?? sadece soru sormuş arkadaşımız hangi tanrı ve tanrıça diye!!

inanmanızda sakınca yok tabi ancak insanların neye inandığını bilmeden herkesin sizle aynı dine sahip olduğunu varsayarak tanrı ve tanrıçaya dua edin demeniz komik olmuş açıkçası.. ayrıca hakaret etme hakkını kimden alıyorsunuz?? sadece soru sormuş arkadaşımız hangi tanrı ve tanrıça diye!!
Ee ben ona bir şey demedim ki. Bazı insanlar öyle dedim. Üstünüze neden alındınız? Ayrıca insanlar allah diye tavsiye verirken sorun yok da benim tanrı tanrıça diye tavsiye vermem mi sorun? Herkesin sizinle aynı inançta olmadığını anlayın artık. Ben kendi inancıma göre yorum yaparım ve paylaşırım. Benimle aynı inançta olanlar faydalansın diye. Siz de kendi inancınız için aynısını yapın. Ben allah muhammet ayet paylaşanlara komiksiniz diyor muyum? Demem de zaten o hadsizliği yapmam, o saygısızlığı kendime yakıştıramam. Siz de haddinizi bilin rica ederim. Sizin için kendi dininiz ne kadar kutsalsa benim dinim de bana kutsal.

Ee ben ona bir şey demedim ki. Bazı insanlar öyle dedim. Üstünüze neden alındınız? Ayrıca insanlar allah diye tavsiye verirken sorun yok da benim tanrı tanrıça diye tavsiye vermem mi sorun? Herkesin sizinle aynı inançta olmadığını anlayın artık. Ben kendi inancıma göre yorum yaparım ve paylaşırım. Benimle aynı inançta olanlar faydalansın diye. Siz de kendi inancınız için aynısını yapın. Ben allah muhammet ayet paylaşanlara komiksiniz diyor muyum? Demem de zaten o hadsizliği yapmam, o saygısızlığı kendime yakıştıramam. Siz de haddinizi bilin rica ederim. Sizin için kendi dininiz ne kadar kutsalsa benim dinim de bana kutsal.siz tanrı ve tanrıçaya dua edin demişsiniz..
siz tanrı ve tanrıçaya dua edin demişsiniz gayri ihtiyari soru sorulmuş tanrı ve tanrıça kim diye.. size dinini dayatan da yok sakin olun lütfen.. "kıt kafalı' diye arkadaşa yazdığınızı düşündüm çünkü ciddiye alıp cevap vermemişsiniz..
komik olan hem dininizi paylaşıp hem de sorulan soruya lakayt bir cevap vermeniz.. haddimi biliyorum yeterince tabi had bilmezliğe de sessiz kalamam müsade edersinizki.. bu konuyu uzatmasak olabilir mi; seviyeli bir yere gittiğini düşünmüyorum.. iyi geceler..

Geri