Medyum üzerinde büyü var dedi

dorayaki

Kayıtlı Üye
Üzerimde kısmet kapatma büyüsü olduğunu söyledi ve yaklaşık 20 bin tl dedi büyü bozma işlemi için,kesinlikle bu kadar param yok ve üstümde büyü olup olmadığından da emin değilim çok kendi halimde biriyimdir yani arkadaşım bile yok neredeyse kim bana büyü yapsın diye düşündüm açıkçası.üzerşmde gerçekten büyü olup olmadığını anlamanın bir yolu var mı ve varsa da bu kadar para ödemeden bundan kurtulmanın bir yolu var mı?

Büyük ihtimalle para için demiştir size siz zaten kendinizi açıkladınız burda ihtimal vermiyorsunuz bilincinizde açık büyü olan insanlar ne yaptığını bilmez genelde farkında olmazlar girdaba düşerler inanmayan bilinci açık insana büyü işlemez bence çok takılmayınız öyle hissediyorum bunun yanısıra sosyal olursanız kısmet açık olur kendi halinde insana hiç bişey gelmez şahsi fikrim.

Üzerimde kısmet kapatma büyüsü olduğunu söyledi ve yaklaşık 20 bin tl dedi büyü bozma işlemi için,kesinlikle bu kadar param yok ve üstümde büyü olup olmadığından da emin değilim çok kendi halimde biriyimdir yani arkadaşım bile yok neredeyse kim bana büyü yapsın diye düşündüm açıkçası.üzerşmde gerçekten büyü olup olmadığını anlamanın bir yolu var mı ve varsa da bu kadar para ödemeden bundan kurtulmanın bir yolu var mı?
Büyünün belirtilerini görmüyorsanız hemen 20 bin tl vermeyin. Bir de böyle bir büyü daima düşük frekanslı varlıklarla yapılır. Karşılığında tanrı ve tanrıçaya dua edin, onlardan bilgelik isteyin. Size bir şekilde cevap gönderirler ve anlarsınız büyü var mı yok mu. Bakım da o büyünün ne olduğu, kimden olduğunu öğrenmek için önemli. Ama büyü gerçekten tesir etmişse ve hiçbir şey algılayacak halde değilseniz, ki böyle olsaydı bu soruyu bile soramazdiniz gibi geliyor ama yine de söyleyim, direkt bakım yaptırın. Bu hicbir sey algılamama halinin bir sebebi mental hastalıklar da olabilir. Büyüye varmadan önce sorgulayacak cok sey var. Medyumunuza güvenseydiniz büyü var mı yok mu diye sormazdınız diye düşünüyorum o sebeple başka ihtimalleri de söyledim.

Geri