Bazı işlemler birçok sebep ötürü olmaz. Örneği büyü yapmaya çalıştığınız kişi iyi korunuyor. Bir takım güçlerin işlerin sizin istediğiniz şekilde girmesine işlerine yaramıyor olabilir. Enerjiniz yetersiz vs.Olmadığını anlattım. Bunu biliyorum.
Bazı işlemler birçok sebep ötürü olmaz. Örneği büyü yapmaya çalıştığınız kişi iyi korunuyor. Bir takım güçlerin işlerin sizin istediğiniz şekilde girmesine işlerine yaramıyor olabilir. Enerjiniz yetersiz vs.Olmadığını anlattım. Bunu biliyorum.
Enerjim olabilir diye düşünüyorum. Şu yangınlar günlerdir içimi parçalıyo. Oturduğum şehirde dün 6 noktadan yangın haberi geldi. Gündüz cinayetler akşam felaketler. Evimizi koruyamıyoruz. Bunlar için bi paylaşım gelirse topluca bişeyler yapalım lütfen. Konuyu ayrı yere açmak istemedim.Bazı işlemler birçok sebep ötürü olmaz. Örneği büyü yapmaya çalıştığınız kişi iyi korunuyor. Bir takım güçlerin işlerin sizin istediğiniz şekilde girmesine işlerine yaramıyor olabilir. Enerjiniz yetersiz vs.
Ben de toplu meditasyon teklif edecektim. Ya da güzel bir yağmur ritüeli bilen varsa.Enerjim olabilir diye düşünüyorum. Şu yangınlar günlerdir içimi parçalıyo. Oturduğum şehirde dün 6 noktadan yangın haberi geldi. Gündüz cinayetler akşam felaketler. Evimizi koruyamıyoruz. Bunlar için bi paylaşım gelirse topluca bişeyler yapalım lütfen. Konuyu ayrı yere açmak istemedim.
Profilinize mesaj yazdım dönerseniz çok sevinirimDaha önce denedigim tilsimlardan iki kere sonuç almistm (20 ritüel den 2 tanesinden aldım bu arada ) ama kısa sürdü ikiside . YouTube de bir kanal var manevi bilge diye ne düşünüyorsunuz işlemleri hakkında ?
Profilinize mesaj yazdım dönerseniz çok sevinirim![]()