maji yaptırılır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

silwer

Kayıtlı Üye
Katılım
1 Eyl 2008
Mesajlar
70
Tepkime puanı
1
Selamlar; maji uygulayacak bilgi,yetenek vs. kişide yoksa isteğiyle ilgili majiyi bir majisyene yaptırabilir mi? Yaptırırsa gerçekleşme olasılığı yüksek olur mu?
Cevap için teşekkürler...
 

URUMHAMATAHAYİL

Yönetici
Katılım
5 Haz 2008
Mesajlar
7,096
Tepkime puanı
4,962
İş
Wellness Antrenör/Psikolog/ Sosyolog
genelde majisyen çalışmaları kişiseldir kişinin kendine yönelik isteklerini ve gelişmesini amaçlamaktaaıdr. yönetici olarak geçer bu durum yani yöneteci kendisi için çalışma yürütür elbetteki başarı oranı bu nedenle yüksektir.

yönetici çalışmalarını başkası içinde yapmaya çalışır. bunun içinde yapılacak ve yaptırmak isteyenin Dna sının bulunduğu materyal ister ve ona göre çalışma yapar. tabiki hiç bir materyal bulunmayan çalışmalrda vardır. başarı oranı değişkendir. ama herzaman bir çözüm vardır

mesele titreşim seviiyesi ile ilgilidir. eğer titreşim yakalanırsa başarı kaçınılmazdır. titreşim yakalanamazsa yakalanıncaya kadar uğraşıılır. eğer iyi bir majisyense ve işi için emek harcıyorsa eninde sonunda o seviyeyi yakalayacaktır. tek engel bu durumda zaman olur
 

silwer

Kayıtlı Üye
Katılım
1 Eyl 2008
Mesajlar
70
Tepkime puanı
1
peki böyle bir durumda majisyen bir karşılık alır mı? bu işlemi yapmanın maddi -manevi bir bedeli olur mu? aydınlatıcı cvplar için teşekkürler urum...
 

URUMHAMATAHAYİL

Yönetici
Katılım
5 Haz 2008
Mesajlar
7,096
Tepkime puanı
4,962
İş
Wellness Antrenör/Psikolog/ Sosyolog
cadı olan bir çok majisyen para almıyor.

bazı enerji çalışmaları yapan majisyende para almıyor. yaptığı şeyden dolayı tatmin olduğu için manevi olarak istediğini elde etmiş oluyor zaten.

havas yada pek çok diğer konularla ilgilenler maddi talepte bulunur . bunun sebeplerinden biri malzemlerrin çok pahalı olması ve çok emek gerektirmesi diğeri ise bazı avrlıklar kişiyi olumsuz yönde etkilemek için maddi anlamda büyücüye zarar verebiliyor (buraya pek nçok örnek yazmak mümkün ama gerek yok) bu zararı karşılaması gerebilir. ama kişinin insifiyatine kalmış

birde bu iş yapan medyumlar var yani mesleği bu. bundan geçimini sağlııyor. verdiğin hizmetin karşılığını isteyecekti.

eğer majisyen yaptoğı işi seviyor ve bunu sadece para kazanma olarak görmüyorsa kişilere yaptığı yardımı ve başardığını bilmek ayrıva bir tatmin sağlıyor.
 

RAZYEL

Banlı Kullanıcı
Katılım
10 Eki 2008
Mesajlar
98
Tepkime puanı
4
Konum
Amsterdam
bazı enerji çalışmaları yapan majisyende para almıyor. yaptığı şeyden dolayı tatmin olduğu için manevi olarak istediğini elde etmiş oluyor zaten.
Nerden para almiyor urum,bu oldukca gercek disidir.Majisyen burda baskalarina calisarak asla tatmin olmaz.Onu cogu zaman kendisini tatmin etmesini sagliyan paradir.Büyü uygulamasini gerceklestirecek olan bir majisyen cadi büyücü herneyse bunu kendsini tatmin etmek icin yapmaz ve asla yapmamalidir.Ama yapanlarda vardir tabi ama onlarin bulundugu pozisyon zaten gercekten oldukca nejatif enerjilerin hakim oldugu bir ortamdir yada kisi tamamiyla seytanin hizmetkari haline gelmis olmasi lazim ki size öylesine hizmet etsin,unutmiyalim ki bu bahsedilen koun bir tür "Hizmetdir"eger siz gidipte örnegin Süpermarketen sadece Marketsahibini tatmin etirmek icin bedavaya bir packet sigara alabiliyorsaniz mutlaka bir tanidiginiz olmali yada oldukca sansli bir durumda olmaniz gereklidir.Aynisi esoteri acidan da gecerli,eger sizin görevlendirdiginiz bir büyücü sizin dostunuzsa yani sizinle samimi bir iliski icerindeyse elbete hic bir ücret istemiyecektir .Büyü yapan kisi üzerine agir bir yük almaktadir,bu tabi büyü cestine ve derecesine göre degisir,bosverin malzeme parasini falan,ben burda üstlenen sorumluluktan bahsediyorum.Net olarak söyliyeyim,bir insan sadece baska bir insana sözde yardimci olabilmek icin sahip oldugu yetenekleri kötüye kulanirsa asla tatmin olmamali,cunki sizin hakksiz yere gerceklestirdiginiz her türlü büyü ve karsi tarafa zarar verme faaliyetiniz bir gün mutlaka size nejatif bir etki halinde dönecektir,ben burda sadece karmik sorunlardan bahsetmiyorum,mutlaka siz bunun hesabini vermek zorunda kalacaksiniz,degermi degmez siz karar vermek zorundasiniz.Üstelik maji ile ilgilenen insanlari kategorilendirmek veya cesitli cekmecelere koymak yanlisdir,sizin örnegin büyücü olarak kabul etiginiz sahs aslinda havvasci ayagi ile hareket ediyordur veya cadi deginiz bayan belkide bes vakit namazinda bir inanan akil sahibidir,herneyse burda önemli olan araclar degildir burda önemli ve sözkousu olna amaclar.Yani A kisi B kisiyi hedef secmistir,ve simdi ne amacliyor,yani burda zararlari kastediyorum.Tanri ve prensipi insan alemine bunun aslinda yeryüzünde bir örnegini vermistir.Adalet,yani mahkemeler suclular ve savcilar falan..Burda her suclu gerceklestiridigi sucun yani nejatif olayin bedelini cogu zaman ödemek zorunda kaliyor yani benim size anlatmak istedigim sey sudur bu zaten Allah ve prensiplerinde mevcutur,Insan oglu kusursuz olmadigi icin bu tarz uygulamalarda hata yapabiliyor ama siz yapmayiniz.Bugünün Türkiyesinde insanin caresizliginden para kazanin cok sayida medyum,büyücü cadi vs vardir.Yani aslinda seytani arkasina aldiktan sonra acaip bir yükselis gerceklestiren cok sayida insan var,ama ödedigi bedel? Bakin Arkadaslar karar sizindir ama ben sizi uyariyorum,yaptiginiz hersey icin mutlaka hesap vermek zorundasiniz oyüzden hak yolundan sasmayiniz,allaha hizmet ediniz.
 

URUMHAMATAHAYİL

Yönetici
Katılım
5 Haz 2008
Mesajlar
7,096
Tepkime puanı
4,962
İş
Wellness Antrenör/Psikolog/ Sosyolog
ben farklı bişey söylemdim elbetteki verdiği hizmetin karılığı alacaktır. şahsi olarak tanıdığım bazı majisnyerler var ve bunlar yaptığı şeyden dolayı karşılık almıyor. bu herkeze herşeyi yapıyorlar anlamına gelmiyor. bu tür kişileri şeytanın elcisi olarak suçlamak doğru bir yaklaşım değil. bir örğüte üye olarak çekmek için kendi istek ve arzuları almak için vs svs de yaptıkları düşünülebilir. elbetteki ben bişey istemem diyipte aslında bir çok şey isteyen büyücülerde var ama herkezi aynı kefeye koymak doğru olmaz.

ve yine para alıpta hiç bir yapmayan (yapamayan bile demiyorum) kişiler var.

soırulan soruda kişilerin medyumların majisyenlerin aslında ne düşündüklerini değil sadece maddi ve manevi olarak karılığı nedir durumuna yönelik cevep verilmiştir. ve dikkat edin geneleme yapılmamıştır. bazı bir çok gibi bir kısımı anlatmak amacı güden kelimeler secilmiştir.

siz ise genelleme yaparak aynı olarak eleştirmişsiniz.

genelmeci bir yaklaşım yada tek faktörlü bir düşünce 19 yüzüyıl düşünce sisteminde kalmıştır.

gerçek ise tek bir kişi bile olsa genelden farklı bişey yapıyorsa o şey vardır ve gerçektir .
 

RAZYEL

Banlı Kullanıcı
Katılım
10 Eki 2008
Mesajlar
98
Tepkime puanı
4
Konum
Amsterdam
ben farklı bişey söylemdim elbetteki verdiği hizmetin karılığı alacaktır. şahsi olarak tanıdığım bazı majisnyerler var ve bunlar yaptığı şeyden dolayı karşılık almıyor. bu herkeze herşeyi yapıyorlar anlamına gelmiyor. bu tür kişileri şeytanın elcisi olarak suçlamak doğru bir yaklaşım değil.
Hayir yaniliyorsun,Degilde ne? Bir kisiye keyfinden mi zarar veriyor sence ,yoksa kisaca insanlara iskence etmekten hoslandigi icin mi? Urum,bu kisiler kendi iradelerini seytanin iradesi yerine degismistir,bir insanda bulunan yani söyle diyeyim insana insan yapan faktörler nedir? Insanligi yani merhameti,ama sizin söz etiginiz kisilerin uygar ve kültür düzeyi yüksek insanlarla bir alakasi yok.Adeta bir vahsi Hayvan gibi hareket etmekteler.Ben geneleme yapmiyorum ama bu kadar akila ve merhamete karsi olmaniz yanlis.Karkater yapisi gücsüz bir insan cesitli varliklarin arkasina saklanir onlarla kendi noksanliklarini tamamlamya calisir.Ben anliyamadim,yani kisi karsinizda olumsuz bir sekilde etkilemek sizin magrifetinizmidir yani sizin kazancinizmidir yoksa sizin hizmet etiginiz varliginmi? Ínsanin irade kontrol mekanizmasina gerceklestirdiginiz her türlü islem yasaktir.Aslinda benim burda prensiplerden falan bashsetmem zaten yanlis,kimse tamiyor zaten.Herkes kendi derdinde.Peki bireysel düsüncelerinizi ve individuel yetenklerinizi bir cati altinda yani ülkece dogru birsey icin kulansaniz da faydali olmazmi?
Bunun belkide hic bir baska ülkede benzer örnegi yoktur,her mahalede yada affedersiniz her kyöün bir delisi vardir.Her kösede baska bir enerjivampirin kurbani olmus bir zavali vardir.Luzumsuz ölenlerden,cinnet geciren,vs haricinde,bak bunlari bahsetmiyorum.Bunlar neyin ürünüdür sizce?
Bakin biras pozitif olmaya ne dersiniz? Vurayim kirayim dökeyim degilde,sadece kendinizi düsünmekten vazegecip bir toplum icinde hareket etmeye ne dersiniz? E tabi,diyorsun ki ben salak degilim,burda kimse kmiseyi tamiyor falan herkes kendi derdinde,Iste bu düsünce reaksyon göstermis bulunmaktadir ve sonucunu görüyorsunuz.Cinciler,Büyücüler bilmemneler.Arkadaslar,severek cok da sey elde edersiniz.Hic bir dini falan savunmuyorum ben burda,insan olmaktan bahsediyorum.Sizin ne demek istedignizi anlamak cok zor urum! Nedir yani,x kisiye büyü yapan cadilar büyücüler yada herneyse bunu egosu icin yapmasi tamamiyla seytana hizmetdir,cunki böyle bir insanin güclü bir karakter yapisi olamaz.Söyle düsün ya,kimisi insana iskence yapar ve bundan hoslanir baskasida buna karsi cikar ve bundan nefret duyar,simdi sen diyorsun ki baskasinin ruhuna psikolojisine islem yapip onun kaderini ve kendisini olumsuz etkilemek "Seytana hizmet" degildir,nasil degildir? Birseyleri karistiriyor olmalisiniz,misal otobanda araba kulanmakta olan bir insanin aklini basindan almak ne gibi sorunlara yol acabbilir,bunlari tahmni edebilme kabiliyetiniz yokmudur?Yaptiginiz en kücük büyü bile o insanin hayatini olumsuz etkileyecektir,bu yanlismidir? Beyefendi bakin bunlar yanlis seyler,havvas,maji,seytan periler bunlarla calisabilrsiniz ben buna birsey demiyorum üstelik sizede karisma hakkim yoktur ama siz nasil cadiligi savunursunuz? Merhamet sahibi bir insanin elerine mi teslim olmak istersin yoksa bir cadininmi? Sonrada gel bana seytanin pozitif yönlerinden bahset.Yok! Seytan dedginiz varlik zaten gerceklestirdigi manipulasyonlari oludkca kurnaz bir sekilde yapiyor bunu sende billiyorsun Urum.Ama bakin,masum ve günahsiz bir insana zarar verecek olursaniz oldukca büyük bir yükün altinda kalirsiniz,ben bundan bahsediyorum.Yanlis ve dogru arasinda karar verebilmek icin oldukca üstün ve zeka seviyesi yüksek bir pozisyonda olmak lazimdir,yada sizin savundugunz gibi da kolayini yapariz,salla ya deriz,teslim oluruz ve yaptigim seyi onun haketigi icin yapiyorum diyebiliriz.Bu ne oluyor? Burda verdigim örnekte seytana teslim olup ona hizmet etmiyormusunuz? Bu ara üstüne alinma ben genel konusuyorum.
 

URUMHAMATAHAYİL

Yönetici
Katılım
5 Haz 2008
Mesajlar
7,096
Tepkime puanı
4,962
İş
Wellness Antrenör/Psikolog/ Sosyolog
maji faliyetini siz ne olarak görüyorsunuz. kişiyi öldürmek yada başka bişeymi. astral seyehat yapmak vizyon almak şifa vermek bir nesneyi fizik plan dışında hareket ettirmek. rüya yorumlamak şeytani varlıklardan korumak nazarı engellmek. psişik vampirlerden korunmak. bedensiz varlıklarla iletişime geçmekte birer maji çalışmasıdır.

sitemizde bile yapılan bu nerji çalışmalrı bir karşılık beklenmeden yapılmaktadır.

akıl ve merhammetten yoksunmuyuz. şeytanın elcilerimiyiz. siz ne dediğinizin farkındamısınız.

bir majisyen öncelikle nötr olmadır. iyi ve kötüyü kendi içinde dengeleyebilmedir. denge olmadan hiç bir şey olmaz. her majisyenin lanet yaptığını karısını ocasından ayırdığını mı sanıyorsunuz. genelme yapmıyorum diyorsunuz ama yapıyorsunuz.

kötü olarak nitelenen uygulamarı yapan bir majisyen den bahsetmiyoruz. sadece majisyenlerden bahsediyoruz.
 

URUMHAMATAHAYİL

Yönetici
Katılım
5 Haz 2008
Mesajlar
7,096
Tepkime puanı
4,962
İş
Wellness Antrenör/Psikolog/ Sosyolog
mesajını tekrar düzenleyip benim mesajımdan sonra en sona üstüne alınma diye ekleyip nezaket gösterisinde bulunduğunuz için teşekür ederim

Merhamet sahibi bir insanin elerine mi teslim olmak istersin yoksa bir cadininmi?

bu soruya ayrıca cevap vermek istedim. şaman bir cadıdır. ve sonuna kadar kendimi ona teslim ederim .

çünkü başım sıkıştığında o benden 800 kilometre uzakta da olsa yanımdadır. hasta olduğumda beyaz ışık enerkjisi ile beni iyileştirir.

yorğun olduğumda beni dinleştirir. beni korur beni düşünür ve bundanda bir lira istemez para istesem kendi yoksa bile bir yerden bulur.

beni şaman gibi cadılar kendimi merhametli sanan kişilerden korusun
 

RAZYEL

Banlı Kullanıcı
Katılım
10 Eki 2008
Mesajlar
98
Tepkime puanı
4
Konum
Amsterdam
maji faliyetini siz ne olarak görüyorsunuz. kişiyi öldürmek yada başka bişeymi. astral seyehat yapmak vizyon almak şifa vermek bir nesneyi fizik plan dışında hareket ettirmek. rüya yorumlamak şeytani varlıklardan korumak nazarı engellmek. psişik vampirlerden korunmak. bedensiz varlıklarla iletişime geçmekte birer maji çalışmasıdır.
Urumhamatahayil ,bunu demek istemedigimi sizde bildiginiz icin cevaba gerek duymuyorum.Bence konuya devam edelim.
akıl ve merhammetten yoksunmuyuz. şeytanın elcilerimiyiz. siz ne dediğinizin farkındamısınız.
Mesajinizda beni genelme yapmakla suclamistiniz ve simdide siz yanlis yere benim genelleme yaptigimi idaa ediyorsunuz.Urum,acik ve net söylüyorum degerli kardesim.Hepiniz yani bu sitenin tum üyleleri seytanin elciligini falan yapiyorlar demedim ve bunuda düsünmüyorum yani sira,ama az orandada olsa vardir.Konuyu degistirmene gerek yok.gerçek ise tek bir kişi bile olsa genelden farklı bişey yapıyorsa o şey vardır ve gerçektir .;)Arkadasim,gercekten anliyamiyorum.Saman kardesimizi tanimam falan belkide gercekten karakterli ve kiyak bir cocuktur ama o bir cadidir ne demek ya? Bunu acikliyabilirsimisin.Bioenerji tedavisi uygulayabilme yetenegine sahip olan herkes bir "Cadimidir"Cadiligi pozitif birsey olrak kabul etmen sadece senin yanildigini gösterir.Samanin cadi degilde Saman olmasi bence da dogru olacakki senin bu "cadi" yakistirmalarini asla kabul edemem.Ayrica yanlis bir örnektir verdiginiz,sizin aranizda zaten bir iliski var yani bir sempati sözkonusudur,ama benim yazdigim mesjlarda apayri seylerden bahsedilmektedir,Burda sözkonusu olan Cinciler,majisyenler hani senin para talebinde bulunmazlar dedigin kisiler.Ayri bir konudur.Cocuk senden neden para istesin,arkadas yani samimi degilmisiniz.Ama sen zanediyormusun saman kardesimiz sana bunu karsiliksiz yapiyor,onunda mutlaka bir prensipi vardir.Onunda mutlaka bir beklentisi vardir,örnegin kendisi zor anda kaldiginda sendende en azindan birsey isteyebilir.Hersey karsiliklidir degerli kardesim.Cocuk cadi falan degil,samanizim ve majinin her türlü dalinla ilgelenen tecrübeli bir insan.Ama cadi falan degil...? Bana güven hadi saman bir istisnai olsun sana,ama bir cadinin merhamet anlayisi yoktur.Tanrinin prensipi ile cogu konularda ters düser,belkide tamamiyla rededer.
-Hester Jonas
-Kirke ve Medea
-Baba Jaga,
-Jenny Greenteeth,
-Ragana,
-Hekate
-Yamauba,
-Yuki Onna,
bunlar cadidir,ama Saman kardesimin bir cadi oldugunu düsünmüyorum.Aslinda bak urumhamatahayil dostum,arkadasinin kiymetini bil,böyle dostluklar kolay kolay kazanilmiyor.Bunun böyle devam etmesini istiyorsun bence cocuga;iste o cadidir ve daima yanimda"diyerek bu iliskiye zarar verme.Bence ona cadi diyerek küfür etmis olursun.Saka bir yana,gercekten cok saygideger kisiligi var ve aslinda bende onu uzun süredir takip etmekteyim yani mesajlarini inceliyorum ve aslinda herkesten cok farkli ve gercekci bir tavri var.Dogru ve güzel mesajlar veriyor.Benimde bazi yeteneklerim vardir,ama samanin taklitlerinden sakinín özelikle bu tarz sanal tartisma forumlarinda.Bu ara sifreli bir sekilde bana hakaret etmisin :beni şaman gibi cadılar kendimi merhametli sanan kişilerden korusun"demissin,heralde beni kastediyor olmalisin ki bu aslinda bana vermek istedigin özel mesaja bu süsü vermisin.Ben merhametli falan oldugumu idaa etmiyorum öncelikle bu bir,iki ama asla bir cadi degilim ve olmakta istemiyorum,bunu unutma!Maskulin düyasinda yapamiyan insanlar cogunlukla cadi olur:)Özel bir hatirlatma yapayim bu sadece erkek cinsi icin gecerli tabi.Bana gelecek olursak ki eger,Ben bir Cadi Acvisiyim!
 

URUMHAMATAHAYİL

Yönetici
Katılım
5 Haz 2008
Mesajlar
7,096
Tepkime puanı
4,962
İş
Wellness Antrenör/Psikolog/ Sosyolog
tam olarak cadılığın ne olduğunu bilmiyorsunuz galiba bende cadılık eğitimi aldım ve geliştirdim bende bir cadıyım

merhametli insanlar konusunda size söylenmiş bir şey yok ki merhametli olduğunuzuda düşünmüyorum artık bir avcı merhametten yoksundur
 

RAZYEL

Banlı Kullanıcı
Katılım
10 Eki 2008
Mesajlar
98
Tepkime puanı
4
Konum
Amsterdam
Yok hayir,yine yaniliyorsun.Ben cadiligin ve cadinin ne oldugunu cok iyi biliyorum.Bunlar yasadigimdan dolayi degil,eski cadilar ile alakali söylenilecek positif ne var? Herseyden önce mantikli ama basit bir örnekten anlarsin hani küfür ederdik kücüken iste sen cadisin,cadiiii diye.Bunu neden yaptigimizi senni anlaman gerek,yani nedir bizi bundan nefret etiren,Sen kendin düsün,cevabi zaten sende saklidir,herseyi bloke edecegine rahat ol ve bir kafandan gecir.Insanlar benim cadi oldugumu duyduklarinda,neden aceba benden korkuyorlar,nefret ediyorlar vsvs artik neyse,Ama gelelim asil konuyu sayin Urumhamatahayil-Dünyanin her ucunda paganizim ve satanist rituellerle kurban edilmis olan insanlar konusunda bir bilginiz yok heralde´Siz sadece isinize geleni görüyorsunuz,her madalya cift taraflidir.Dünya toplumun huzuru ve refahina katkida bulunan sizin saygideger cadilarinizmidir Urumhamatahayil bey,bakin kendinizi kandirmayin,Cadilik ugruna bir cok insan öldürülmüstür e simdi sen diyeceksin ki e aynisi onyargiyla yola cikaraktana cesitli insanlar cadi olarak kabul etikleri insanlara karsida gerceklestirmedilermi,onlara karsi örnegin sadece kirmizi sacli olduklari icin hakksizlik uygulamadilarmi?dogrudur haklisin ama siddet sadece siddet getirir.Belki insanlari caresiz durumlarda birakabilen o sözde güclü ve özel yeteneklere sahip olan cadilardan hoslaniyorsunuz,bu sizin ruh haliniz ve psikolojinizle ilgili.Evinde bir silah bulunduruyorsan onu belki bir gün kulanabilirsin.Benim anlatmak istedigim bu cadi ve cadilik bilgileri sirlari herneyse aslinda hep sürekli bir sir kalmaliydi,sadece kimi özel kimselerin elinde güvenli bir sekilde saklanmaliydi.Ama artik örnegin bir insani nasil en iyi sekilde etkisiz hale getirebileceginzi anlatan,5tl satilan "cadi klavuzlari"satilmaktadir.Bilgiler artik herkesin elinde oyuncak haline gelmistir.Kimi Free Willy olmak ister kimide onu parcalamak isteyen baska bir Katil balina,herkesin kendi özgür karari.Komik ama gercek.Cesitli masallarda ve hikayelerde
cadilar sadece macera olsun diyemi "Cocuk katileri"olarak gösterilmektedir? Bunun belkide gerceklik payi vardir diye düsünme geregini hisetinmi hic? Anlasilan fransada 1887-1893 senelerinde majisal savaslarda binlerci insanin aciklanmasi zor olan cesitli abnormal nedenlerden dolayi ölmesi konusundada bir bilginiz yok heralde.Bilemiyecegim.Ben burda önyargi falan yapmiyorum,objektif düsünen sensin.Genelemede yapmiyorum cadiligi genel olarak cok sag duyulu bir toplum olarak kabul eden ben degilim burda tekrar hatirlatmis olayim.Bari ben majisyenim de yada büyücüyüm de ama ben cadiyim demen bence oldukca alakasizdir,cunki cadilik adeta bir asiri feminin olan "amazon dinidir"ve sonrasinda erkekleri de icine almistir.Anliyamiyorum,siddet yanlisimisin yoksa canimisin nesin bilemiyorum ama cocuklarada genc yasda sordugunuzda iste ne tür hayvandan hoslanirsin,iste Arslan der ne bileyim Kaplan der ama kavrama gücü yoktur.Sizin savundugunuz cadilarin bu dünyanin kültürüne ve insanlarin sosyal yasantilarina ne tür katkida bulunmustur,acik konus,pozitif mi nejatifmi.Geneleme yapmak mümkün degil,yani iste her cadilikla ilgilenen katildir seytanla isbirligi yapmaktadir demek oldukca yanlis olur ve bunu zaten kimse yapmiyor.Sadece doga ile ilgilenmkete olan yani insanlara yardim ve tedavi amacli destek olan "cadilar"var.Savasa ve her türlü siddete karsi olan cesitli okkult faaliyetler icinde bulunan insanlar var.Hepsini ayni cekmeceye koymak yanlis olur.Ama isin gercegini ve vahim tarafinida inkar edip birsey elde edemiyecegimizide bilmeliyiz.Örnegin astral seyahat,enerj tedavisi,rituel maji, veya chanelling vs vs yapabilmek icin cadi olmak zorunda degilsiniz.Inanc durumun nedir billmiyorum ama fazlada bu özel konulara girmek istemiyorum.Biraz pozitif olmaya calis,yani ben iste Seytanin ta kendisiyim yada nostradamusun kendisiyim diyerektene senin karsina dikilsem herhalde seninde tuhafina gider,neyse ayrica bilmeni istiyorum.
Tabi bu senin fikrin birsey diyemiyecegim ama bence oldukca gercek disi.Bugüne kadar cadilarin hep nejatif olaylarla anilmalari bence bir tesadüf degildir degerli kardesim,sen ne dersen de.Tekrar söylüyorum istedigin herseyi ve herkesi savunabilirsin bu benim icin sorun degil.Cadilarin da cok
"Feminin amazon"agrilikli olmalari yani sira senin bir erkek olarak da ikinci plana itmekte olduklarinida burda bir kez da hatirlatip espiri yapmis olayim.Sadece gecmis zamandaki cogu"populär"cadilarin bu yeteneklere nasil sahip olduklarini sen cok iyi biliyorsun ve sahip olduklari bu majisal dogaüstü yetenekleride oldukca fazla anlamsiz ve olsumsuz diyebilecegimiz nejatif olaylarda kulandiklarinida tahmin ediyorsundur.Gercekten anlamamis degilim Urumhamatahayil,ama burda bence sasiracak yada bunlari kahramanlastiracak bir durum yok ortada,Aksine.ve demisin ki:.
merhametli insanlar konusunda size söylenmiş bir şey yok ki merhametli olduğunuzuda düşünmüyorum artık bir avcı merhametten yoksundur
Tamam sen merhametli bir cadi ol bende merhametisiz bir Avci.Anlastik en sonunda! Kardes ben sana kendimi anlatamiyorum heralde,burda yaptigi birseyden vijdan azabi duyup duymacagindan,icindeki o allah korkusundan bahsediyorum ben,avcilik insanligin bir vazgecilmez bir paracasidir.Ama cadilik sadece yeryüzüne inmis seytanin bir getirisi;)
bu ara Türkce gramatigim pek iyi degildir ama elimden geldigi kadariyle kendimi ifade etmeye calsidim-yanlis anlasilmasin diye söylüyorum.Gelistiriyoruz kendimizi..
 

URUMHAMATAHAYİL

Yönetici
Katılım
5 Haz 2008
Mesajlar
7,096
Tepkime puanı
4,962
İş
Wellness Antrenör/Psikolog/ Sosyolog
sanırım batı kültürü ile yetişmiş bir insanınız batı kaynaklarının çoğunda ve kültürünün iç yapısında orta çağdan günümüze kadar uzanan bir sorun var biliyorsunuzki cadı diye binlerce insan işgence gördü ve öldürüldü. cadı avcılığı diye bir meslek bile o yıllarda ortaya çıktı bu konuda binlerce hikaye roman yzıldı resimler çizildi. cadılara o kadar büyü karalamalar yapıldıki bunları temizlemek tabiki zaman alacak.

genelleme yapmanıza tepkimin sebebi bunlar şunlar kötüdür şeytanidir diye kestirip atmanızda. her meslek türünde her kültürde her cağda tabiki bir başka insana zarar veren insanlar oluştur ve olmaya decam edecektir.

çocuk katilleri tecavüzcüler seri katiller vs vs bunlar her her türden isna arasında çıkabilir.

yapılan araştırmalarda seri katiller beyaz tenli 30 yaş civarında erkek heteroseksüel kişilkerdir gibi bir genelleme çıkaraılmııştır. yani ortalamanın sonucunda.

ozaman her bu tür kalıba uyan kişileri bişr sari katil olabilme gözü ile bakalım bu mümkün değildir.

cadıların ak pak insanlardır demiyorum cadılar kötüdürde diyemem . cadıların içindede elbeteki karabüyü ile uğraşan yüzlerce insan vardır.

bilgilerin gizlikalması söz konusu olmaz. bir silak bir bomba bir uyuşturu bilgisi gizli değil bir büyüye ulaşmaktan daha kolay formül vermek yetrli değil ki zaten yüzlerce yapılması gereken şey var.

bir cadının elinde kullandığında gerçekleşme şansı belli olmayan bir formülmmü daha tehlikeli ecdki bir bıçakmı

evdeki bir bıçak daha tehlikeli biliyorsunuz.kişin bulunduğu grubu yargılamak son dere uygunsuz bir tutum ama gruba dahil kişileri yargılam mümkün. doktorlar şöyledir demek yerine . x doktor şöyledir daha doğrudur. 5 parmağın beşi bir değil
 

RAZYEL

Banlı Kullanıcı
Katılım
10 Eki 2008
Mesajlar
98
Tepkime puanı
4
Konum
Amsterdam
evdeki bir bıçak daha tehlikeli biliyorsunuz.kişin bulunduğu grubu yargılamak son dere uygunsuz bir tutum ama gruba dahil kişileri yargılam mümkün. doktorlar şöyledir demek yerine . x doktor şöyledir daha doğrudur. 5 parmağın beşi bir değil
Aynen bende onu anlatmaya calisiyorum.Kimseye farkli olmasindan dolayi elestirmiyorum,asla.Bak cok güzel bir örnek vermisin,iste evdeki bicak ile alakali.Ama sözkonusu Kara Büyücü yani cadi yada herneyse,herhangi birisinin arkaplandan hareket ederek o kisinin evindeki bicagi eline alarak da dogrusu o insanin eline vererek ona cok cirkin selyer yaptirabiliyor.Bakin bnulari inkar etmeyiniz,ben burda cilt renginden tenden yada Ethnik unsurlardan bahsetmiyorum.Burda resmen birbirlerini kulanip sömüren bir toplumdan bahsediyorum,Seytanla iliski icinde olup ona tapip yada ondan yardim istiyerek masum insanlara zarar veren faktörden bahsediyorum.Özelikle Türkiye Cumhuriyeti gibi bir ülkede bana bunu istisnaimis gibi göstermeyiniz.Artik bikti insanlar,hergün gazetelerin ilk sayfalarinda cinnet geciren,kesen paracaliyan,vuran soyan ve tecavüz eden,sehilterden veya traffik kazalarindan biktilar.Sizce bunlar tesadüfmüdir? Ana haber Bültenin ilk yüzde 80% zamani katliamlar ve cinnetlerle dolup tasmasi sizce bir istisnaimidir yoksa iste burasi Türkiye burda normal demek ile yetiniyormusun? Dünyada traffik kazalarinda ve cinayete top 10da olmaniz sizi rahatlatiyormu? Bakin,bu ülkede büyük olumsuzluklar yasanmaktadir bunu siz da iyi biliyorsunuz ama malesef kendinizi buna alistirmisiniz.Uygar bir toplumda bunlar olmamali,insan komsusunun agizini dillini bilmem nesini nasil baglarim diyecegine bir araya gelip kardesce mücadele etmelidir,toplumun refahi icin.Idaa ediyorum,nejatif baski altinda yasamak zorunda kalan insanlarin sayisi Türkiyede oldukca yüksek,birde düsünün toplumsal baski,ekonomik sorunlar vs vs, o insani artik ne duruma getiriyor,adeta canli bir bomba haline geliyor,bir sorumlu ariyor.Cinlerden perilerden bahsetmiyorum ben burda,onlari kötüye kulananlardan bahsediyorum.Adini ister cadi koy,ister satanist de ister büyücü.Herkesin sorunu var,ama ben sorunumu haletmek icin ilaki gidipte sevmedgim komsumun aklini basindan alarak yada adam soyarak gecinmiyorum.Türkiye üzerinde oynanan oyunlari görmelisiniz.Herseyin Huzurundasin anlasilan,buda elbetek isenin hakkin,ama gercekleri inkar etmeniz yanlisdir.Sevginin Kardesligin Askin olmadigi bir yerde bu negatiflik olur ve insanlar adeta bu "dalgaya"yakalanmamak icin kendileri ile bir mücadele gerceklestiriler.Verebilecekleri yanlis karar sonucu olanlari zaten görüyorsun.Örnekler heryerde mevcut.Insanlar artik mutlu olmak istiyor,sizce yüz binlik bir ordunun gerceklestiridigi katliamlarmi sorunun baslangici yoksa onlari o duruma götüren,sürükllüyen yanlis alinan bir kararin yada yanlis bir bilginin verdigi etki mi sorunun primär faktörü? Insanlarin beginlerine birseyler asilanmaya calsiyor,insanlar yanlis yönledirliyorlar bakin örnegin daga cikartilip silahli mücadeleye zorlanan pkk teröristleri.Ama sen eger diyorsan iste herkesin kendisini ilerletmeye iste bilgilendirmeye hakki var,cadilik bir sosyo Kültürel degerdir vsvs. bundan dogacak zararlara hep beraber katlanmak zorundayiz.Ama birde söyle düsün Urumhamatahayil,aslinda majinin insana yeni perspektifler verdiginide unutmamak gerekir,insanlari bir anlamda yücelir.Yani kisaca "cadiligin"pozitif yönleride vardir,senin dedigin gibi,enerji tedavisi,sorun teshisi,analiz,aurasal temizlenme,kismet acma,vsvs..ama siz bu silahi(evet cunki maji dünyanin en etkili silahidir)herkese veriyorsaniz bir gün bu silahin size yönelik kulanilmamasi icin dikkat etmek zorundasiniz.Inanirmisin bana urum,ben burda paylasim yapmaktan bir anlamda "korkuyorum"kendimce diyorum ki ya Arkadas ya senin burda vermek istedigin bilgiyi maji formülünü,yöntemi sistemi herneyse..gereksiz yere kötüye kulanacak olan bir insan varsa,belkide benim bir cesit düsmanimdir,realist olalim Arkadaslar.Herkes sizin kadar dürüst ve dogru olamak zorunda degildir.Rahat olmakla bunlari düsünmezsiniz ama ayni zamanda günlük gelismeleride dikkate almiyaraktana toz pembe düyanizda yasamaya devam edersiniz,perspekitf sorunu yasarsiniz.Örnegin Inglizlerin,Almanlarin yada Russlarin sadece Maji ve Psi-ile ugrasmakta olan bazi kuruluslari ve organizasyolnari vardir,bunlar cok dogru seylerdir.Masonluktan falan bahsetmiyorum ben.Üst seviyede majikal deneylerin yapilan ve ülke savunmasinda ,Kültür konusunda ve sekilendirlimesindede kulanilan bir arastirma platformünden bahsediyorum.Böylece sizde ülke olarak etkin olabilirsiniz.Kimsenin dili varmadigi veya sacma buldugu konularla uzmanlik derecisinde ilglenirsiniz ve calismalarinizi sürdürebilirisinz.Herkesi CIA üyesi yapamazsiniz.Insanlarin artik gercek anlamda bilgilenmeye ve yükselip sosyalesmeye ihityaci vardir.Ben sadece sunu savunuyorum,Trafik canavarina ehliyet vermeyyiniz diyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst