Yok hayir,yine yaniliyorsun.Ben cadiligin ve cadinin ne oldugunu cok iyi biliyorum.Bunlar yasadigimdan dolayi degil,eski cadilar ile alakali söylenilecek positif ne var? Herseyden önce mantikli ama basit bir örnekten anlarsin hani küfür ederdik kücüken iste sen cadisin,cadiiii diye.Bunu neden yaptigimizi senni anlaman gerek,yani nedir bizi bundan nefret etiren,Sen kendin düsün,cevabi zaten sende saklidir,herseyi bloke edecegine rahat ol ve bir kafandan gecir.Insanlar benim cadi oldugumu duyduklarinda,neden aceba benden korkuyorlar,nefret ediyorlar vsvs artik neyse,Ama gelelim asil konuyu sayin Urumhamatahayil-Dünyanin her ucunda paganizim ve satanist rituellerle kurban edilmis olan insanlar konusunda bir bilginiz yok heralde´Siz sadece isinize geleni görüyorsunuz,her madalya cift taraflidir.Dünya toplumun huzuru ve refahina katkida bulunan sizin saygideger cadilarinizmidir Urumhamatahayil bey,bakin kendinizi kandirmayin,Cadilik ugruna bir cok insan öldürülmüstür e simdi sen diyeceksin ki e aynisi onyargiyla yola cikaraktana cesitli insanlar cadi olarak kabul etikleri insanlara karsida gerceklestirmedilermi,onlara karsi örnegin sadece kirmizi sacli olduklari icin hakksizlik uygulamadilarmi?dogrudur haklisin ama siddet sadece siddet getirir.Belki insanlari caresiz durumlarda birakabilen o sözde güclü ve özel yeteneklere sahip olan cadilardan hoslaniyorsunuz,bu sizin ruh haliniz ve psikolojinizle ilgili.Evinde bir silah bulunduruyorsan onu belki bir gün kulanabilirsin.Benim anlatmak istedigim bu cadi ve cadilik bilgileri sirlari herneyse aslinda hep sürekli bir sir kalmaliydi,sadece kimi özel kimselerin elinde güvenli bir sekilde saklanmaliydi.Ama artik örnegin bir insani nasil en iyi sekilde etkisiz hale getirebileceginzi anlatan,5tl satilan "cadi klavuzlari"satilmaktadir.Bilgiler artik herkesin elinde oyuncak haline gelmistir.Kimi Free Willy olmak ister kimide onu parcalamak isteyen baska bir Katil balina,herkesin kendi özgür karari.Komik ama gercek.Cesitli masallarda ve hikayelerde
cadilar sadece macera olsun diyemi "Cocuk katileri"olarak gösterilmektedir? Bunun belkide gerceklik payi vardir diye düsünme geregini hisetinmi hic? Anlasilan fransada 1887-1893 senelerinde majisal savaslarda binlerci insanin aciklanmasi zor olan cesitli abnormal nedenlerden dolayi ölmesi konusundada bir bilginiz yok heralde.Bilemiyecegim.Ben burda önyargi falan yapmiyorum,objektif düsünen sensin.Genelemede yapmiyorum cadiligi genel olarak cok sag duyulu bir toplum olarak kabul eden ben degilim burda tekrar hatirlatmis olayim.Bari ben majisyenim de yada büyücüyüm de ama ben cadiyim demen bence oldukca alakasizdir,cunki cadilik adeta bir asiri feminin olan "amazon dinidir"ve sonrasinda erkekleri de icine almistir.Anliyamiyorum,siddet yanlisimisin yoksa canimisin nesin bilemiyorum ama cocuklarada genc yasda sordugunuzda iste ne tür hayvandan hoslanirsin,iste Arslan der ne bileyim Kaplan der ama kavrama gücü yoktur.Sizin savundugunuz cadilarin bu dünyanin kültürüne ve insanlarin sosyal yasantilarina ne tür katkida bulunmustur,acik konus,pozitif mi nejatifmi.Geneleme yapmak mümkün degil,yani iste her cadilikla ilgilenen katildir seytanla isbirligi yapmaktadir demek oldukca yanlis olur ve bunu zaten kimse yapmiyor.Sadece doga ile ilgilenmkete olan yani insanlara yardim ve tedavi amacli destek olan "cadilar"var.Savasa ve her türlü siddete karsi olan cesitli okkult faaliyetler icinde bulunan insanlar var.Hepsini ayni cekmeceye koymak yanlis olur.Ama isin gercegini ve vahim tarafinida inkar edip birsey elde edemiyecegimizide bilmeliyiz.Örnegin astral seyahat,enerj tedavisi,rituel maji, veya chanelling vs vs yapabilmek icin cadi olmak zorunda degilsiniz.Inanc durumun nedir billmiyorum ama fazlada bu özel konulara girmek istemiyorum.Biraz pozitif olmaya calis,yani ben iste Seytanin ta kendisiyim yada nostradamusun kendisiyim diyerektene senin karsina dikilsem herhalde seninde tuhafina gider,neyse ayrica bilmeni istiyorum.
Tabi bu senin fikrin birsey diyemiyecegim ama bence oldukca gercek disi.Bugüne kadar cadilarin hep nejatif olaylarla anilmalari bence bir tesadüf degildir degerli kardesim,sen ne dersen de.Tekrar söylüyorum istedigin herseyi ve herkesi savunabilirsin bu benim icin sorun degil.Cadilarin da cok
"Feminin amazon"agrilikli olmalari yani sira senin bir erkek olarak da ikinci plana itmekte olduklarinida burda bir kez da hatirlatip espiri yapmis olayim.Sadece gecmis zamandaki cogu"populär"cadilarin bu yeteneklere nasil sahip olduklarini sen cok iyi biliyorsun ve sahip olduklari bu majisal dogaüstü yetenekleride oldukca fazla anlamsiz ve olsumsuz diyebilecegimiz nejatif olaylarda kulandiklarinida tahmin ediyorsundur.Gercekten anlamamis degilim Urumhamatahayil,ama burda bence sasiracak yada bunlari kahramanlastiracak bir durum yok ortada,Aksine.ve demisin ki:.
merhametli insanlar konusunda size söylenmiş bir şey yok ki merhametli olduğunuzuda düşünmüyorum artık bir avcı merhametten yoksundur
Tamam sen merhametli bir cadi ol bende merhametisiz bir Avci.Anlastik en sonunda! Kardes ben sana kendimi anlatamiyorum heralde,burda yaptigi birseyden vijdan azabi duyup duymacagindan,icindeki o allah korkusundan bahsediyorum ben,avcilik insanligin bir vazgecilmez bir paracasidir.Ama cadilik sadece yeryüzüne inmis seytanin bir getirisi
bu ara Türkce gramatigim pek iyi degildir ama elimden geldigi kadariyle kendimi ifade etmeye calsidim-yanlis anlasilmasin diye söylüyorum.Gelistiriyoruz kendimizi..