Maji alfabeleri

EVET HEPSİNİN İSMİ VAR BENN YAZMAYI UNUTMUŞUM BEN EN SONDAKİNİ KULLANIYORDUM ŞİMDİ KULLANMIYORUM

İBRANİCE ARAPÇA VE TİSAN KULLANIYORUM

rüyaya girme formulunu yapacaım bu akşam adımı yazarken ş yerine s mi kullanmam gerek sonuç alırsam yazarım kolay zaten:D

ya çok ilginç bi olay ama söylemek istiyorum. Bu harflere bakarken kalbim sıkısıyo gibi oluyo neden acaba kötü oldum birden:(

SElam Aarkdaslar ben aranizda daha yeni sayilirim cunku uzun zamandir inceliyorum kayit yaptirmak iside bugüne kaldi URUm sana cok tsk ederim cok aciklayici bilgiler veriyorsun yalniz simdiye kadar daha denemis degilim. kismet olursa esma ul hüsna ile baslayacagim

Çok Acemi Biri Olarak Bişi Sorcam... Bu Hani Anne Adı Kızın adı... vs vs Yazarken Bu Harfleri mi Kullanmamız Gerekio... Ben Arapça da Bilmiom... Yaw Çok Karışık Yaaa.... :(:(

Konuyla ilgili değil ama sitede İbranice öğrenebileceğimiz bir kaynak var mı? Ya da sitede olmayıp da sizin bildiğiniz...

Bu harfler tam olarak neyi ifade ediyor ?

Büyü için kullanıyorum denmiş sayın urum tarafından. Yazılar falanmı uygulanıyor bu harflerle büyü yapımı için ?

paylaşım için saol ama genelde theban ı kullanmak bana göre daha iyidir özellikle karabüyülerde

Geri