"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Mabet'den komik kareler :D

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ori
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
fransula
mabetuyesi.png
reputation_pos.png

[h=2]
icon1.png
[/h]

quote_icon.png
hazaR Nickli Üyeden Alıntı
Dün gece banyoda(evet yine o) haftalardır beni kaçırmaya çalışan kırk ayağımsı varlığı üzerine yaklaşık 700 sayfalık bir kitap basarak öldürdüm.Bu dünyadan olamazdı.Yapmak zorundaydım.

Nasıl bir varlıktı resmi var mı? Çok merak ettim.​

fransula
mabetuyesi.png
reputation_pos.png

icon1.png

quote_icon.png
hazaR Nickli Üyeden Alıntı
Dün gece banyoda(evet yine o) haftalardır beni kaçırmaya çalışan kırk ayağımsı varlığı üzerine yaklaşık 700 sayfalık bir kitap basarak öldürdüm.Bu dünyadan olamazdı.Yapmak zorundaydım.

Nasıl bir varlıktı resmi var mı? Çok merak ettim.​

İnanmamıştım ki zaten :D :P Sormayın saf bir anıma denk geldi:oops:

Ne bileyim valla- şimdiye kadar ki büyü tariflerinden okuduklarımda yok kurbağa kanı yok kerkentele bacağı,aman şu cin aman bu varlık vb... hepsine kafesi açma serbest bırakma-kıyamama eğilimim yüksek olur tahmin ediyorum ya okuldan atılır veya bir kafeste sonraki deney malzemesi olarak kilit altına alınmam olasılığı çok yüksek :)

Tek kelimeyle süper :D Bu yorumda biraz kendimi gördüm :D

"Real hayatta GMPP okulu olsaydı gidermiydiniz ?" isimli Anketten alınmadır.

Paylaşım No:1 /site ile ilgili rüya/2015/Siteden Banlanmam
Evet rüyamda yine siteden banlanacığımı gördüm hadi hayırlısı ama tekrar gelecektim şimdiden dikkat etmeye başladım.Eğer size göre kehanet değilse özür dilerim benim için öyleydi ve paylaştım :Angel_anim:
Ben de bunu gördüm :P ciddiyetimi kaybettim yazmamak için başlıktan çıktım. AronArcher banlanırsa geri dönüp not etme imkanı da olmayacak ama umarım hiçbirimiz banlanmayız :)

Çok severim kendisini ama aktif görmüyorum. Artık girmiyor mu Hazar? Askerdeyken mecbur uzak kaldım siteye bilgim yok o yüzden.

Geri