Yöneticilik yaptığım zamandan kalan alışkanlık ve dikkat. O bölüme bir kere baktığımda görüyorum farklı veya sakıncalı nickleri.yalnız bu ayrıntıyı bulabilmek bayağı bir original. Tek tek kimler onlinemış bi bakayim demenizede imkan yok![]()

Yöneticilik yaptığım zamandan kalan alışkanlık ve dikkat. O bölüme bir kere baktığımda görüyorum farklı veya sakıncalı nickleri.yalnız bu ayrıntıyı bulabilmek bayağı bir original. Tek tek kimler onlinemış bi bakayim demenizede imkan yok![]()
Ne bileyim valla- şimdiye kadar ki büyü tariflerinden okuduklarımda yok kurbağa kanı yok kerkentele bacağı,aman şu cin aman bu varlık vb... hepsine kafesi açma serbest bırakma-kıyamama eğilimim yüksek olur tahmin ediyorum ya okuldan atılır veya bir kafeste sonraki deney malzemesi olarak kilit altına alınmam olasılığı çok yüksek![]()
Bende bunu yeni farkettim.Çok iyi ya.
Ben de bunu gördümPaylaşım No:1 /site ile ilgili rüya/2015/Siteden Banlanmam
Evet rüyamda yine siteden banlanacığımı gördüm hadi hayırlısı ama tekrar gelecektim şimdiden dikkat etmeye başladım.Eğer size göre kehanet değilse özür dilerim benim için öyleydi ve paylaştım :Angel_anim:
Fena güldürdü..Adı geçen arkadaşlar affedin beniİstemsiz güldüm gerçekten
![]()
Çok severim kendisini ama aktif görmüyorum. Artık girmiyor mu Hazar? Askerdeyken mecbur uzak kaldım siteye bilgim yok o yüzden.