durumunuzu anlıyorum.. ama sana tavsiyem öncelikle ölüm intihar fikrini aklından çıkar, bu kimseye bir yarar sağlamayacak! ve sakın olaki büyüye sihire başvurma, Allahına dua et öncelikle. benimde başıma aynı durum gelmişti, ayrıldık barıştık defalarca.. bir ben döndüm bir o döndü, böyle sürüp gitti ve ayrılan hep o oldu. en son olarak artık pes etmiştim. askere gidecekti. ona askere gitmeden önce eski anılarımızdan oluşan video hazırladım ve bir muvize gerçekleşti benden nefret eden adam bana geri döndü

dediğim gibi sabretmesini bileceksin, Allahına dua et, bekle.. sabır herşeyden önemlidir. tabiki ben sana git video hazırla demiyorum. benim video hazırlamamdaki amaç erkek arkadaşımın çok duygusal olması, anlıyacağın onu zayıf noktasından vurdum

sende böyle yap zayıf noktasından en hassas noktasını bul ve işe koyul

ve asla pes etme, unutma birşey zordur ama ASLA imkansız değildir

baktın yine olmuyormu ozaman öyle olması gerektiğini düşün, belkide olmaması senin için daha hayırlıdır, hem daha kimler çıkar karşına böyle düşün

umarım yardımcı olabilmişimdir, farklı tavsiyeler istersen özelden mesaj yazabilirsin bana, sana yardımcı olmaktan zevk duyarım

iyi forumlar