Kuvvetli iletişim için Rune Maji

Açıklamada yazıyor. Çemberi kanıyla çizin diye. Ben parmağımı delmek için şırınga iğnesini kullanıyorum. En hızlı ve kesin sonuç veriyor. Hem kesik küçük hem kanama başarılı oluyor.
Ayrıca Gliflerdeki gibi aktif ettikten sonra elementi ile buluşturayım mı yoksa Göktürk alfabesindeki gibi 1 hafta sonra mı elementi ile buluşturayım

Daha iyi ya da daha kötü yapan unsurlar nedir
Hocam şöyle ki sonuçta bağlı rune hızlı ve vur kır parçala mantığıyla hareket ediyor yanlış bilmiyorsam bu da karmik ilişkiyi beraberinde getirmez mi? Diğer maji şeklinde ise mesela - https://www.gizlimabet.com/konular/ask-cicegi.35460/ - burada kendi frekansımda biriyle tanışmam daha olası değil mi yani zorla birini çağırmakla kapıyı aralayıp birinin gelmesini beklemek arasındaki fark gibi bir şey.

Runelerle ilgili Yanlış biliyorsunuz. neden öğrendiniz bu bilgileri merak ettim.

İkincisi doğru yanlış kavramını neye göre belirliyorsunuz onu da tam anlamadım. Hinduların karması göre mi?

Majikal konularda etik değerler üzerine konuşacaksak bunun hangi sistem de olduğunun ne önemi var.

Runelerle ilgili Yanlış biliyorsunuz. neden öğrendiniz bu bilgileri merak ettim.

İkincisi doğru yanlış kavramını neye göre belirliyorsunuz onu da tam anlamadım. Hinduların karması göre mi?

Majikal konularda etik değerler üzerine konuşacaksak bunun hangi sistem de olduğunun ne önemi var.
Hocam tılsımda thurisaz olduğıu için sert çalışır anlamında dedim sonuçta thurisaz ile kapıyı kırmakla linktekiyle kapıyı açıp beklemek farklı olgular, işin hiç etik tarafında değilim sadece elde edilecek ilişkinin ömrünü merak ederek sordum ruh eşine yakınlık gibi düşünebilirsiniz, bahsettiğim karma da çekim yasası dinamiklerinden gelen karmaydı.

Hocam tılsımda thurisaz olduğıu için sert çalışır anlamında dedim sonuçta thurisaz ile kapıyı kırmakla linktekiyle kapıyı açıp beklemek farklı olgular, işin hiç etik tarafında değilim sadece elde edilecek ilişkinin ömrünü merak ederek sordum ruh eşine yakınlık gibi düşünebilirsiniz, bahsettiğim karma da çekim yasası dinamiklerinden gelen karmaydı.
Şimdi anladım.
Evet burda zorlayıcı bir etki olsun diye Thurisaz kullanıldı. Buradaki amaç iletişime başlamak, bazı duyguların ve düşüncelerin uyanmasını sağlamak. İletişim sağlandıktan sonra artık gerisi kişinin elinde

Geri