cadıyım ki
Kayıtlı Üye
Ben bi hata ettim kul hakkına girdim bunu farketmem geç oldu. şuan yaptıklarım için çok ama çok pişmanım. bir şans verilse geçmişe gitsem böyle yapmazdım. Şimdi ben gidip bu şahsından özür dilesem pişmanım beni affet desem o da bana seni affettim hakkım sana helal olsun dese? sizce karmadan ya da ilahi adaletten kurtulabilir miyim? Allah'a tövbede ettim afta dilendim ondan da 
ben çok pişmanım ne olucak benim bu halim? karma ve ilahi adaletten nasıl kurtulacağım. aptallık ettim düşünemedim. kendimi bile kızıyorum çok
sözle bana affettim ya da hakkım helal olsun dese ama içten ya affetmezse. ben haşa Allah değilim içini bilemem napıcam ben
bir de helal olsun deyince bütün o ana kadar ki haklar mı helal olmuş olur bana ?

ben çok pişmanım ne olucak benim bu halim? karma ve ilahi adaletten nasıl kurtulacağım. aptallık ettim düşünemedim. kendimi bile kızıyorum çok

sözle bana affettim ya da hakkım helal olsun dese ama içten ya affetmezse. ben haşa Allah değilim içini bilemem napıcam ben

bir de helal olsun deyince bütün o ana kadar ki haklar mı helal olmuş olur bana ?