"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Koruma Kalkanı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SoldierO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Doğal olarak oluşan olarak algıladım ben onları. ingwaz ve isa birleşimi ( doğal olarak algız orataya çıkarır) algız en yüksek koruma enerjisine sahip ründür. Algız net olarak görünmelidir.
Hisleriniz ya da kişisel olarak değerlendirmelerinizden bağımsız olarak tüm bilgeliğine göre yorum yapıyorum.
Hepsini belli tek tek ekledim yalnızca renklendirsem daha anlamlı olacakmış. En azından kötü çizim daha belirgin olabilirdi. Yorumlarınız için teşekkürler 🙏🏻

Ekli dosyayı görüntüle 2342
4 Isa 4 Teyvaz 2 Algız 4 Inguz
4 Isa bir kalkan oluşturur ve gelen saldırıları dondurur.
2 Algız saldırılara karşı güçlü koruma sağlar.
4 Teyvaz gelen saldırıları yok eder.
4 Inguz rünleri birbirine bağlayarak bir uyum içinde çalışmalarını sağlar.
Aktifleştirmek için şartınızı koşun. Kan veya tükürük ile aktifleştirin. Çanta, cuzdan gibi yerlerde saklayabilirsiniz. Ahşaba işleyip kolye olarakta takabilirsiniz. Çizim biraz kötü oldu ama kusura bakmayın.
Bu birazdaha donuklaştırır gibi geldi enerjiyi, urumada sormak lazım

Aslında kendi enerjime göre kombine ettiğim için rahatsızlık duymadım.Kart açılımı yaptığımda olumsuz bir saldırganlık çıkmadı. Daha sonra büyüklerime sorduğumda sorun teşkil etmediğini söylediler. Korumayı kullanan için 3 defa bakım yapıldı 3 farklı sonuç ve pus ortaya çıktı.

evet yukardan asagiya saga ve sola giden oklar Algız çizim biraz kötü olduğu için karışık olmuş.
Yani enerjiyide gizliyormu?

Geri