"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

korkuyorum yardım edin

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan drqwer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

drqwer

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar ben 15 yaşındayım sorunum size komik gelebilir neyse anlatıyorum arkadaşlar ben evde tek kalmaktan korkuyorum sanki bir anda biyerden bişey çıkacak ve bana saldıracak ve birde karanlıktan korkuyorum evde bir yere giderken sağa sola bakmıyorum kötü birşey görürüm diye ne olur yardım edin çok kötü durumdayım birde burda elektrik çok gidiyor yardım edin

Elektrik kesintilerinin olması etrafınızda varlık var anlamına gelmez, gereksiz anlamlar yüklemek sadece kendinizi daha fazla strese sokmanıza yardımcı olur. Eğer yaşadığınız muhitte sıklıkla elektrik kesintisi oluyor ise bağlı olduğunuz elektrik firması ile görüşmeniz gerekiyor. Eğer sadece sizin hanenizde kesinti oluyorsa iyi bir elektrikçi çağırtıp , evin elektrik düzeneğini kontrol ettirin.
Korkularınıza gelince, temelde korkuyu kendimiz ve kendi hayal gücümüz yaratırız. Bunu yenmenin sırrı sizin içinizde yani. Korkunuzu besleyen film ve kitaplardan uzak durarak bu yolda bir adım atabilirsiniz. ilgi alanlarınızı sizi korkutmayacak sahalara kaydırabilir ve böylece zihninize dinginlik ortamı sağlayabilirsiniz. Ayrıca mabedin haftalık şifa çalışmalarına katılın, birlik hissi manen yardımcı olacaktır korkularınızı yenmenize. Genellikle en korktuğunuz anda mesela karanlıkta durmanız ve daha sonra hiç bir şey olmadığınızı görmeniz (yüzleşme)çözüm için en uygun adımdır ancak ama ben her şeyden korkuyorum diyorsanız o halde profesyonel yardım almanız gerekmektedir.Meali,en yakın devlet hastanesinin psikiyatri servisi. Ancak korkularınızı ilaçsız yenmeye çalışmanız sizin için en sağlıklı olandır bunu da en kolay dikkatinizi sizi ürküten şeylerden uzaklaştırıp, zihninizi farklı konularda yorulmaya yönlendirmenizle mümkün olacaktır. İyi forumlar

Ben bu korkumu evde kimse yokken karanlık bir odanın ortasında oturup düşünerek attım. Sizede tavsiye ederim. Zor ama imkansız değil.

Bir korkudan kurtulmanın en zor ve en iyi yöntemi; o korkuya olabildiğince maruz kalmaktır. İnsan beyni bir kere paranoyaklaştığı zaman tekrar normal hale gelmesi uzun sürer. Karanlıktan korkmamayı öğrenin. Alışkanlıklarınızı değiştirin, hayatınıza bir renk katın. Benim de eskiden karanlık korkum vardı. Eve yalnız giremezdim. İnat ede ede, karanlıkta kala kala korkumu yendim. Artık hiç bir şey hissetmiyorum. Çünkü beni bir şeyden koruyacaksa Allah korur, odanın ışığı değil. Elektrik olayını belediyeye, firmaya veya elektrikçiye sorarak çözebilirsiniz.

İyi forumlar.

Hava kararınca bir odaya girin. Işığı kapatın,karanlıkta biraz bekleyin korkunuz başlayınca ışığı açın,odayı seyredin.Ardından yine kapatın korku başlayınca tekrar açıp yine gözlemleyin. Hergün bunu 30-60 dk arasında yapın bir süre sonra artık karanlıkta birşey olmadığı,size birşeyin saldırmayacağını bilecek ve korkmayacaksınız.

Ayetel Kürsiyi devamlı oku ve duanı yap.O zaman bak bakalım kim kimden daha korkak.Korkunun tadını birde korku tatsın.Korkunun adınıda korkak koyun.

öncelikle merhaba. bende senin gibi 15 yaşındayken aynı belirtiler vardı ve hala da var bu sizin küçük yaşlarda psikolojinizi etkileyen çizgi film sinema gibi bu tür şeylerden korkmuşunuz. mesela eskiden ben casperdan korkardım. sonra yanlışıkla korku filmi açardım. korkardım. geçmişinizi bi gözden geçirin.

Geri