Elektrik kesintilerinin olması etrafınızda varlık var anlamına gelmez, gereksiz anlamlar yüklemek sadece kendinizi daha fazla strese sokmanıza yardımcı olur. Eğer yaşadığınız muhitte sıklıkla elektrik kesintisi oluyor ise bağlı olduğunuz elektrik firması ile görüşmeniz gerekiyor. Eğer sadece sizin hanenizde kesinti oluyorsa iyi bir elektrikçi çağırtıp , evin elektrik düzeneğini kontrol ettirin.
Korkularınıza gelince, temelde korkuyu kendimiz ve kendi hayal gücümüz yaratırız. Bunu yenmenin sırrı sizin içinizde yani. Korkunuzu besleyen film ve kitaplardan uzak durarak bu yolda bir adım atabilirsiniz. ilgi alanlarınızı sizi korkutmayacak sahalara kaydırabilir ve böylece zihninize dinginlik ortamı sağlayabilirsiniz. Ayrıca mabedin haftalık şifa çalışmalarına katılın, birlik hissi manen yardımcı olacaktır korkularınızı yenmenize. Genellikle en korktuğunuz anda mesela karanlıkta durmanız ve daha sonra hiç bir şey olmadığınızı görmeniz (yüzleşme)çözüm için en uygun adımdır ancak ama ben her şeyden korkuyorum diyorsanız o halde profesyonel yardım almanız gerekmektedir.Meali,en yakın devlet hastanesinin psikiyatri servisi. Ancak korkularınızı ilaçsız yenmeye çalışmanız sizin için en sağlıklı olandır bunu da en kolay dikkatinizi sizi ürküten şeylerden uzaklaştırıp, zihninizi farklı konularda yorulmaya yönlendirmenizle mümkün olacaktır. İyi forumlar