"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Konsantrasyon Çalışması için..Yardımcı olur mu?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Oenomaus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Oenomaus

Kayıtlı Üye
İyi akşamlar.Theron Q.Dumont adlı bir yazarın Konsantrasyonun Gücü-Hayallerinize Sahip Olmanın Sihirli Formülü adındaki kitabı, psişik güç geliştirmede yardımcı olur mu?Konsantrasyon çalışmasının psişik gücü geliştireceğini okumuştum.
Teşekkürler.

O kitabı şahsen okumadım ama eğer bir kitap tavsiye edeceksem Ergun Candan-Ruhsal Güçleri Gelişltirme Tekniklerini öneririm.Ben konsantrasyon konusunda kitap okumayı fazla tavsiye etmem.O senin elinde bence bir kitap fazla bir şey yapamaz.Ama bu senin kararın.

İyi akşamlar.Theron Q.Dumont adlı bir yazarın Konsantrasyonun Gücü-Hayallerinize Sahip Olmanın Sihirli Formülü adındaki kitabı, psişik güç geliştirmede yardımcı olur mu?Konsantrasyon çalışmasının psişik gücü geliştireceğini okumuştum.
Teşekkürler.

Konsantrasyon çalismalarinin psisik gucu gerçeklestirecegi dogrudur ama konsantrasyon çalismalari için bir kitap ne kadar gereklidir bilmem. Internette bir çok konsantrasyon teknigi var onlarla çalis, sonuçta konsantrasyon çalismalari basittir. Ben oyle yapiyorum sahsen.

pardon flood olacak ama konsantrasyon pisik gucu gerçeklestirmez sadece yardimci olur yazarken sasirdim.

Arkadaşlar,kitap tavsiyeleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.Tavsiye ettiğiniz kitapları alıp onları uygulamaya başlayacağım ve umarım,sizler gibi psişik yeteneklere sahip olacağım.Daha önce sipariş ettiğim kitabı iptal ettim,sizin tavsiye ettiğiniz kitapları sipariş edeceğim.Teşekkürler :)

Konsantre olmak için kitaba ihtiyacınız yok. Konsantrasyon inanç, güven ve rahatlıkla ilgilidir.
İnanç: Ne yapılıyorsa ne ediliyorsa ona inanmak. Bunu kitap değil siz yaparsınız, nefes almaya benzer.
Güven: Kendinize ve yaptığınız şeye güvenmek. Bunu kitap sağlayamaz, siz kendiniz güvenmeyi tercih edeceksiniz.
Rahatlık: Maddi manevi rahat olmak durumundasınız. Kitap sizin nasıl rahat edeceğinizi bilemez herkeste farklıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri