canmert196
Kayıtlı Üye
merhaba ben hoslandıgım kıza bır kolye aldım bu kolyeyı dua lar okuyup onu korucak hale getırmesını ıstıyorum bu mumkun mudur acaba
celp duası okusam etkısı olur mu 

Evet koruma için de neye karşı? Önce bu belirlenir ve daha sonra da o etki azalmasın diye sürekli desteklenir. Bir objeye genel olarak üç şekilde enerji yüklenir:merhaba ben hoslandıgım kıza bır kolye aldım bu kolyeyı dua lar okuyup onu korucak hale getırmesını ıstıyorum bu mumkun mudur acabacelp duası okusam etkısı olur mu
![]()
bana sadece 4 secenek uyuyo dıgerlerını yapabılcegıme ınamıyorum ınanc olarak müslümanımEvet koruma için de neye karşı? Önce bu belirlenir ve daha sonra da o etki azalmasın diye sürekli desteklenir. Bir objeye genel olarak üç şekilde enerji yüklenir:
1- Varlıksal destekle
2- Sadece kişisel enerjiyle
3- Semboller kullanılarak tılsımlama yoluyla 1. ve 2. maddeyi ekleme
4- Dua ederek
1: En etkili ve uzun süre geçerli yoldur. Özellikle gömülerde de bu yol kullanılır, gerekirse DNA ile sabitlenir ve asırlarca etkisi sürer.
2: Sürekli astral kat bağlantısıyla beslenir. Sürekli hesap yapılıp desteklenir. Bunu genelde kişisel işler kullanır insanlar, bir başkası için değil.
3: Bunu yapabilmek için ilk iki maddede tecrübeli olmak gerekir.
4: Sadece dua ederek, (neye inanıyorsanız) dua ettiğiniz gücün duanızı yerine getirmesini dilersiniz.
Saydığım maddeler için İslami bir sakınca zaten yoktur. Mesele yapıp yapamayacağınız ve tercihinizdir.bana sadece 4 secenek uyuyo dıgerlerını yapabılcegıme ınamıyorum ınanc olarak müslümanım![]()
Saydığım maddeler için İslami bir sakınca zaten yoktur. Mesele yapıp yapamayacağınız ve tercihinizdir.
7 fatiha 7 ihlas 7 kafirun 7 felak 7nas 7 duha 7 nasr 11 ayetel kürsi oku dostummerhaba ben hoslandıgım kıza bır kolye aldım bu kolyeyı dua lar okuyup onu korucak hale getırmesını ıstıyorum bu mumkun mudur acabacelp duası okusam etkısı olur mu
![]()
7 fatiha 7 ihlas 7 kafirun 7 felak 7nas 7 duha 7 nasr 11 ayetel kürsi oku dostum
kardeş esmalarda okuyabilirsin okuyacagin esma en az 1000 tane olsun şu şekilde oku ALLAH ül ....esma ismi sevgiyle kal iyi bayramalaryapıyorum hemen![]()
arkadaslar verebılcegınız dualar varsa yazarsanız sevınırım sans kuvvetlı celb koruma![]()
kardeş esmalarda okuyabilirsin okuyacagin esma en az 1000 tane olsun şu şekilde oku ALLAH ül ....esma ismi sevgiyle kal iyi bayramalar