kolye buyuleme

canmert196

Kayıtlı Üye
merhaba ben hoslandıgım kıza bır kolye aldım bu kolyeyı dua lar okuyup onu korucak hale getırmesını ıstıyorum bu mumkun mudur acaba :) celp duası okusam etkısı olur mu :)

Bence sevgiyle verilmiş ve içinde sevgi olan herşey sevileni korumaya yeter:)İslami hangi dua o amaçla okunur bilemem ama bunun yanında en kuvvetli etkiyi senin sevgin yaratacaktır,duayı ona herkes yükler senin içindeki senden özel olandır;)Ben böyle durumlarda içimden geçeni aktarırım hediyeme ve o hediyenin güzel enerjisinin zor durumlarda o kişiyi nasıl sarmaladığını hayal ederim:)

merhaba ben hoslandıgım kıza bır kolye aldım bu kolyeyı dua lar okuyup onu korucak hale getırmesını ıstıyorum bu mumkun mudur acaba :) celp duası okusam etkısı olur mu :)
Evet koruma için de neye karşı? Önce bu belirlenir ve daha sonra da o etki azalmasın diye sürekli desteklenir. Bir objeye genel olarak üç şekilde enerji yüklenir:
1- Varlıksal destekle
2- Sadece kişisel enerjiyle
3- Semboller kullanılarak tılsımlama yoluyla 1. ve 2. maddeyi ekleme
4- Dua ederek

1: En etkili ve uzun süre geçerli yoldur. Özellikle gömülerde de bu yol kullanılır, gerekirse DNA ile sabitlenir ve asırlarca etkisi sürer.

2: Sürekli astral kat bağlantısıyla beslenir. Sürekli hesap yapılıp desteklenir. Bunu genelde kişisel işler kullanır insanlar, bir başkası için değil.

3: Bunu yapabilmek için ilk iki maddede tecrübeli olmak gerekir.

4: Sadece dua ederek, (neye inanıyorsanız) dua ettiğiniz gücün duanızı yerine getirmesini dilersiniz.

Evet koruma için de neye karşı? Önce bu belirlenir ve daha sonra da o etki azalmasın diye sürekli desteklenir. Bir objeye genel olarak üç şekilde enerji yüklenir:
1- Varlıksal destekle
2- Sadece kişisel enerjiyle
3- Semboller kullanılarak tılsımlama yoluyla 1. ve 2. maddeyi ekleme
4- Dua ederek

1: En etkili ve uzun süre geçerli yoldur. Özellikle gömülerde de bu yol kullanılır, gerekirse DNA ile sabitlenir ve asırlarca etkisi sürer.

2: Sürekli astral kat bağlantısıyla beslenir. Sürekli hesap yapılıp desteklenir. Bunu genelde kişisel işler kullanır insanlar, bir başkası için değil.

3: Bunu yapabilmek için ilk iki maddede tecrübeli olmak gerekir.

4: Sadece dua ederek, (neye inanıyorsanız) dua ettiğiniz gücün duanızı yerine getirmesini dilersiniz.
bana sadece 4 secenek uyuyo dıgerlerını yapabılcegıme ınamıyorum ınanc olarak müslümanım :)

flood olucak ama demeyı unuttum :) ona zarar verebılcek herseyden ornegın benım dınımde ayetel kürsi var olumden baska hıc bırsey zarar veremez dıyor korunma amaclı okudugumda onu okumayı dusunuyorum :)

İnanç olarak müslümanım demişsiniz ama başlıkla çelişmiyo mu ''kolye büyüleme''

Yanlış bişey söylediysem şimdiden özürdilerim.

Geri