mir
Kayıtlı Üye
Nasıl başlayacağım bilmiyorum ama Kız arkadaşımla 6 yıldır birlikteyiz güzel zamanlarımız oldu. Kavga gürültü her ilişkide olur ama artık bana o kadar acımasız davranıyor ki onu bırakamıyorum bile.
Çok kıskanç biriyim(daha öncede bu konu ile alakalı bir konu açmıştım) Bu kıskançlık boyutu o kadar fazla ki kendimi hiç iyi hissetmiyorum.
Önceden bir yere gidince benden İZİN alır HAYIR dersem üstelemez kabul ederdi.
Ama artık öyle değil bir yere gitmek isteyince işim var gitmem lazım diyor ve ne desem de boş kendi bildiğini yapıyor.
Beni istemiyor gibi yapıyor ayrılmak mı istiyorsun diyorum hayır diyor.
Kıyafet konusunda dar ve açık saçık şeyler giyinmesine karşıyım diyorum ama artık BOĞULUYORUM diyor.
Psikoloğa gitmek istiyorum ama bayan psikoloklar var diye ben yollamıyor.
Ama o istediği yere gidiyor.
Ben onu bırakmak soğumak istiyorum ama başaramıyorum.
Alkole başladım arada içerdim ama dün çok içtim( yurtta kalıyorum yurda zor gittim ) Alkol içince kendimi iyi hissediyorum artık
Sinirden bu kız yüzünden kendimi yumruklamalar ve saçımı başımı yolmalara başladım. Asla böyle biri değildim ama iyi olmadığımın farkındayım
Ben kafayı yiyecek durumdayım ne onla oluyor ne onsuz. Ne olur bana yardım edin :banghead:
Çok kıskanç biriyim(daha öncede bu konu ile alakalı bir konu açmıştım) Bu kıskançlık boyutu o kadar fazla ki kendimi hiç iyi hissetmiyorum.
Önceden bir yere gidince benden İZİN alır HAYIR dersem üstelemez kabul ederdi.
Ama artık öyle değil bir yere gitmek isteyince işim var gitmem lazım diyor ve ne desem de boş kendi bildiğini yapıyor.
Beni istemiyor gibi yapıyor ayrılmak mı istiyorsun diyorum hayır diyor.
Kıyafet konusunda dar ve açık saçık şeyler giyinmesine karşıyım diyorum ama artık BOĞULUYORUM diyor.
Psikoloğa gitmek istiyorum ama bayan psikoloklar var diye ben yollamıyor.
Ama o istediği yere gidiyor.
Ben onu bırakmak soğumak istiyorum ama başaramıyorum.
Alkole başladım arada içerdim ama dün çok içtim( yurtta kalıyorum yurda zor gittim ) Alkol içince kendimi iyi hissediyorum artık
Sinirden bu kız yüzünden kendimi yumruklamalar ve saçımı başımı yolmalara başladım. Asla böyle biri değildim ama iyi olmadığımın farkındayım
Ben kafayı yiyecek durumdayım ne onla oluyor ne onsuz. Ne olur bana yardım edin :banghead: