habrakcemre
Kayıtlı Üye
Öncelikle herkese merhabalar. Uzun zamandır forumun yakından takipçisiyim.Ve bir çok meditasyon konularına 'sayenizde' hakimim. Sizinle bir sıkıntımı paylaşmak istiyor ve yardımcı olacağınızı düşünüyorum. Benim yıllar yılı alan ailevi problemlerim var. Annem ve kız kardeşlerimle yaşadığımdan sorumluluklar bana ait. Bu birazda benim suçum , ben üstüme alındım. Şikayet çok ederdim artık etmiyorum, kabulleniyorum. Fakat uzun zamandır benim kişisel sorunlarım olmaya başladı. Annem ve kız kardeşlerim iyi, Sizlerden iyi olmasın iyi bir sevgilim var. Ama ben sorun odaklı mı çalışıyorum nedir en küçük meseleleri büyütüp gitme isteği oluşuyor. Her yönden kıskançlık,özgüvensiz olma , güvenememe ve hiç bir şeyden huzurlu mutlu olamama cabası.bunların hepsinin başı benim onunda farkındayım kendime güvensem hepsi biter biliyorum ama olmuyor. ya da yeterli derecede istemiyorum.bu durum canımı sıkmaya başladı.Hemşireydim iyi bir yerde insanların seviyesizliğine takılıp işi bıraktım şuan deli gibi iş arıyorum. hayvan sever biriyim kısa süre öncede kedilerimden mantar kaptım ve geçti. bunu taktım Allah taktım ve sanki büyük hastalıkmış gibi kendimi her şeyden soyutladım. (biraz fazla temizlik takıntım da var.) okb diyeceğim, değil çünkü istediğimde engel olabiliyorum. sadece pozitif olabilmenin ve rahat uyuyabilmenin bir yolunu arıyorum zira hoşnut kalmadığım sorunlar yaşanıyor hayatımda.annem ve babam ayrıldığından bu yana çok fazla istediğimi alamadığımda yada işler düşündüğüm gibi gitmediğinde huysuzlaşıp, hırçınlaşıyorum. özgüvensizim ciddi anlamda.sağlıkçı olarak ; sadece benim kendi çözebiliceğim bir durum olduğunu bildiğimden bir doktor yardımı almak istemedim. sizlere danışmak uygun olacaktır. her türlü yardıma eleştiriye ve fikre açığım. hepimiz çoğu zaman bu duruma düşüyoruz. birimizin bulduğu çözüm bir sürü insana iyi gelebilir. belki mucize ya da ilaç olabiliriz. Sevgilerimle.