"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

kişisel gelişim kursları nasıl seçmeliyim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hazeynahmet

Kayıtlı Üye
iyi günler. iyi forumlar. bu seneye kadar ingilizce almanca fransızca rusça ispanyolca çince gibi bir çok dille ilgilendim ve ilgileniyorum. kendimi daha fazla geliştirmek istiyorum . bu yaz yaklaşık temmuz ayı itibariyle kişisel gelişim kurslarına katılıp sertifikalar ve yeni kazanımlar elde etmek istiyorum. bu forumda kişisel gelişim hocaları olduğu için sormak istedim.
--ben bu yaz nasıl ve ne gibi kurslara katılabilirim? ya da
--bu kursların böyle bir zamanda yani bir ay gibi kısa sürede olması gibi bir durum mümkün mü?
--daha iyi sertifika alabileceğim başka imkanlar mümkün mü?
--kursların ücretleri ne kadar olur ? çünkü ona göre bankadan kredi çekmeyi planlıyorum.
şimdiden cevaplarınız için teşekkür ediyorum. iyi çalışmalar bol kazanımlar
 
Şimdi kişisel gelişim çok fazla suistimale açık bir sektör.Evet artık bir sektör o yüzden bu konuyu açmanız iyi olmuş.
Bana kalsa su-jok terapi eğitimi alırdım.Akapuntur kadar zor değil ancak etkili ve öğrenilmeye daha müsait.Başlı başına size bir şeyler katar.
Veya ezoterik şifa eğitimi alırdım.Biraz pahalı ama madem kredi çekmeye niyetlisiniz, neden olmasın.
Hatta bir nefes teknikleri ve meditasyon kursu bile olabilir.
Yanına birde yoga katarsanız çok daha güzel olur.Çünkü bu dediklerim kişisel gelişim ve şifanın -neredeyse- temelidir.Bunlardan başlarsanız yeteri emek ve zamanla ki burada çok fazlası söz konusu olmak zorunda, kat ettiğiniz yol epey fazla olacaktır.Dahasında zaten otomatik olarak yönlendirilirsiniz nereye gitmeniz gerekiyorsa.
 
Neye ilginiz var ise ona göre bir program belirleyin.Siz ilgilendiklerinizi belirtin ona göre hangisinin öncelikli veya diğerlerinin öncüsü olduğunu belirtelim. Dil kursu ile çok farklı birşey bahsettiğiniz.Bir de ne kadar ekmek o kadar köfte. Ne verirseniz onu alırsınız.1 ay verirseniz 1 aylık birşey alırsınız.Hap gibi bir mucize yok anlayacağımız. 1 Ayda levitasyon yapamazsınız ama belki de birşeylere adım atar ve hayatınızı değiştirmeye başlayabilirsiniz.Ücret eğitimin masrafına ve kuruma göre değişir. Ama ne istediğini bilmek aradan daha kıymetli.Çünkü siz bir eğitim alırken bir ön bilgi ve bilgiyi ilerletme yöntemlerini öğreneceksiniz.Yani satın alma mantığı ile sınırlı kalırsak o bilgiyi kullanmadan zamanla unutursunuz.Çünkü herhangi bir nesne gibi satın almış ve tüketmiş olursunuz.Oysa ki kullandığınız cümlelerde para ikinci planda kalmalı,elbette olmalı.Siz para ile eğitmenin eğitim masraflarını varsa çalışanlarının harçlığını ve size ayırdığı zaman karşılığı hayati masraflarını karşılamak adına bir ücret ödeyeceksiniz.Bu kriterlere göre size teklif edilen eğitim ücretlerini değerlendirmelisiniz.Bir de tavsiye ile değil gidip görüşme ve mekanı görme ile değerlendirme de yapın.O kişi veya yerle frekanslarınız da tutmalı.Ve son olarak verilen eğitimlerin popülerlik skalasına değil sizin neye ihtiyacınız olduğuna bakarak karar vermelisiniz.
 
Kendinizi hangi konuda geliştirmek istediğinize karar vermelisiniz ve buna göre arayışa girmelisiniz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst