"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

kişinin kendi rehberini çağırması

Davet etmeden rehberim olduğunu düşündüğüm ile tanıştım :) Ama hala tam ve sağlıklı iletişim kurabilmiş değilim ki bu gerçekten zor.Bu rehber sizin yüksek benliğinizde olabilir yüksek katlardan bir varlıkta.Ayırt etmek gerçekten zor.Yukarıda ki daveti emin olmadan denemeyin derim :) Basit bir cin davetinden daha tehlikeli olabilir bilinçsiz yapıldığında.

İyi forumlar :)

yarın dolunay var bunu denemek istiyorm. o anda ayna elimizden düşüp kırıldı diyelim bi kötü sonuç olurmu??

bir inanç var anadoluda ayna kırdımı yedi yıl evde kalma aklıma bişey daha geldi pamuk prenseste aynaya sık ,sık bakan kendini güzel sanan cadı ayna sır kapısı içinde çok sırlar gizli yarın deneyeceğim benden aynaya yansıyan ne olduğunu göreceğim.

Yarın dolunay var yeterince bilinçsizim ve gencim yani çok toyum ve denemeye karar verdim.

kişinin kendi rehberi geldiğinde mucize kabilinden bir şey olmayacak böyle bir deneyim yaşamayı umanlar size garanti veriyorumki hayal kırıklığına uğrayacaksınız ,bir melek sadece yolu gösterebilir ,mesela ayı işaret eder ama biz parmağa bakarız kerameti parmakta ararız,parmağı masaya yatırır onun felsefik röntgenini çeker ve ondan teoriler varsayımlar üretiriz.

Dolayısıyla ayna ile bir kapı açıyorsunuz,ayna boyut kapısıdır bu tür çalışmalarda.Eee kapıyı açıyorsunuz korunmasız ve bilinçsiz yaparsanız giren olucaktır elbette.İçiniz de bilinciniz de ruhunuz da kötülük varsa sizi ancak yine siz kurtarırsınız :)

Kişinin kendi alter egosu ile karşılaşması muhtemeldir.
Kişi üzerinde placebo etkisi yaratan küçük bir bilinç altı oyunu da olabilir, kişinin kendisine bakış açısı ile ilgili, ya da kendisinden umdukları ile ilgili de. Kişi kendisine karşı nötr ise hiçbir şey göremez gibi.
Deneyeceğim, ne göreceğimi biliyorum. Bunu teyit etme amaçlı bir deneme yapacağım, daha sonra da burada paylaşırım.

Geri