bence sevgili Urum bize burda önemli bir şeyi hatırlatmış.İçimizdeki rehber belkide aynaya yansıyan aksimiz yani içimizdeki diğer biz ki bence cinlerden peilerden değilde orda göreceğimiz diğer bizden korkmalıyız çünkü bana göre aynada göreceğimiz egomuzun çirkin bir yansımasıda olabilir..Masum değiliz hiç birimiz![]()
denemekte fayda var ama ayna işin içindeyse cinle karşılasmak büyül bir ihtimalle
Aynen bende senin gibi korkarım aynalarda hatta banyo yaparken bile aynayı havluyla kapatırım ve aynadaki görüntümle çok göz göze gelmek istemem aslında ordaki benim ama kendi gözlerimin içine bakamam çok fazla sanki ordaki bana sahte sahte gülecek falan diye işte yani kendimden kendim korkuyorum arada ayna varsa:willy_nilly::willy_nilly:ben nedenini bilmiyorum ama aynaya bakmaktan her zaman için olsun korkmuşumdur bana herzaman bişi çıkcak gibi geliyo yada arkamda görünmeyen şeyleri görceğim.bazen aynadaki görüntüm ben deilmisim gibide geliyor.
Aynen bende senin gibi korkarım aynalarda hatta banyo yaparken bile aynayı havluyla kapatırım ve aynadaki görüntümle çok göz göze gelmek istemem aslında ordaki benim ama kendi gözlerimin içine bakamam çok fazla sanki ordaki bana sahte sahte gülecek falan diye işte yani kendimden kendim korkuyorum arada ayna varsa:willy_nilly::willy_nilly: