"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kırmızı mor renkli varlık görüyorum.

Kediminannesiyim

Kayıtlı Üye
Merhaba ben 27 yaşımdayım çocukluğumu karanlıkta asla uyumama durumuyla sürdürdüm duvarda mısır insan figurleriyle birşeyler anlatıyorlardı anlamıyordum yıllar böyle geçti ergenliğe girdiğim günden itibaren hayatım kabusa döndü sürekli birşey beni takip ediyor hissi vardı korkuyla yaşamaya başladım rüyalarımda biri kapının arkasından kapıyı ittiriyor bende kapıyı ittiriyordum uyandığımdada heryerime elektrik çarpıyor şekilde titreyerek uyanıyordum. Daha sonra derde düşen tek başına olan annem beni hocalara götürmeye başladı ancak ne hacamat yaptırmak, ne yazılıp verilen muskalar ne içilen sirkeler nede hiçbir okuma durumuma çare olmadı cin mektubu yazıldı odama evimize bir sürü dualar edildi tüm vücuduma ayet dahi yazıldı olmadı iyileşemedim. İşin içinden çıkamayan hocalar bu yıllardır böyle yaşıyor bilinçaltını yaşamaya devam ediyor ben varlığı temizledim diyip beni gönderdi bazıları ise üzerindeki çok güçlü ve çok yaşlı bir kavimin lideri var akın akın geliyorlar asla konuşmayıda kabul etmiyor çok narsist ve sapık bir cin çoluğum çocuğumla beni tehdit ediyorlar kızınızla artık ilgilenemem dedikten sonra benden tek tek uzaklaştılar. Çaresiz kaldım kiliselere dahi gidip dua istedim ancak onlarda dua et diyip yolladılar,cami hocasına gittim felak nas oku abdestli geç dedi geçiştirdi. Alternatif şeyler aramaya başladık. 15 yaşımdaydım zihnimde isimler oluşmaya başladı herkesle ilgili en özel sırlarını yüzlerine anlatmaya başladım annem çok korkmaya başladı kırıkkalede bir türbenin yanında bulunan kuyunun cin musallatını aldığını söylediler annem oraya dahi götürdü kuyuya kafamı koyup gözümü kapattıklarında bir suyun döndüğünü ve içine uzun saçlı kızların çekildiğini gördüm türbenin bekçisi 25 senedir burdayım ilk defa bayılmayan birini gördüm bayılan kendine geldiğinde iyileşiyor dedi tekrar yola çıktığımızda tuvalete bile tek başıma gidememeye başladım eve döndüğümüzde gözümü kapattığımda tek göz görmeye başladım sürekli beni izliyordu uykularım zehir zıkkım oldu, daha sonra bu tek göz tek başına yaşlı bir adama dönüşmeye başladı adam oturuyor daha sonra kendi etrafında dönmeye başladıkça benimde içim sanki vapur gibi sallanmaya başlıyordu gözümü ve ışığı açıp oturmaya başladım asla uyuyamıyordum bizi oraya gönderen kişi bu seferde başka bir hocaya yolladı adam kapıdan girer girmez bana beyzbol sopasıyla saldırdı dövdü annemede sakın karışma üstündeki cini dövüyorum kızı kurtarmaya çalışıyorum dedi hışımı çıkardı yaşlı bunak o korkuyla benim insanların üstündekini görme bilme yeteneğim kapandı🫢 ama varlık görünmeyi kesmedi bu yıllarca böyle devam etti. Sabah ezanıyla cinler gider diyorlarya asla ve asla bu gördüğüm şey gitmiyordu evdede renk renk dumanlar görmeye başladım bu süreçte ben yine hocalara gitmeye devam ettim. Bana dualar okuyup gözümü kapattırıp şimdi yakaladım görmeyeceksin gittimi diyorlardı o varlık gitmiyordu ısrarla duman duman gözümün önüne kadar yaklaşıyordu evime gelip evi ve seni temizliycem diyen hoca dahi oldu tabiki iyileşemedim. Biraz yaşım büyüdükçe kırmızı ile mor renk arasında bir duman görmeye başladım, o geldiğinde kulağımda uyuşma başlıyor kulağımın içinden çıt çıt sesler geliyor ve yastığımın altında bir şeyin hareket ettiğini hissediyorum elim yastığın altında uyurum avuç içime daire çizdiğini hissediyorum bazen sırtımın arkasında birinin yattığını hissediyorum yada uykumda kötü rüya gösterip uyandırdığında hareket eden birşey yanımda oluyor şimdi her yatağa yattığımda gözümü kapattığımda direk saniyede geliyor, birini gerçekten seversem ve onunla sevişirsem beni izliyor karanlık oda birden kıpkırmızı oluyor bittim tükendim ve alıştım artık en son görüştüğüm medyum onunla konuşmayı dene ondan kurtulamazsın hatta o sana rehberlikte yapacaktır bazen iyiliğine seni koruduğu oluyor rüya yoluyla sana bilgi aktarıyor yıllardır senin üzerinde, doğduğundan belli bu durum var iyileşemezsin kabullen anlaş onunla ilişkimi iyi hale getirirsen sana tavuk yapıcam çöpün yanına bırakıcam de mesela ödül sun dedi ben de geldiğinde onunla konuşmayı denedim neden bunu yapıyorsun bana zarar verme sevdiklerimden beni uzaklaştırma sana tavuk pişiricem dedim ben seni istiyorum diye bir his verdi içime görüntüde direk kesildi. Başka bir durugörü uzmanıyla görüştüm sevgilimle ayrılmıştık onun soracaktım bana uzun uzun baktı arkanda duran yedi tane cin varken sen asla mutlu olamazsın izin vermezler,ve evlenmek için çocuğa yaptırdığın ritüel olsun okuma olsun işlem olsun herşeyide terse çeviriyorlar bu enerjiler ve bu varlıklar temizlenmezee sonsuza kadar ayrı kalırsınız dedi bende bu varlıktan kurtulamadığımı söyledim oda bunlar enerjiden varlıklar dua muska vs çare olmadıysa kozmik enerji deneyebilirsin dedi. Kozmik enerji uzmanıyla görüştüm evet üstünde güçlü bir negatif varlık var ve ruhundan bazı parçaları yer altı hapishanelerinde saklıyor seni ele geçirmiş enerjiyle saldırır seni temizlerim dedi defalarca seans yaptık kadın daha sonra bunu temizlemek aylarımı alır sen en iyisi eğitimi al ve kendi kendini temizlemeyi öğren dedi gittim eğitimi aldım deniyorum ancak bu varlık asla görünmeyi kesmiyor buda çare olmadı. Ben duygusal bir şey yaşamadığım sürece hiçbir müdahelesi yok sadece görünüp gidiyor yada beni uykuda kitleyip bazen bana çok yaşlı bir adam yakınlaşıyor üzerimde gelip gidiyor bunada alıştım yaşım ilerledikçe bu durumda azalmaya başladı yada ben tam uykudayken oluyor farketmiyorum bilmiyorum özetle yaptığım hiç birşey çare olmadı, hatta 🤷‍♀️☹️ Unutmadan şunuda söyleyim yıllar önce mersinde bir şamanla görüşmüştüm kadın enerji alanımı temizleyip bu durumun geçeceğini söylemişti paramı aldıktan sonra ya canım temizliyorum temizledikçe alanın eskisinden daha kötü bir duruma geliyor seni mutlaka +dan - boyuta çekiyorlar tam anlayamadım demişti kolyeler taşlar fln verip yollamıştı yani buda çare olmadı. Beyinsel olarak mr vs her teste girdim beyin işleyişimde gayet normal çıkıyor şizofrenmiyim diye psikiyatriyede gittim değilsin geçici bir stres durumu yaşıyorsun dediler gönderdiler. Yıllarca bunların hepsini sırtladım çare aradım ancak şu an çok çok çok çok üzüldüğüm bir durum var aşık olduğum adamla yıllar sonra nişanlandım, çok kısa bir süre içinde nişanım bozuldu tüm ailesi beni çok severken birden bire bana düşman kesildi tek bir elle tutulur sebepleri de yok iş ciddiye binince bu varlığın sinirlendiğini ve bu işi bozduğunu düşünüyorum beni gerçekten sinirlendirdi elime geçirsem bi kaşık suda yok ederim onu o derece üzülüyorum. Abilerim ablalarım şimdi sizler bilgesiniz bu varlığa neden hiçbir uygulama çare olmuyor? Ben bu varlıkla ne yapıcam? Bu tam olarak neyin nesi ve benden ne istiyor benimle neden konuşmuyor derdi amacı ne bilmiyorum sizce bunu nasıl öğrenebilirim canıma tak etti artık😒 Bana yol gösterirseniz sevinirim.

Durum sadece nişanlınız veya bu anlamda ilişki yaşadığınız kişilerde mi bu şekilde oluyor? Yoksa başka sevdiğiniz arkadaşlarınızdan, ailenizden de uzaklaştırıyor mu?
Sevmediğiniz, size karşı zararı dokunan insanların durumu ne? Başlarına bir olay, kaza bela geliyor mu?

Son olarak sanıyorum ki bu varlıkla alakalı rüya da gördünüz. Bunun detayını verir misiniz?

Durum sadece nişanlınız veya bu anlamda ilişki yaşadığınız kişilerde mi bu şekilde oluyor? Yoksa başka sevdiğiniz arkadaşlarınızdan, ailenizden de uzaklaştırıyor mu?
Sevmediğiniz, size karşı zararı dokunan insanların durumu ne? Başlarına bir olay, kaza bela geliyor mu?

Son olarak sanıyorum ki bu varlıkla alakalı rüya da gördünüz. Bunun detayını verir misiniz?
Benimle tanışan insanlar başta beni çok seviyorlar sonra birden kötü görüp uzaklaşıyorlar yada ben bir yalanlarını bir yanlışlarını görüp uzaklaşıyorum. Ailemle uzaklaşalı zaten yıllar oldu arkadaşımla yaşıyorum sadece onda sıkıntı olmuyor diğer arkadaşlarımla kopuşlar yaşıyorum. Erkek arkadaşım mesela beni aldatıyor ve ben bilmiyorum mutlaka yakalıyorum beni aldattığı kişiyi buluyorum oda bi değişik buna kalp temizliğimi deriz durugörümü yoksa üstümdekü varlık olanı biteni gösterip ayrımayamı çalışıyor bilemiyorum.
İlişki yaşadığım kişileride duygusal boyuta geçtiğim zaman sorunlar çıkıyor cinsellik yaşamamda sorun olmuyor arada sevgi olursa bir daha göremiyorum düşman oluyoruz diyebilirim.
Başıma çok büyük bir olay gelecekse ölüm ayrılık maddi kayıp gibi rüyamda görüyorum ertesi gün hemen o olayı yaşıyorum.
Bana kötülük yapan birilerinden haber alamıyorum haliyle son yaşadığım olayda nişanlımla ayrıldık teyzesi aradı çocuk takla atıyormuş birden tekeri patlamış araç yol kenarına yuvarlanmış bizimde aynı gün arabamızın motoru yandı çalışan iyi arabaya ne oldu anlamadık biz bu kızın ahını aldık helalleşelim dedim ve seni aradım dedi bilmiyorum başlarına birşey gelirmi haberim olmaz.

Rüyalarımda bir kapı görüyorum genelde heryer gri bir boyut genelde evimin oda kapısı oluyor kapının arkadasından birisi ittiriyor kapıyı üzerime kapatmaya çalışıyor bende müsade etmiyorum aynı şekilde onun üstüne ittiriyorum eğer ben güçlü olursam onu göreceğim dakika beni bırakıyor bağırarak uyanıyorum bazen odada kırmızı ışık halinde görünüyor bazen görünmüyor yatağımda hareket ediyor.
Ergenlik dönemindede bir adam beni güneşli bir tepeye çıkarıyordu ve birsürü çarsaflı bedenler biz oraya yürürken secde pozisyonunda yere kapanıyorlardı bu rüyamı hiç unutmuyorum.
Birkaç kezde bir kadın gördüm bedeni uçuşuyor gibi tam net bir beden değildi önce bana gülümsüyor yatağımın ucuna gelince yatağıma çıkıp bana yaklaşırken yüzü yaşlı çirkin bir kadına dönüşüyor yine bağırarak uyanıyordum.
Bazen birilerinden , bilmediğim yer altında oda oda yerlerde geziniyorum bazende tanımadığım çirkin sıfatlı insanlarla konuşuyorum ve dediğim gibi bu sefer nişanlımla ayrılacağımıda rüyamda bir gece öncesinde gördüm,bazen değişik hayvanlar bana saldırıyor yine bağırarak genelde rüya yoluyla benimle iletişim kurduğunu düşünüyorum mesela ben uyuyorum sanki saatlerdir eziyet görüyormuşum gibi hissediyorum beni tutuyor sıkıyor bazen yerden yere atıp çok kötü dövüyor bazen ateş şeklinde bir bedende görünüyor ve beni sıkmaya başlıyor bıraktığında bağırarak uyanıyorum ev arkadaşım daha sen uyuyalı beş on dakika oldu olmadı nasıl rüya görebiliyorsun Korkutuyorlar anlamıyorum diyor ama uyandığımda bazen bedenimde kulak mememde veya bacaklarımda morluklar yaralanmalar oluyor ve gece boyu defalarca yaşıyorum ve çoğunlukla tam gece saat 04.15 te uyandırılıyorum.

Mistik hezeyan ve buna bağlı paranoid anksiyete yaşıyorsunuz gibi geldi bana.
Bilemiyorum defalarca psikiyatriye gittim beyinsel veya psikolojik testlere girdim profesör hocalarla tek tek konuştum anormal bir durum olmadığını yoğun stresi bastırma sebebiyle bunun devam ettiğini gececeğini söylediler ilaçta kullandım hatta geçmedi beyinsel bir durum olsa testlerde çıkardı ve ilaçlarla azalırdı diye düşünüyorum. Önce tek göz,sonra yaşlı bir adam, yıllar geçtikten sonrada bedensiz dumana büründü gözümü kapattıkça gelmeye devam etti gözüm açıkken görmüyorum. Bunlar başıma geldikçe araştırdım tek göz şeytan demekmiş, renkli cinlerde varmış mavi,kırmızı,yeşil vb. statüsünü belli ediyormuş şunuda söylemeliyim mistik hezeyanı olan insanlar genelde kendini Tanrı tarafından görevlendiren bir görevli zannederler ilahi bir görevleri vardır ve genelde çok dindarlardır benim yoğun bir din uğraşım yok genelde arada ibadet eder iyi insan olarak kalmaya çalışırım benim böyle hezeyan durumlarım yok tek derdim yatağa yattığımda gözümü kapattığımda gelen duman içinde uzaktan başlayıp burnumun dibine kadar gelen renkli dumansı varlıklar😩 Bakım yapan hocalar genelde o kadar güçlü bir varlık değil hallederim diyor sonrada asıl güçlü olan kendini gizliyormuş çok değişik bir varlık bu gerçekten akıl sahibi gibi davranıyor kavimi var çok yaşlı ve kurnaz duada işlemiyor buna bir tuhaf diyorlar hatta birisi cin değilde reptilyan varlık olabilir bu demişti. Hacı hoca tayfası ben bununla baş edemem diyip genelde çekildi yani bilemiyorum bir hocada demişti ki bedeninde yerleşik durmuyor gelip gidiyor o yüzden yakalamak çok zor oluyor demişti, ancak üstünde varlık yok diyen tanınmış yada tanınmamış hiçbir hocaya rastlamadım var çözeriz diyorlar sonrada halledemiyorlar. Birde urum abla?abi?, geçenlerde bio enerji yaptırmıştım o zaman gelmez olmuştu sonra bir ay kadar geçti geri gelmeye başladı medyum kadın ara ara gelmesi normal sonra gelmeyi kesecek seni bana düşman etmeye çalışabilir olmuyor etmiyor diye his verebilir sakın inanma gidene kadar bu durum devam eder demişti aynı dediği gibi ara sıra gelmeye devam etti sonra dediki üstünde artık varlık yok sen gelecek mi bu gecede diye düşünüyorsun çevredeki dolaşan başı boş varlıkların dikkatini çekiyorsun gelip yapışıyorlar onları görüyorsun çünkü senin görüşün açık kapatılmaz bu normal demişti bilemiyorum. Benim babam ben çocukken define yada muska yazma gibi işlerle uğraşırmış annem evde boynunda birsürü muskayla gezermiş yazıp yazıp kadına verirmiş tak diye annem bir hocaya gitmiş onların hepsini bozmuş ve yakmış yakınca annem bayılmış kendini toplayıncada babamdan boşanmış uzaklaşmış yıllar sonra babamla görüştüm boynunda at nalı kadar muska vardı sendemi korkuyorsun dedim çok güçlü bir koruma bu özel yazıldı bana kimse yaklaşamaz dedi aradan birkaç gün geçti iyimisin uyuyor musun diye sordu gece saat 3 gibi,ve bana şöyle söyledi üzerinde benim hatamdan dolayı bir varlık var bana geldi bak ben senin kızına nasıl eziyet ediyorum izle dedi ateş gibi birseydi seni boğuyordu dövüyordu bana bunu gösterdi ben çok üzüldüm sana nasıl zarar verdim bilmiyorum demişti bende bilemiyorum tek bildiğim 4-5 yaşından belli bu varlıkları hissediyorum ve korkuyorum ayrıca bu varlıklar bedel ödetmeyi severmiş ve biri onlara bulaşırsa soyundan gelenlede uğraşırlarmış babam ve ailesi bana neyle uğraştığını anlatmıyorlar ancak ben hatırlıyorum ki evde bir sürü define dedektörü vardı ve gelene gidene muska yazıp verirdi hadi diyelim ki babam şizofren bende genetik şizofreniyim bunuda sordum doktorlara,iyi bir iç görüm var,dopamin seviyelerim yerinde,özbakımımda yerinde ve şizofreni 20li yaşların erken dönemlerinde ortaya çıkar ben otuzlu yaşıma geldim ve ben bir iki arkadaşımın ablası ve abisi olan şizofren insanlar tanıyorum görmüşlüğüm var öz bakımları, sanrıları hezeyanları ne durumda görebiliyorum benim gündelik hayatımda sorunum yok seste duymuyorum canlı bedenler yada yaratıklarda görmüyorum zaten olsaydımda girdiğim beyin testleri veya psikiyatrik testlerde bunu saptarlardı diye düşünüyorum. Burası görüsü açık ve bu varlıklarla iletişimi olan insanların kullandığı bir platform benzer durumları yaşayıp iyi yada kötüye güçlerini kullandıklarını ve bunu geliştirmek için eğitimler aldıklarıda aşikar bir yetenekle bunu yaptıklarını cebimize koyalım hiçbir varlıkla muhattap olmuyorlar mı ? Bu saf bir yetenek midir? Bana gelince neden psikolojik bir durum olduğunu düşündünüz ve tanıladınız açıkçası kırıcı ve yaralayıcı oldu psikiyatri tanısı değil bu varlıklarla bir şekilde iletişimi olan insanlardan fikir almak için buraya durumumu yazdım derdimi anlatabildiğimi düşünüyorum. Bu durumu netleştirmek adına soruyorum bazı varlık musallatıyla ilgili soru soran yazılarda yula denilen kişi uruma yazın varlık konusu uzmanlık alanı demişti size nasıl ulaşırım siz bakım yapıyor musunuz? bu konuda bakım yaptığınızda varlık olduğunu kesin görebiliyor musunuz ? Bakım için yönlendirme yasak diye okudum siz bakmıyorsanız tanıdığınız birine bakım yaptırayım durum nedir tam emin olmak istiyorum.
Mistik hezeyan ve buna bağlı paranoid anksiyete yaşıyorsunuz gibi geldi bana.

Sıralama şu şekilde olmalı önce alan temizliği hem ev için hem kendiniz için geçerli. Sonrasında koruma yapılmalı. Korumayla birlikte anlaşma iptali sağlanmalı. Yani üç işlem yapılacak. Bu gece veya yarın gliflerle yapılacak olanları eklerim. Kesin işe yarar şu bu demiyorum ama en azından bir denemiş olursunuz. Glifler başlıklarına da bir göz atın işlem konusunda bilgi sahibi olmuş olursunuz.

Sıralama şu şekilde olmalı önce alan temizliği hem ev için hem kendiniz için geçerli. Sonrasında koruma yapılmalı. Korumayla birlikte anlaşma iptali sağlanmalı. Yani üç işlem yapılacak. Bu gece veya yarın gliflerle yapılacak olanları eklerim. Kesin işe yarar şu bu demiyorum ama en azından bir denemiş olursunuz. Glifler başlıklarına da bir göz atın işlem konusunda bilgi sahibi olmuş olursunuz.
Okurken tüm tüylerim uyarıldı Allah razı olsun çok teşekkür ederim karşılıksız bu çabanızın hakkı ödenmez . Birde bir kaç hoca bir anlaşma olduğunu ve kızı bırak dediğinde anlaşma var bırakmam dediğini bir anlaşma yapıldığını ancak içeriğini söylemediklerini demişlerdi ben kurandan birkaç dua dışında hiç birşey bilmiyorum anlaşma nedir onuda anlamıyorum dediğiniz bölümü inceleyeceğim ancak hissettiğim babamın bir anlaşma yaptığını ve bedelinin bana ödetildiğini düşünüyorum haklılık payınız çok yüksek🙏

Birde alan temizliğini nasıl yapıcam kendim için ve alan için o bilgiye nerden ulaşabilirim? Koruma yapmak birine koruma duası mı yazdırayım onada burdan ulaşabilir miyim ?

Birde alan temizliğini nasıl yapıcam kendim için ve alan için o bilgiye nerden ulaşabilirim? Koruma yapmak birine koruma duası mı yazdırayım onada burdan ulaşabilir miyim ?
Üçü için de ayrı işlem vereceğim size fakat müslümansınız. Glifler konusuna bakın size ters gelirse yani inancıma ters düşer derseniz İslami kaynaklardan bilgi almak daha doğru olur diye düşünüyorum. Eğer verdiğim işlemleri yapacaksanız da başka bir dua muska vs yaptırmayın.

Üçü için de ayrı işlem vereceğim size fakat müslümansınız. Glifler konusuna bakın size ters gelirse yani inancıma ters düşer derseniz İslami kaynaklardan bilgi almak daha doğru olur diye düşünüyorum. Eğer verdiğim işlemleri yapacaksanız da başka bir dua muska vs yaptırmayın.
Özür dilerim ben dini inanışınıza yönelik bir görüş belirtmek istememiştim neye inanıyorsanız o sizinle olsun yardımınız için minnettarım 🙏 benim dini inanışım müslümanlık üzerine olabilir ancak üzerimdekinin bir inancı olduğunu düşünmüyorum eğer olsaydı yapılan dualar muskalar ona işlerdi ve rahatsız olurdu diye düşünüyorum. Dediğiniz glifleri denemek istiyorum bir hocaylada iletişimim yok birşey yaptırmam teşekkür ederim

"stresi bastırma sebebiyle bunun devam ettiğini geçeceğini söylediler."
bunu psikoloji bölümünden bir uzman söylemiş olamaz. diplomasını çöpe atsın bence.

mesleki tecrübemi iletmem neden kırıcı olsun ki. hakaret mi ettim ? kalp hastalığı ile psikolojik bir sorunun arasında ne gibi bir fark var.?
ben bir konuşmadan ve anlatılandan psikolojik mi yoksa parapsikoloji ile ilgilimi mi ayırabileceğimi düşüyorum.
fikrimi beyan ettim.

ben şizofreniden bahsetmedim. lütfen çarpıtmayınız.
mistik heyezan konusunda sanırım mesleki tecrübeniz oldukça yüksek. yani bana bir bilgiyi sunmadan önce lütfen onu bilip bilmeyeceğimi de düşününüz. beni mi ikna etmeye çalışıyorsunuz kendinizi mi.

danışanlarımızın çoğu yaklaşımlarımızı ret eder. çünkü inançları çok kuvvetlidir. çünkü bu inançları aynı zamanda onları korur. başka bir fikri ret ederler ve ret edecek şekilde araştırmalarını yapar ve mantık yürütürler. olmayan bir anı bile oluşturabilirler.

herhangi bir yeteneğinizde olabilir. lakin bu yeteneği doğru ve kontrollü kullanmak istiyorsanız bence klinik psikolojiden önce destek almanız gerekiyor. benim izlenimim sorununuz çözümünü manevi ilimlerde aramamanız gerektiği yönünde. belki sonra destekçi olarak kullanabilirsiniz. lakin şuan mistik bilgiler durumunuza iyi gelmek yerine tetiklenmesine sebep olacak olarak görünüyor.

bu benim yorumum bunu yorumu kırılmak ya da karşı durmak içinde kullanabilirsiniz. belki doğru söylediğimi de düşünüp plan da yapabilirsiniz. siz bilirsiniz.

Son düzenleme:
"stresi bastırma sebebiyle bunun devam ettiğini geçeceğini söylediler."
bunu psikoloji bölümünden bir uzman söylemiş olamaz. diplomasını çöpe atsın bence.

mesleki tecrübemi iletmem neden kırıcı olsun ki. hakaret mi ettim ? kalp hastalığı ile psikolojik bir sorunun arasında ne gibi bir fark var.?
ben bir konuşmadan ve anlatılandan psikolojik mi yoksa parapsikoloji ile ilgilimi mi ayırabileceğimi düşüyorum.
fikrimi beyan ettim.

ben şizofreniden bahsetmedim. lütfen çarpıtmayınız.
mistik heyezan konusunda sanırım mesleki tecrübeniz oldukça yüksek. yani bana bir bilgiyi sunmadan önce lütfen onu bilip bilmeyeceğimi de düşününüz. beni mi ikna etmeye çalışıyorsunuz kendinizi mi.

danışanlarımızın çoğu yaklaşımlarımızı ret eder. çünkü inançları çok kuvvetlidir. çünkü bu inançları aynı zamanda onları korur. başka bir fikri ret ederler ve ret edecek şekilde araştırmalarını yapar ve mantık yürütürler. olmayan bir anı bile oluşturabilirler.

herhangi bir yeteneğinizde olabilir. lakin bu yeteneği doğru ve kontrollü kullanmak istiyorsanız bence klinik psikolojiden önce destek almanız gerekiyor. benim izlenimim sorununuz çözümünü manevi ilimlerde aramamanız gerektiği yönünde. belki sonra destekçi olarak kullanabilirsiniz. lakin şuan mistik bilgiler durumunuza iyi gelmek yerine tetiklenmesine sebep olacak olarak görünüyor.

bu benim yorumum bunu yorumu kırılmak ya da karşı durmak içinde kullanabilirsiniz. belki doğru söylediğimi de düşünüp plan da yapabilirsiniz. siz bilirsiniz.
Sorunun kaynağını tabiki araştırdım bilgi sahibi olmam normal sizin söylediğiniz şeyide nedir bu diye araştırdım şizofreni ve türevi bozuklukların hezeyanları yazıyor ayrıca kendimi mesih veya tanrı görevlendiricisi görmediğimi söyledim psikolojik destek alma tavsiyenize daha önce denedim üç sene kadarda klinik psikologlara gittim hatta psikiyatrilere bir çözüm olmadılar her seansa para ödeyip yıllar sonra boşa giden emek diye boşlukta hissetmek bana kötü hissettirdi. Sizi tanımıyorum sizde beni tanımıyorsunuz birbirimizi ters görmemeliyiz ben sizin önermenizi size açıkladım bu yoluda denedim çare olmadı dedim size karşı kötü bir niyet taşımıyorum ancak siz soruna direk bu yönlendirmeyle yaklaşırsanız bu ne kadar doğru olur alanıma girmediniz sonuçta varlık varmı yokmu bilmiyorsunuz ben sizin düşüncelerinize saygı duyuyorum başa gelen çekilir her yolu deniyorum işte ancak psikologlara inanmıyorum daha fazlada para harcamam teşekkür ederim.

Konu yine dönüp dolaşıp bir şekilde bağlamaya geliyor. Cinleri gördüğünüzü söylüyorsunuz sonra erkek arkadaşınızla olan ilişkinizden bahsediyorsunuz. Buraya cin peri gördügünü söyleyen çoğu kişi bir şekilde erkek arkadaşından veya kız arkadaşından bahsediyor. Aslında hedefiniz bir şekilde bağlama yapabilmek/yaptırabilmek. Bu benim kendi görüşümdür. Yazdıklarınız anlaşma falan olayı dabbe filmlerindeki olaylara benziyor. Ya gittiğiniz hoca hoca değil ya da siz uyduruyorsunuz. Bu arada uruma güvenin o yok diyorsa yoktur

Konu yine dönüp dolaşıp bir şekilde bağlamaya geliyor. Cinleri gördüğünüzü söylüyorsunuz sonra erkek arkadaşınızla olan ilişkinizden bahsediyorsunuz. Buraya cin peri gördügünü söyleyen çoğu kişi bir şekilde erkek arkadaşından veya kız arkadaşından bahsediyor. Aslında hedefiniz bir şekilde bağlama yapabilmek/yaptırabilmek. Bu benim kendi görüşümdür. Yazdıklarınız anlaşma falan olayı dabbe filmlerindeki olaylara benziyor. Ya gittiğiniz hoca hoca değil ya da siz uyduruyorsunuz. Bu arada uruma güvenin o yok diyorsa yoktur
Merhaba konu sadece o kişi değil daha önce hayatıma kim girdiyse bir bitiş oluyor evliliğe ilerlemiyor ondan bahsettim bağlama yaptırmak istesem bundan bahsederdim yada bununla ilgili arayışa girerdim ben yaşadığım bu durum nedir nasıl çözülür diye sordum birçok uygulama yapan insan var sitedede birçok uygulama anlatımı var sorduğum soru daha farklı konuyu saptırmayın farklı algı yaratmayın yada yaratmaya çalışmayın. Uruma güvenecek veya güvenmeyecek bir durumum yok kendisine söyledim nasıl ulaşırım size musallatla ilgili bakım yapıyor musunuz dedim herhangi bir şey yazmadı yada yazacaktır yani kendisiyle kişisel bakım gibi bir iletişimim olmadı alanıma girmedi genel olarak anlatımımdan yola çıktı ve çıkarım yaptı düşüncesine saygı duyuyorum sizdende rica ediyorum insanlara böyle tümdengelimlerle yaklaşmayın iyi çalışmalar

Daha 27 yaşındasınız hayatınıza çok insan girip çıkıcak 40 yaşında evlenemedim deseniz bi sorun olduğu aşikar olur. Bence hayatınızda ki kötü gidişatı hemen oraya bağlamayın. Babanız defineci define ararken tılsımlı bir define için cinle anlaşma yapıp size musallat olma karşılıgında babanıza defineyi verdiğini düşünüyorsanız düşünmeyin. O işler öyle olmuyor. Şizofrende değilsiniz.

Daha 27 yaşındasınız hayatınıza çok insan girip çıkıcak 40 yaşında evlenemedim deseniz bi sorun olduğu aşikar olur. Bence hayatınızda ki kötü gidişatı hemen oraya bağlamayın. Babanız defineci define ararken tılsımlı bir define için cinle anlaşma yapıp size musallat olma karşılıgında babanıza defineyi verdiğini düşünüyorsanız düşünmeyin. O işler öyle olmuyor. Şizofrende değilsiniz.
Şizofren değilim herhangi bir psikolojik sorunumda yok, belirtiler başladığından belli bir değil birçok uzmana gittim terapide aldım ilaçta kullandım eğer bir sorunum olsa zaten çözülürdü ve inanın bir ilaç kullanmak ve terapi almak burda bu kadar lafı sırtlamaktan daha kolaydır daha çözüm odaklıdır içinden çıkamadığım şey bunu o yollada çözememiş olmam ve alternatif arayışlara girmem daha fazla buna ne emek nede para harcamak istiyorum terapiye inanmak yada almak zorunda değilim taktir ederseniz burda deli, hasta, sorunlu hezeyanlı vb. gibi direk etiket edilmem ne kadar doğru sizlerden birine bir bakım yaptırmış olsam ve bunu görseniz hak verirdim ancak bir sorun varsa ve yardımcı olacak fikir yürütecek insanların yardımı olacaksa dahi engellemekten başka bir şey değil bu. Kırıcı olanda bu aslında, fikir beyanlarınıza laf etmiyorum forumların yapısı budur biri ağırlıkta ne görüş bildiriyorsa insanlar ona göre şekillenir sizide kırmak istemedim. Sitedeki yazıları okudum burada birçok bilgili insan var diyede çok mutlu oldum, bu insanlar işlemler yapıyorlar ki güçleri bilgileri var acaba benim gördüğüm şeyin anlamınıda bilen var mıdır yaşayan olmuş mudur diye soru sormak istedim ve yardımcı olabilecek doneleri sıraladım belkide çakraların rengini görüyorum belkide bir varlık bana kendini gösteriyor bilmiyorum emin olduğum şey bir şey beni gerçekten rahatsız ediyor bilmediğim içinde bilen birisi bilgi verir diye soru sordum yazı dili kötü bir dil mimik ses ifade belirtmiyor belkide kendimi yanlış ifade ettim bilemiyorum sağlık olsun diyelim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yani istersen bi de Üveys Veysel Karane zikrini dene, ben onu yapıyorum baya güzel bence musallatım falan gitti eskiden arkamda bişey beni izliyomuş gibi hissediyordum korkuyodum artık yok bi de kabuslarım gitti.

Geri