Kediminannesiyim
Kayıtlı Üye
Merhaba ben 27 yaşımdayım çocukluğumu karanlıkta asla uyumama durumuyla sürdürdüm duvarda mısır insan figurleriyle birşeyler anlatıyorlardı anlamıyordum yıllar böyle geçti ergenliğe girdiğim günden itibaren hayatım kabusa döndü sürekli birşey beni takip ediyor hissi vardı korkuyla yaşamaya başladım rüyalarımda biri kapının arkasından kapıyı ittiriyor bende kapıyı ittiriyordum uyandığımdada heryerime elektrik çarpıyor şekilde titreyerek uyanıyordum. Daha sonra derde düşen tek başına olan annem beni hocalara götürmeye başladı ancak ne hacamat yaptırmak, ne yazılıp verilen muskalar ne içilen sirkeler nede hiçbir okuma durumuma çare olmadı cin mektubu yazıldı odama evimize bir sürü dualar edildi tüm vücuduma ayet dahi yazıldı olmadı iyileşemedim. İşin içinden çıkamayan hocalar bu yıllardır böyle yaşıyor bilinçaltını yaşamaya devam ediyor ben varlığı temizledim diyip beni gönderdi bazıları ise üzerindeki çok güçlü ve çok yaşlı bir kavimin lideri var akın akın geliyorlar asla konuşmayıda kabul etmiyor çok narsist ve sapık bir cin çoluğum çocuğumla beni tehdit ediyorlar kızınızla artık ilgilenemem dedikten sonra benden tek tek uzaklaştılar. Çaresiz kaldım kiliselere dahi gidip dua istedim ancak onlarda dua et diyip yolladılar,cami hocasına gittim felak nas oku abdestli geç dedi geçiştirdi. Alternatif şeyler aramaya başladık. 15 yaşımdaydım zihnimde isimler oluşmaya başladı herkesle ilgili en özel sırlarını yüzlerine anlatmaya başladım annem çok korkmaya başladı kırıkkalede bir türbenin yanında bulunan kuyunun cin musallatını aldığını söylediler annem oraya dahi götürdü kuyuya kafamı koyup gözümü kapattıklarında bir suyun döndüğünü ve içine uzun saçlı kızların çekildiğini gördüm türbenin bekçisi 25 senedir burdayım ilk defa bayılmayan birini gördüm bayılan kendine geldiğinde iyileşiyor dedi tekrar yola çıktığımızda tuvalete bile tek başıma gidememeye başladım eve döndüğümüzde gözümü kapattığımda tek göz görmeye başladım sürekli beni izliyordu uykularım zehir zıkkım oldu, daha sonra bu tek göz tek başına yaşlı bir adama dönüşmeye başladı adam oturuyor daha sonra kendi etrafında dönmeye başladıkça benimde içim sanki vapur gibi sallanmaya başlıyordu gözümü ve ışığı açıp oturmaya başladım asla uyuyamıyordum bizi oraya gönderen kişi bu seferde başka bir hocaya yolladı adam kapıdan girer girmez bana beyzbol sopasıyla saldırdı dövdü annemede sakın karışma üstündeki cini dövüyorum kızı kurtarmaya çalışıyorum dedi hışımı çıkardı yaşlı bunak o korkuyla benim insanların üstündekini görme bilme yeteneğim kapandı
ama varlık görünmeyi kesmedi bu yıllarca böyle devam etti. Sabah ezanıyla cinler gider diyorlarya asla ve asla bu gördüğüm şey gitmiyordu evdede renk renk dumanlar görmeye başladım bu süreçte ben yine hocalara gitmeye devam ettim. Bana dualar okuyup gözümü kapattırıp şimdi yakaladım görmeyeceksin gittimi diyorlardı o varlık gitmiyordu ısrarla duman duman gözümün önüne kadar yaklaşıyordu evime gelip evi ve seni temizliycem diyen hoca dahi oldu tabiki iyileşemedim. Biraz yaşım büyüdükçe kırmızı ile mor renk arasında bir duman görmeye başladım, o geldiğinde kulağımda uyuşma başlıyor kulağımın içinden çıt çıt sesler geliyor ve yastığımın altında bir şeyin hareket ettiğini hissediyorum elim yastığın altında uyurum avuç içime daire çizdiğini hissediyorum bazen sırtımın arkasında birinin yattığını hissediyorum yada uykumda kötü rüya gösterip uyandırdığında hareket eden birşey yanımda oluyor şimdi her yatağa yattığımda gözümü kapattığımda direk saniyede geliyor, birini gerçekten seversem ve onunla sevişirsem beni izliyor karanlık oda birden kıpkırmızı oluyor bittim tükendim ve alıştım artık en son görüştüğüm medyum onunla konuşmayı dene ondan kurtulamazsın hatta o sana rehberlikte yapacaktır bazen iyiliğine seni koruduğu oluyor rüya yoluyla sana bilgi aktarıyor yıllardır senin üzerinde, doğduğundan belli bu durum var iyileşemezsin kabullen anlaş onunla ilişkimi iyi hale getirirsen sana tavuk yapıcam çöpün yanına bırakıcam de mesela ödül sun dedi ben de geldiğinde onunla konuşmayı denedim neden bunu yapıyorsun bana zarar verme sevdiklerimden beni uzaklaştırma sana tavuk pişiricem dedim ben seni istiyorum diye bir his verdi içime görüntüde direk kesildi. Başka bir durugörü uzmanıyla görüştüm sevgilimle ayrılmıştık onun soracaktım bana uzun uzun baktı arkanda duran yedi tane cin varken sen asla mutlu olamazsın izin vermezler,ve evlenmek için çocuğa yaptırdığın ritüel olsun okuma olsun işlem olsun herşeyide terse çeviriyorlar bu enerjiler ve bu varlıklar temizlenmezee sonsuza kadar ayrı kalırsınız dedi bende bu varlıktan kurtulamadığımı söyledim oda bunlar enerjiden varlıklar dua muska vs çare olmadıysa kozmik enerji deneyebilirsin dedi. Kozmik enerji uzmanıyla görüştüm evet üstünde güçlü bir negatif varlık var ve ruhundan bazı parçaları yer altı hapishanelerinde saklıyor seni ele geçirmiş enerjiyle saldırır seni temizlerim dedi defalarca seans yaptık kadın daha sonra bunu temizlemek aylarımı alır sen en iyisi eğitimi al ve kendi kendini temizlemeyi öğren dedi gittim eğitimi aldım deniyorum ancak bu varlık asla görünmeyi kesmiyor buda çare olmadı. Ben duygusal bir şey yaşamadığım sürece hiçbir müdahelesi yok sadece görünüp gidiyor yada beni uykuda kitleyip bazen bana çok yaşlı bir adam yakınlaşıyor üzerimde gelip gidiyor bunada alıştım yaşım ilerledikçe bu durumda azalmaya başladı yada ben tam uykudayken oluyor farketmiyorum bilmiyorum özetle yaptığım hiç birşey çare olmadı, hatta 
Unutmadan şunuda söyleyim yıllar önce mersinde bir şamanla görüşmüştüm kadın enerji alanımı temizleyip bu durumun geçeceğini söylemişti paramı aldıktan sonra ya canım temizliyorum temizledikçe alanın eskisinden daha kötü bir duruma geliyor seni mutlaka +dan - boyuta çekiyorlar tam anlayamadım demişti kolyeler taşlar fln verip yollamıştı yani buda çare olmadı. Beyinsel olarak mr vs her teste girdim beyin işleyişimde gayet normal çıkıyor şizofrenmiyim diye psikiyatriyede gittim değilsin geçici bir stres durumu yaşıyorsun dediler gönderdiler. Yıllarca bunların hepsini sırtladım çare aradım ancak şu an çok çok çok çok üzüldüğüm bir durum var aşık olduğum adamla yıllar sonra nişanlandım, çok kısa bir süre içinde nişanım bozuldu tüm ailesi beni çok severken birden bire bana düşman kesildi tek bir elle tutulur sebepleri de yok iş ciddiye binince bu varlığın sinirlendiğini ve bu işi bozduğunu düşünüyorum beni gerçekten sinirlendirdi elime geçirsem bi kaşık suda yok ederim onu o derece üzülüyorum. Abilerim ablalarım şimdi sizler bilgesiniz bu varlığa neden hiçbir uygulama çare olmuyor? Ben bu varlıkla ne yapıcam? Bu tam olarak neyin nesi ve benden ne istiyor benimle neden konuşmuyor derdi amacı ne bilmiyorum sizce bunu nasıl öğrenebilirim canıma tak etti artık
Bana yol gösterirseniz sevinirim.