Kameri
Kayıtlı Üye
durum şöyle arkadaşlar:3 ay önce uyku halindeyken kendimi ormanda yerde yatar biçimde gördüm baş ucumda bir peri veya(tam emin değilim) anlamadığımda dilde bir şeyler okuyor ve elini bedenimin üzerinde dolaştırıyor bu şekilde 2 dakika boyunca bu işlemi sürekli tekrar ediyor sonradan ellerinden bedeninden ışık yayılıyor bende bu sırada bir kafesin içine tıkılmış demir parmaklıkların arkasında ne olup bittiğini anlamaya çalışıyorum sonradan yanı başında bulunan kayanın üzerindeki cini fark ediyorum 2-3 dakika sonra benim bedenimden ışık çıkarak 2 ye ayrılıyorum ve cine emir veriyor cini bedenime yerleştiriyor sonrasında ise benim bedenime musallat ettigi cinin yüzünü ve bedenimin içinde neler yaptıgını görüyorum net bir şekilde sonrasında ise etraf kararıyor ve sabah çok agrılı ve neredeyim? ben kimim diye sorgulayıp uyanıyorum kafamın içinde dönüp duran böcek varmış gibi beynimin her yerini dolanıyor dolaştıgı yerlerde kaşıntı,yanma, ve agrı oluyor sonrasında ise rüyamda olanların hatırlıyorum ve cini kovmak için cevşen okumaya başladım yaklaşık 1 saat boyunca cevşen okudum burnuma kadar geldi burnum yanmaya başladı sanki burnum yırtılacak gibi hissettim okumaya devam ettim yarısı dışarı çıkmıştı ama sonrası gelmiyordu en son yoruldum ve elimi attım yakalamak için ama elimde sadece kan damlası kaldı 2 3 damla ve büyü bozmak için ne kadar uygulama yaptıysam sadece 24 saatlik bir etkisi oldu sonrasında ise daha şiddetli olarak katlanarak agrılar sancılar kusmalar arttı ve her dua edişimde beni rahatsız ediyor ve hiç bir şekilde kilo almıyorum kilom gramına kadar aynı bunun için sizden yardım bekliyorum mabet ailesinin değerli üyeleri şimdiden teşekür ederim ilgi ve alakanız için saygılarımla...