Merhabalar, sürekli karabasan yaşıyorum özellikle evim dışında bir yerde uyuduğum zamanlarda. Öncelikle yaşadığım olaylardan bahsedeyim biraz, bir kış günü babam evde yok (cezaevinde) annem, ablam, ben ve (16 yaş) küçük kardeşim aynı oda da uyuyoruz. Aniden gözlerim açıldı, vücudum da bilindik uyuşma ve kulağımda bir çınlama sesi besmele çekiyorum geçmiyor nas felak okuyorum geçmiyor.. aniden gözlerim tekrar açıldı sanki rüya içinde rüyaya uyandım. Annem küçük kardeşimi ayağında sallıyor ama suratı bir değişik, küçük kardeşim ağlıyor ve annem aniden avazı çıktığı kadar çığlık çığlığa kardeşime küfürler ediyor(asla ağzını bozmaz). Bana bakıyor o an dehşetle yerimden sıçrıyorum ağzımdan dua eksilmiyor. Genellikle çok sık yaşadığım bir durum ve bu tarz görüntüler sıklıkla görüyorum. Bir defa bu durumda iken orgazm olduğumu hatırlıyorum.
Dün gece eşimle 2 dağ arasında ortasından su geçen bir köyde konakladık ve etkisi var mı bilmiyorum ama incir ağaçları çok fazla vardı. Gece asla uykuya dalamadım. Uykuya daldığım vakit sabah 4-5 civarı gene aynı şekilde bir uyuşma ve çınlama sesi. Çınlama sesine eşlik eden bilmediğim bir dilde konuşmalar duydum. Sesler çok boğuk sanki suyun altında konuşuyormuş gibi geliyordu. Besmele ve nas felak okuduktan sonra eşimin sırtına parmağımla dokundum ve bu durumdan kurtuldum. O an içimden geçirdiğim şehirde yaşayanlardan daha azgın bir grup olduğuydu istemsizce bunu düşündüm. Bir kaç defa canlı gözlerimle görüntü gördüm onu da anlatayım. Bir gün iş yerinde depoya indim. Merdivenin yarısına geldiğin anda otomatik ışık açılıyor. Merdivenin bitiminde sırtı dönük birisini gördüm tamamiyle siyah ve gri karışımı bir renk karşımda ve ben onu çalışanlardan birisi sandım ilerledi deponun içine kadar depo L şeklinde. Merdivenleri bitirip deponun içine baktığımda hiç bir ışığın yanmadığını gördüm normalde otomatik ışık çok hassastır ve yandıktan 5 dakika sonra kapanır, depoda kimse yoktu. Bir diğer gördüğümde ablam ile evimizin önünde kaldırımda oturuyorduk bir konu hakkında tartışıyorduk. Sağ tarafımda ki yolda siyah buhar gibi bir şeyin hareket ettiğini gördüm oraya baktığımda sağımdan geçti gitti tepki vermedim. Bir gün de evde otururken kapının yanından bembeyaz bir şeyin geçtiğine şahit oldum. Bunların harici istemsizce çok güzel rüya tabiri yapabiliyorum ve söylediklerim 1 haftayı geçmeden gerçekleşiyor herkes bu duruma şaşırıyor. Rüya tabirinde gözüken belirli renk veya nesnelere dayanarak yorumlamıyorum içime doğuyor. Bütün bunları anlatmamın sebebi yaşadıklarımı anlayamamam. Okuduğunuz için teşekkür ederim uzun oldu biraz özür diliyor ve gecenizin güzel geçmesini diliyorum.