Ben başak burcuyum beni nasıl etkilecek acaba
Sizin düşüncenizle sonucu iyi mi yoksa kötü mü olacak?Bu tutulma son 2 yillik aslan-kova aksi tutulmalarin sonuncusu... 2 yildir ayni sorunlarla debelesiyorum mesela, tutulmalarin tetiklediği konuları dusunun
Kisisel etkilerinin birazini bilmek icin haritayi gormek lazim, genel anlamda sinavi veremediyseniz gecmis olsun.. gecmisinize yaptiginiz iyiliklere guveniyorsaniz aynen iyi olmaya devam...Sizin düşüncenizle sonucu iyi mi yoksa kötü mü olacak?
Bu tutulmalarda büyü çok etkili
Ay sonları büyüleri negatif olur ilk ay yeni ay pozitif ay büyüyyü ve küçülünce işlemleri ona göre olurNasil yani zaten 2 seneye gelecek yaka silktim buyuden, yapanlar cezalarini bulacak mi yoksa yapilan buyuler etkilerini gosterecek mi istediniz? Nolur oyle olmasin(((
Merkür gerilemediği sürece benim için bir sıkıntı oluşmuyor. Çünkü ne zaman gerilese tepetaklak yapıyor bizi
Burçlara çok fazla inancım yok ama göksel olarak incelediğimizde güçlü açılar olarak gözüküyor bu tutulma. Ve bunun için kızıl/kanlı ay denir genelde, kurt kelimesinin neden eklendiğini anlamadım.
Korkmayın 3 kat yasası var haklıysa büyü geri teper eğerki haklıysalar ok hedefli bulur intikam alınırNasil yani zaten 2 seneye gelecek yaka silktim buyuden, yapanlar cezalarini bulacak mi yoksa yapilan buyuler etkilerini gosterecek mi istediniz? Nolur oyle olmasin(((
Korkmayın 3 kat yasası var haklıysa büyü geri teper eğerki haklıysalar ok hedefli bulur intikam alınır
Örnek birine küfrettin kalbini kırdın Evren’de hiçbir şey kaybolmaz yaptığın eylem kime ne hata yaptıysan burda ince ayrıntı yaptığın neyse aynısı sana geri dönüyor3 kat yasası ne ola ki?
3 kat diye bir olay acikcasi biraz sallamasyon geliyor ama her iyiliginde kotulugunde esdegerinde bir karisligi var olduguna inaniyorum sahsen[/QUOTE gerçektir Paganizm wiccanlığı okuyun derim