"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kanlı Kurt Ay Tutulması (21 ocak)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Psikite
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Psikite

Kayıtlı Üye
21 ocak da gerçekleşecek bu tutulma hakkında ne düşünüyorsunuz sormak istedim. Kendi burcum hakkın da büyük değişimler olacağını öğrendim. İyi anlamda bir dönüşüm geçireceğimi hissediyorum. Ya siz?

Burcum:Aslan
Yükselenim:Akrep

Bu tutulma son 2 yillik aslan-kova aksi tutulmalarin sonuncusu... 2 yildir ayni sorunlarla debelesiyorum mesela, tutulmalarin tetiklediği konuları dusunun

Merkür gerilemediği sürece benim için bir sıkıntı oluşmuyor. Çünkü ne zaman gerilese tepetaklak yapıyor bizi :D

Burçlara çok fazla inancım yok ama göksel olarak incelediğimizde güçlü açılar olarak gözüküyor bu tutulma. Ve bunun için kızıl/kanlı ay denir genelde, kurt kelimesinin neden eklendiğini anlamadım.

Merkür gerilemediği sürece benim için bir sıkıntı oluşmuyor. Çünkü ne zaman gerilese tepetaklak yapıyor bizi :D

Burçlara çok fazla inancım yok ama göksel olarak incelediğimizde güçlü açılar olarak gözüküyor bu tutulma. Ve bunun için kızıl/kanlı ay denir genelde, kurt kelimesinin neden eklendiğini anlamadım.

Başlığı komple araştırırsanız anlayacaksınız.

Sanırsam arkadaşın belirttiği şey yapılan iyilik ve kötülük size 3. katı olarak geri dönüyor/yansıyor.

3 kat diye bir olay acikcasi biraz sallamasyon geliyor ama her iyiliginde kotulugunde esdegerinde bir karisligi var olduguna inaniyorum sahsen

Merhaba, tutulmaların sahiden üzerimizde bu kadar tesiri var mıdır? Sanırım siz böyle bir şeyler deneyimlediniz?

Geri