"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kalp Çakrası

kalp çakrası aktivasyonu ile ilgili biriyle görüşmüştüm; önce tüm çakraların aktive edilmesi gerektiğini, sonrasında kalp çakrası için aktivasyon yapıldığını söyledi. ruh eşi için yani :D artık takılmadığım bir mevzuu.
 
Kalp çakrası sevgi, şefkat, barış çakrasıdır. Bu çakrayı öfke, nefret, keder, kırgınlık gibi olumsuz enerji celp eden duygular kapatır. Olumsuz duyguları olumlu duygulara dönüştürmeye bakın. Eğer kırgınlığınız varsa, affedin. Nefreti sevgiye dönüştürün. Duyguları dönüştürmek için odağınızı karşıt kutba vermeniz yeterli. Ayrıyeten bir çalışma paylaşayım:
Kalp çakrasının açılması için, vücudunuzdaki kasları 3 kez derin nefesle birlikte sıkın ve nefesinizi verirken kaslarınızı gevşetin. Kalp çakra üzerinden nefes alıp verin. Nefes alırken güçlü ve pozitif enerjilerin girdiğini nefesinizi verirken de negatif enerjilerin çıktığını düşünün. Tüm dikkatinizi kalp çakra üzerine yoğunlaştırın.
 
Bi kaç yolu var lakin yatsı namazından sonra belli sayıda zikir ve kelimeler söylendikten sonra kalp çakranız kalp gözünüz açılıyor tavsiye etmem . Önemli çakralardan birisidir
 
Nefesi düzenleyin derin nefeslerle tüm bedeni havalandırın, doğada inzivaya çekilin bedeninizdeki enerjileri ve elementleri dengeleyin toprak elementi su elementi ile çamura dönerse merhametsiz gaddar oluruz o yüzden elementler dengelenmeli. Kalp çakrasına çan sesi iyi gelir hergün bir süre çan sesi dinleyin koşulsuz sevmeyi öğrenin yani sen elmayı seviyorsun diye elma da seni sevmek zorunda değil şartlar aleyhindeyken bile karşılık beklemeden sevmeyi bilmelisin, bu kalp çakrasını aktive eder hümanist olun çıkar beklemeden hareket edin biraz polyanacılık oynayın
 
vücuttaki en hassas çakra, kalp çakrasıdır.. diğeri ise taç çakrasıdır.. taç(keter,kök), ruhun merkezidir.. kalp, bedenin merkezidir.. aynı zamanda ruh ve beden arasında bir aracıdır, bir orta yoldur.. yani bedenle ilişkili tüm diğer çakralara enerjinin aktığı merkez diyebiliriz onun için(taç hariç).. bir nevi jeneratör'ün merkezi desek yalan söylemiş olmayız sanırım..

işte belkide sırf o yüzden kalp çakrasında denge çok önemlidir.. aşırı çalışması denge değildir.. kalp çakrası dengeli ve temiz olmalıdır.. kirlenmemiş olmalıdır.. kalp çakrasındaki herhangi bir olumsuzluk ve dengesizlik; diğer çakralarınızıda olumsuz etkiler.. siteye girenlerin çoğu müslümandır o yüzden hz.muhammed'in söylediği bir sözü aktaracağım size.. kaldıki müslüman olunulmasa bile feyizlenilir.. konfüçyus'un veyahut buda'nın sözlerinden nasiplenmek için konfüçyus'cu veyahut budist olmak lazım gelmediği gibi, aynı şekilde hz.Muhammed'in sözlerinden feyizlenmek içinde müslüman olmak gerekmez.. söz şudur;

İnsanda bir organ vardır. eğer o sağlıklı ise bütün vücut sağlıklı olur; eğer o bozulursa bütün vücut bozulur. Dikkak edin! O, kalptir. (hz.Muhammed)

fiziksel bedenimizde olduğu gibi enerjisel bedendede kalp çakrası çok önemlidir o yüzden.. dengede ve temiz olması önemlidir.. aşırı çalışmasıda bir başka sorundur.. bir taşı suya attığınız zamanda o merkezde şiddetli bir girdap yaratıyor ve o girdap genişledikce genişliyor.. son safhaya varınca tam tersine dönüyor.. girdap kayboluyor.. aynı şekilde aydınlıkta gecenin en karanlığından doğar.. o şekilde düşünün.. o şekilde düşünürseniz neden kalp çakrasının aşırı çalışması değilde dengede çalışması ve daha ziyade temiz kalmasının ve nurlandırılmasının önemini daha iyi anlarsınız..
 
Bütün çakralar eşit derecede çalıştığında dengeli bir insan haline geliyoruz.

Bir yerden toplarken diğer taraftan dökmeyelim diye bu şart.
Mesela bir adam hem çok merhametli olsun hemde çok sinirli çabuk parlayan kırıp döken biri.

Ya da hem çok kıskanç hemde çok paylaşımcı olsun.

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

Bir anlamı kalmaz.
 
Geri
Üst