Yazgıt
Kayıtlı Üye
Vallaha haklısınız bari bunları mesele her ilde özel bir bölgeye toplayıp, yeni doğan çocuklarını alıp egitim felan verseler iyi olur. Çünkü 25-60 arası bir suriyeli medeniyet öğrenebilir anca Türkiyeye göre yine uygun olmayabilir. Benim burda yeni doğan çocukları eğitim alsın derken. Devşirme sistemi gibi düşünün yani madem büyüklerinin zararları dokunuyor yeni doğanlarıda eğitelimki faydaları dokunsun.buna halk arasında ümit özdağ sendromu deniyor bende de var
şaka bir yana medeniyetten uzak ırkların yoğun yaşadığı bölgelerde sık bulunmak insanı tedirgin,tehlikede hissettiriyor.örneğin istanbul'da fatih'e gitmek eşittir takip edilmek,sürekli etrafınızda birilerinin sizi çekip tiktok'a atması,her yerde zombi gibi gezen madde bağımlısı insanlar,gasp edilme hırsızlığa uğrama riski.en kötüsü etrafta TÜRKÇE KONUŞAN İNSAN YOK YA 500 yıllık Türk toprağında İstanbul'un kalbinde etrafta Türk yok Şam'da yürüyor gibi hissediyorsunuz.sürekli bunlara maruz kalınca vücut farkında olmadan savunma mekanizması geliştiriyor.ben gittiğim günler orayı çok sevsem bile çok agresif ve mutsuz olduğumu farkettim çünkü bütün gün beyin tehlike modunda antenler açık hareket ediyor.çok tatsızen kestirmesi daha az oldukları yerlerde vakit geçirmek