"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kalp ağrım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Yazgıt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
buna halk arasında ümit özdağ sendromu deniyor bende de var :D
şaka bir yana medeniyetten uzak ırkların yoğun yaşadığı bölgelerde sık bulunmak insanı tedirgin,tehlikede hissettiriyor.örneğin istanbul'da fatih'e gitmek eşittir takip edilmek,sürekli etrafınızda birilerinin sizi çekip tiktok'a atması,her yerde zombi gibi gezen madde bağımlısı insanlar,gasp edilme hırsızlığa uğrama riski.en kötüsü etrafta TÜRKÇE KONUŞAN İNSAN YOK YA 500 yıllık Türk toprağında İstanbul'un kalbinde etrafta Türk yok Şam'da yürüyor gibi hissediyorsunuz.sürekli bunlara maruz kalınca vücut farkında olmadan savunma mekanizması geliştiriyor.ben gittiğim günler orayı çok sevsem bile çok agresif ve mutsuz olduğumu farkettim çünkü bütün gün beyin tehlike modunda antenler açık hareket ediyor.çok tatsız :( en kestirmesi daha az oldukları yerlerde vakit geçirmek
Vallaha haklısınız bari bunları mesele her ilde özel bir bölgeye toplayıp, yeni doğan çocuklarını alıp egitim felan verseler iyi olur. Çünkü 25-60 arası bir suriyeli medeniyet öğrenebilir anca Türkiyeye göre yine uygun olmayabilir. Benim burda yeni doğan çocukları eğitim alsın derken. Devşirme sistemi gibi düşünün yani madem büyüklerinin zararları dokunuyor yeni doğanlarıda eğitelimki faydaları dokunsun.

Vallaha haklısınız bari bunları mesele her ilde özel bir bölgeye toplayıp, yeni doğan çocuklarını alıp egitim felan verseler iyi olur. Çünkü 25-60 arası bir suriyeli medeniyet öğrenebilir anca Türkiyeye göre yine uygun olmayabilir. Benim burda yeni doğan çocukları eğitim alsın derken. Devşirme sistemi gibi düşünün yani madem büyüklerinin zararları dokunuyor yeni doğanlarıda eğitelimki faydaları dokunsun.
Koç burcu erkeği konusuna da bekleriz.. bahsi geçen burç erkekleri nasıl bir eğitim almalı sizce 😂

Kurallarımı yeniden yazdırmaya gücü yeterse seve seve , benim kadınım benim için dövmelerini sildirebilecek fadakarlıkta olmalıdır.

(Sonrasında da istediği kadar adımı neresine isterse yazdırabilir )
Yaptigi her fedakarlık karsiliginda birşey bekler ister insanoğlu. Bir nevi alma verme dengesi. Ebeveyn çocuk ilişkisi karı koca iliskisi ne olursa olsun, fedakarlık iyi bir enerji değil. Adı üstünde feda ediyorsunuz ne feda edilir kıymetli olan birşey. Feda eden neyi feda ettigini unutur ama o duyguyu hep taşır.

onun için kamplar oluşturuldu Avrupa'dan dünyanın parası alındı ama hiçbiri kampta yaşamıyor maalesef.Anadolu'yu Türksüzleştirme projesinin en önemli parçası olarak işgale hizmet ediyorlar

Şeytanın avukatlığını yapayım mı biraz ?

Yaptigi her fedakarlık karsiliginda birşey bekler ister insanoğlu.

Nerede kaldı karşılıksız iyilik yapıp denize atmak ?

Bir nevi alma verme dengesi.

Alma verme dengesini evren zaten temin ediyor. Verdiğin kişiden hemen alacaksın diye bir şey yok.
Belki sonradan toplu alacaksın belki de başkasından alacaksın.. Ama alacaksın.

Ebeveyn çocuk ilişkisi karı koca iliskisi ne olursa olsun, fedakarlık iyi bir enerji değil.

Daha ileri gitmek isteyen daha büyük fedakarlık yapmalı. Bu durum majik ilimlerde bile böyle ama.

Adı üstünde feda ediyorsunuz ne feda edilir kıymetli olan birşey. Feda eden neyi feda ettigini unutur ama o duyguyu hep taşır.

Bu dediğin feda etmek değil, kendini kurban haline getirmek ama.
Fedakar insanın feda ettiği şey kendinden eksilmez.

Tabi kendi adıma o kadar fedakar biri miyim bilemem. Ama gördüğüm canlı örnekler var.

Nerede kaldı karşılıksız iyilik yapıp denize atmak ?
Hımm daha çok fedakarlık yapalım hepsini denize atalım fedakarlık ettiğimiz kişi de bizi denize atsın dimi :D Fazla fedakarlık fazla vefasızlık getirir derler.. canlı örnekleri o kadar çokki hayatın içinde.

belki de başkasından alacaksın
Neden X kişisinin hayatındaki enayi olup Y kişisinin hayatındaki nimet olmaya çalışalım anlamadım.. Adaletsizlik değil mi iyi niyetini suistimal edecek kişilere fedakarlık yapıp saf gördüğünden hazine muamelesi beklemek ;) Ben nereye verdiysem ordan beklerim..

Daha ileri gitmek isteyen daha büyük fedakarlık yapmalı. Bu durum majik ilimlerde bile böyle ama.
Bazı ekollerde çalışırken evet fedakarlık yapılır inandığın şeylere yapılır cingözlere değil 🤩

Tabi kendi adıma o kadar fedakar biri miyim bilemem. Ama gördüğüm canlı örnekler var.
Bence fedakar filan değilsin.. fedakar insan kimseden fedakarlık beklemez çünkü, olsun biz seni böyle seviyoruz :love:
Zati fedakar olsan derdinki hanım dövme seviyorsa ben de onun için sevmeye çalışırım, o sildirsin de adımı yazdırsın demezdin.. sen onun adını yazdır çok istiyorsan sevgili kahinimiz 👻

Hımm daha çok fedakarlık yapalım hepsini denize atalım fedakarlık ettiğimiz kişi de bizi denize atsın dimi :D

Denizin kendisi sensin. Nereye atıyor seni denize.
Fedakarlık yapmak, 24 ay aç kalma pahasına iphone 15pro almak olmamalı. Bu kendini satmak ve kurban olarak bedel ödemeye mecbur bıraklak olur.
Ayranı yok içmeye atla gider fedakarlık yapmaya durumu kabul edilemez.

Adaletsizlik değil mi iyi niyetini suistimal edecek kişilere fedakarlık yapıp saf gördüğünden hazine muamelesi beklemek ;)

İyi niyetini suistimal edecek kişileri, 100 metre uzaktan daha ona fedakarlığını yapmadan evvel tartabiliyorsan zaten fedakarlıklarını doğru kişilere yapan birisindir.

Durup dururken layık olmayan kişileri işin içine katma gereği duyuyorsan da , fedakarlık yaptığın kişiler hep yanlış kişiler olmuştur. :D

Ben nereye verdiysem ordan beklerim..

Ben de nereye verdiysem oraya salça olurum ÇD

Bir talep görmeden verilen fedakarlık olur. Talep varsa, verildikten sonra tahsil edilmemiş karşılık mutlaka bir şekilde gelecektir.
Bir futbolcu diğer kisilere özel hayatından fedakarlık yaparak ekstra calışır. Çünkü onda bir yetenek vardır ve bu bir taleptir, davettir. Bunun üzerine çok çalışır ve fedakarlığın karşılığını alır. Sporla hiçbir alakası olmayan adam yıllarca inatla çalışsa da gol kralı olmuyorsa "Ben hayatımı adadım niye olmadı?" dememeli. Senden adamanı isteyen olmamış ki 😀

Hımm daha çok fedakarlık yapalım hepsini denize atalım fedakarlık ettiğimiz kişi de bizi denize atsın dimi :D Fazla fedakarlık fazla vefasızlık getirir derler.. canlı örnekleri o kadar çokki hayatın içinde.

Neden X kişisinin hayatındaki enayi olup Y kişisinin hayatındaki nimet olmaya çalışalım anlamadım.. Adaletsizlik değil mi iyi niyetini suistimal edecek kişilere fedakarlık yapıp saf gördüğünden hazine muamelesi beklemek ;) Ben nereye verdiysem ordan beklerim..

Bazı ekollerde çalışırken evet fedakarlık yapılır inandığın şeylere yapılır cingözlere değil 🤩

Bence fedakar filan değilsin.. fedakar insan kimseden fedakarlık beklemez çünkü, olsun biz seni böyle seviyoruz :love:
Zati fedakar olsan derdinki hanım dövme seviyorsa ben de onun için sevmeye çalışırım, o sildirsin de adımı yazdırsın demezdin.. sen onun adını yazdır çok istiyorsan sevgili kahinimiz 👻
Emeğine sağlık ne diyeceksem hepsini yazmışsın ben bu kadar iyi ifade edemezdim.❤️

Geri